Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 609 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Molnár Jenő

  Kedves Csaba
  Jó döntés volt hogy megrendeltem a könyvedet. A gyerekeimnek is javasoltam olvasák el.
  Lassan olvastam a fejezeteket volt mejiket kétszer is.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom.
  Köszönöm
  Üdvözlettel
  Molnár Jenő

 2. Kugel Tibor

  Kedves Csaba!

  Örömmel olvasom az írásaidat. Nyilván elsődlegesen inspiráló és tanulságos tartalmukért. Mindazonáltal szeretem a JövőTeremtő Program leveleinek tagolását, betűtípusát és betű méretét, az egész megjelenést a “cikk” hosszát. Hasonlóképpen értékelem a Szemléletfejlesztés program és az Áramvonalas Gondolkodás kiadványok értékes gondolatait, rendhagyó megjelenési formáját. Kicsit tartottam a Múzsa beszerzésekor az esetleges csalódástól. Bár kicsit nehezen indult számomra, de a végkifejlet, a bemutatott fejlődési út ez esetben is motiváló és érzelmileg is megérintett. Köszönet érte. Hasonló értékek és hozzállás mentén dolgozunk és élünk reményeim szerint a cégünkben és otthon is.

  Üdvözlettel:
  Tibor

 3. Szandra

  Édesanyám talált rá a könyvre, de én rendeltem meg, és mielőtt odaadtam neki, elolvastam. Életem egyik legjobb döntésének bizonyult. Hasznos, olvasmányos és közérthető esszenciája mindannak, ahogyan az életet élni érdemes, és a lehető legjobbkor emlékeztetett a történet arra, hogy mindig van választási lehetőségünk, és a fejlődésünk, a boldogságunk elsősorban mindig a mi kezünkben van. Biztos, hogy többször elolvasott könyv lesz.

 4. Pap Terézia

  Kedves Csaba!
  Nagy öröm volt számomra, már az is, hogy sikerült megvenni a könyvet.Pont születésnapomon hozta a futár! Nagy lelkesedéssel olvastam végig.Sok új ötletem támadt. Igaz, én már nyugdíjas vagyok, nem új munkára van szükségem, de szeretném tartalmasan eltölteni a hátralévő életem.Lendületet kaptam , hisz cselekedni sosem késő.
  Köszönettel Pap Terézia

 5. Nagy László

  Kedves Csaba!

  Nem sűrűn veszek könyveket, főleg nem nyomtatott változatot, de a Múzsa című könyvedet nem bántam meg. Alapvetően érdekfeszítő, lebilincselő volt, ugyanakkor elég tömény, nagyon sok elgondolkodtató tanáccsal teli.
  Egy ideje már próbálom úgy élni az életem és alakítani a gondolataimat, hogy azzal könnyebben vegyem a nehéz helyzeteket, másképp álljak a világhoz és az emberekhez. A könyv sok újat adott még így is abban a tekintetben, hogy a felmerülő problémákat hogyan kezeljem. Köszönöm!

  A téma egyébként aktuális számomra is, én is próbálok találni lehetőséget a plusz bevételre, de nekem leginkább az idővel van problémám. Sok helyen olvasok hasonló témákat, de valahogy mindenhol olyan érzésem van, mintha a tanácsok egyedülálló személyekre lenne szabva. Nekem van egy 8 órás fix állásom, meg egy óvodás kórú kisfiam (édesanyával külön élünk), így az időm és szabad időm jelentős része le van kötve. Még így is adódik esetenként lehetőség egy kis plusz munkára esténként, vagy a hétvége egy részére, de mégis kevésnek tűnik, hogy eredményes legyen.

  Az emailen érkező cikkeid is nagyon hasznosak, hihetetlen, hogy mennyire új és más megvilágításba tudod helyezni a dolgokat. Mindig találok bennük valami újat. Esetleg ezekből is összeáll idővel majd egy könyv? ;)

  Üdvözlettel,
  Laci

 6. Pétercsák Zsolt

  Kedves Csaba!

  Nagyon köszönöm, hogy elolvashattam a könyvedet. Bár már mind a Jövőteremtő, mind a Szemlélet fejlesztés című programot elolvastam, mégis a Múzsa olvasása során esett le igazán a lényeg. Pedig ezt is olvastam már egy korábbi írásodban. Szóval a lényeg, hogy csináld, indulj el, lépd meg, amit meg kell lépned. Keresd meg, amiért tényleg érdemes felkelni reggel. A másik, ami nagyon bejött nekem, a fejezetek előtt lévő idézetek. A kedvenc mondatom pedig, amit a könyved 53 oldalán olvastam: ” A mosoly az a görbe, ami mindent egyenesbe hoz.”

  Köszönettel és üdvözlettel:
  Pétercsák Zsolt

 7. Németh Zsolt

  A Jövőteremtő Program elolvasása után, de még a Szemléletfejlesztés előtt olvastam el az ahhoz ajándékként kapott Múzsa-t. Amellett, hogy kellemes, olvasmányos a történet, szépen összecseng a Jövőteremtő Programban leírt tudással, mintegy kiegészítve, gyakorlativá konvertálva azt. Mindemellett számomra az is fontos, hogy maga a könyv is egy esztétikus darab, jó kézbe fogni, öröm kinyitni, belelapozni – ott a helye a könyvespolcon! Örülök, hogy ezt a döntést hoztam meg és így a birtokomba került ez a példány! :-)

 8. Szilágyi László

  Kedves Csaba,
  Még nem értem a könyv végére, a szemlélet fejlesztés programmal párhuzamosan olvasom, értelmezem. Olvasva jó érzést kelt bennem első sorban. Próbálom az olvaosottakat átfordítani a saját életemre, inspirálódni belőle. Mindenképpen pozitív hatást gyakorol a napjaimra pillanatnyilag, kérdés, hogy mi marad meg tartósan belőle az életemben.
  Üdv,
  Laci

 9. Páll Katalin

  Kedves Csaba!

  Évek óta rendszeres olvasód vagyok. Minden írásodban találok valamit, ami megerősít és segít abban, hogy a saját utamon haladva a kudarcaimat ne tragédiaként éljem meg. ( Ismertem egykor a “flow” érzést, de rossz döntések sorozatának következtében az életem nem a várt irányba terelődött. )

  Olvastam a “Jövőteremtő programot”, a “Használati útmutatót az agyunkhoz”, a “Minitréning” írásait, de nekem – talán a regény forma miatt – a”Múzsa” adta a legtöbbet. Könnyen tudtam azonosulni Évával, és gyakran kívántam, bárcsak engem provokálnál :-) Mindenképen újra fogom olvasni a többi írásoddal egyetemben és kiírom a saját hűtőmre is a számomra legütősebb mondatokat emlékeztetőnek, hogy véletlenül se felejtsem el betartani őket.

  Sokat köszönhetek Neked és az írásaidnak.
  Üdvözlettel,
  Páll Katalin

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.