Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 466 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Szőke Erzsébet

  Szerintem egy nagyon jó irány mutatás a fiataloknak! Azt sugallja, hogy mindenből van kíút, csak egy kicsit el kell gondolkozni a dolgok fojásáról. Nagyon jó hangulata van a könyvnek, könnyen olvasható! Egyszerű példákkal szemlélteti a különböző szituációkat. Nagyon tetszett!!
  Üdvözlettel: Szőke Erzsébet

 2. Bielik Konrád

  Kedves Csaba!
  Nagyon jó a könyv, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ami különös képen megfogott, hogy a látásmód fejlesztés egy hétköznapi történeten keresztül valósult meg. Biztos, hogy többször is elfogom olvasni.

  Üdvözlettel:
  Bielik Konrád

 3. Bielik Konrád

  Kedves Csaba!
  Nagyon tetszett a könyv, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ami különös képen megfogott, hogy a látásmód fejlesztés egy hétköznapi történeten keresztül valósult meg. Biztos, hogy többször is elfogom olvasni.

  Üdvözlettel:
  Bielik Konrád

 4. Szilva

  Én még fuldoklom, egy válás után egy gyerekkel, némi tartozással. Örömmel tapasztaltam, hogy a könyvben olvasott módszerek némelyikét már kipipálhatom. A többi pedig segíteni fog a partra jutásban. Biztos vagyok benne! Egyszer nem elég elolvasni, mert elsőre leköt Éva sztorija. Második olvasás közben már igyekszem magamra vonatkoztatva tanulni.

 5. Anita

  Nem tudtam letenni a könyvet, 1 nap alatt kiolvastam, annyi mondanivalója van/volt számomra. El kell még egyszer olvasnom, olyan sok segítség, támpont van benne. Mindenki talál benne magára vonatkozó élethelyzeteket! Olvasd el, csak ajánlani tudom :)
  Anita

 6. Gábriel Kriszta

  Kedves Csaba!

  Köszönöm,hogy megírtad a Múzsa című könyvedet.
  Igen,érdemes elolvasni a könyvet és az elveszett fejezetet is.Nekem nagyon nagy segítség volt minden szava.
  Én kétszer is elolvastam.
  Hálásan köszönöm,hogy megírta ezt a könyvet.
  Üdvözlettel: Gábriel Kriszta

 7. Ildi

  Kedves Csaba!
  Azt kérdezted, hogy érdemes volt-e elolvasni a könyvedet? Ez szerintem nem is kérdés. Nálunk nem csak az én, de a családom szemléletét is megváltoztatta. Sokkal energikusabbak vagyunk. Változott a gondolkodásunk, életkörülményeink és a munkához való hozzáállásunk.
  Jelenleg a kamasz gyerekeimmel együtt olvasom, hogy ők is próbálják több szempontból figyelni a környezetüket. Minden olyan részt “kivesézünk”, ami az ő életükre is illik és átrágjuk magunkat rajta, milyen megoldások lehetnek. Ez is közelebb hoz Bennünket egymáshoz.

  Én személy szerint nagyon hálás vagyok, hogy megírtad a könyvet és megosztottad velünk ezt a Kincset.

  Köszönöm, Ildi

 8. Szilárd

  A könyv nagyon tanulságos volt, és úgy érzem sok pozitív gondolatot és ötletet adott. A Múzsa iránytű lehet mindazok számára, akik hasonló helyzetben vannak, mint a könyv főszereplője., és az életük megváltoztatása szükséges. A könyv alapján a változtatás lehetséges, csak kellő elszántság és kitartás kell hozzá. Köszönet a hasznos tanácsokért a szerzőnek, remek könyv, ajánlom mindenkinek!

 9. Rigó Imréné

  Köszönöm, hogy megírtad ezt a könyvet! Elmúltam már 35 éves, ezért ezen élettörvények nagy részét a saját káromon már megtanultam és alkalmazom is. ( Mindig érdekelt ez a világ.) Pont úgy működik minden, ahogy leírtad. Épp most álltunk fel a devizahitelből és költöztünk be az új családi házunkba ezen forgatókönyv szerint. Ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el a Múzsa könyvet, bárhol tart is az élete, mert vagy segítséget kap és biztatást a saját életére, vagy visszaigazolást, hogy jól csinálja,és így ajánlani tudja másoknak. Már kölcsön is adtam a lányomnak, aki szívesen fogadta!

 10. Tábori Tímea

  Mindenkinek ajanlom, aki megrekedve, céltalannak érzi magát vagy egy konkrét célt szeretne elérni az életben. Segit felnyitni az ember szemét és irányt adni ahhoz, hogy kijussunk egy gödörből, felkeljünk egy padlóról vagy épp megtegyük az utolsó lépéseket a csúcs felé. Faltam szinte a sorokat. Nagyon hasznos gyakorlati útmutatót kaptam ahhoz, hogy hogyan tudom irányítani a saját életemet. Többször is el kell olvasni. Szuper ajándék!
  Üdvözlettel
  Tímea

 11. József

  Kedves csaba! Ez a könyv iránymutató lehet mindenkinek aki kitartó és elszánt az életével kapcsolatban . csak aljánlani tudom mindenkinek!

 12. Máthé Edina

  Kedves Csaba!hálás vagyok,hogy olvastam a Múzsa című könyvedet.Sok mindenben megerősített,mert sokszor bizonytalanok vagyunk ,,merjem ne merjem megtenni”.Döntés sokszor nehéz.Bevallom a könyvedet már másnak is vittem ajándékba.Ez egy olyan könyv aminek sok otthonban a könyvespolcon a helye.Többször kell elolvasni.
  Üdvözlettel:Máthé Edina

 13. Jozsef

  A konyv nagyon tetszett. Vilagossa tette, hogy a pozitiv szemlelet a legelviselhetetlenebb klimat is kepes elviselhetobbe tenni. Ebbol kovetkezik, hogy a lenyeg a mi kezunkben van, mely lehetove teszi szamunkra a valtoztatast, a jobbitast. A mi problemank csupan az, hogy merunk-e lepni, valtoztazni. Ehhez a valtoztatni tudashoz szeretnek kapni tovabbi gyakorlati otleteke es esetleg konkret tanfolyamokat.
  Koszonettel: Jozsef

 14. Szilvia

  A Múzsa című könyv nagyon tetszett teljesen azonosultam Évával. Olyan szituációk voltak benne ami velem is megtörtént olyankor könnyeztem. Ez a regény azt mondja el hogy nehéz helyzetben is van kiút hogyan lehet ki úszni a partra miközben arra figyelsz hogy fuldokolsz. Ha van segítség egy jó barát Mr paradicsomlé aki felrázza Évát hogy ő mit akar, de van egy nagyon jó édesanyja aki nagyon szereti és segít neki úgy hogy fogalma sincs. Ez mellett a kollégák akik támogatják ami megint fontos mindenkinek. Éva szép lassan a vízből ki úszott a partra szép lassan fel építette a karrierjét mert volt segítsége. Erre a segítségre minden képpen lehet építeni. Az tetszett hogy volt egy téma egy munka abból ki alakult egy újabb munka ami elérhető. A lelke meg nyugodott és az élete egyenesbe jött.
  Egy gondolatot tennék hozzá. Vannak emberek akik rosszabb helyzetben vannak, én gödörben vagyok mások miatt most kapaszkodom a szélén sáros a kezem de nem adom fel. Évának van munkája tudott építeni rá. Nekem nincs. Köszönöm Csaba hogy elovashattam a könyvet hatalmas erőt adott a tovább lépésemhez
  Remélem lesz még hasonló könyv amit olvashatok. Mindenkinek ajánlom aki gödörben van és nem tud kimászni. Köszönöm Csaba. Mindenkinek csodálatos napot kívánok
  Üdvözlettel Szilvia

 15. Gál Gabriella

  Szerintem egy remek ébresztő a Múzsa. Akár megcsúszott, akár megrekedt, de “csak” “nem is tufom mit szetetnék, csak úgy vagyok” szakaszban talál rá valaki. Azonnal hasznosìtható ötletekkel, nézőpont és látásmód azonnali változtatási lehetőséghre segít. Ráébreszt, megerősít “rajtad múlik minden, a Te döntésed”. A kommunikáció irányításában és konfliktus feloldásban nekem azonnali segítséget adott. Köszönöm! Üdv: Gál Gabi

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.