Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 552 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

  1. Ilona

    Kedves Csaba! Kétszer olvastam eddig, de szerintem nem utoljára. Nagyon tetszik, három szemléletfejlesztő programod is megvan. Ezeket is időnként újraolvasom. Segít a mindennapokban, ráismerek egy-egy helyzetre, ilyenkor arra gondolok, ezt a feladatot is könnyedén megoldom! Szerintem minden korosztálynak segít. Vagy megerősít, hogy jól csinálom, vagy helyes útra terel.Köszönöm, hogy önzetlenül is segítesz a minitréningekkel! Ezeket kellene tanítani már gyermekkorban! Remélem még sok terved van! A hűtőszekrényre persze kitettem az összegyűjtött instrukciókat.

  2. Szabó Gabriella

    Kedves Csaba!
    A könyv tetszett, mivel a történet manapság játszódik elsősorban a fiatalok (18-28) részére ajánlanám. Ők még a szülői háttér biztonságában könnyebben tudnak mozdulni a lehetőségek felé, mint Éva. Nekünk idősebbeknek is mindenképpen gondolat ébresztő, külön köszönöm a “hűtőszekrény” összegyűjtött szemelvényeit.

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.