Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

Köszönöm!

1 309 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Biró Krisztina

  Kedves Csaba!

  Nagyon tetszett a Múzsa. Élvezetes, elgondolkodtató, bátorító, érthető, őszinte. Vannak könyvek, amelyeket nem lehet félretenni vagy megfeledkezni az olvasásáról. A Múzsa pont ilyen, folyamatosan a közelemben volt, hogy ha van 5 percem, máris tudjam folytatni. Igazad van, ha az ember már tudja mi a cél, akkor már azt is tudja, mennyit ér meg neki.
  Gratulálok és sok sikert kívánok Neked! Azt írtad: vége (egyenlőre). Várom a folytatást!

  Köszönöm, hogy megírtad a Múzsát!

  Üdvözlettel:
  Biró Krisztina

 2. Bóné Attila

  Szia Csaba.

  A Múzsa tényleg nagyon inspiráló könyv . Már kétszer olvastam el és lehet, hogy még nincs vége.
  Nagyon jó benne az is, hogy életszerûen és olvasmányosan van elõadva a pozitív szemléletmódra való rávezetés.

  Köszi szépen!

 3. Oláh Barbara

  Kedves Csaba!

  A Múzs c. könyv által átadott információ nagyon megérintett, olvasás közben olyan érzésem volt, mintha valahol mélyen már minden ott lett volna és a könyved által felszínre tőrt és tőr folyamatosan a felismerés az igazság…
  A gondolat, mely azt sugalja én irányíthatok, fantasztikusan megnyugtató érzés!
  Sokat segít a mindennapokban, többször is szeretném elolvasni és meleg szivvel ajánlom mindenkinek!
  Köszönom magamnak, hogy lehetőséget teremtettem a könyved elolvasásához és köszönöm neked, hogy megosztottad és osztod folyamatosan a tudást!
  További sikereket kívánok neked!
  Oláh Barbara

 4. Prekovics Tímea

  Kedves Csaba!
  Nagyon inspiráló a könyv, engem is megihletett. Dolgozom azon hogy kiússzak a partra és feljussak a hegycsúcsra. Vannak pozitív gondok, de fokozatosan igyekszem megoldani. De ha ön személyesen is tudna segíteni a beszélgetéseivel (mint a könyvben Mr. Paradicsomlé) azt szívesen venném. Meghallgatnám a tanácsait egy előadáson például.
  Köszönöm
  Prekovics Tímea

 5. Sebestyénné Varga Mária

  Kedves Csaba!
  Én a fiamat ajándékoztam meg a Múzsa c.könyveddel születésnapjára.Még aznap kezdte olvasni és gyorsan halad vele.Nagyon tetszik neki,ezután én is olvasni fogom.Köszönettel:Marika

 6. Farkas Tünde

  Kedves Csaba!

  Könyvedet egy barátom ajánlására vettem meg. Már jó ideje, hogy nem vettem a kezembe könyvet, mondván “nincs időm” az életem túl gyors változása miatt, pedig régen rengeteget olvastam.
  Nagyjából 1 hétig szemeztem vele, majd egyszer mikor adódott egy lehetőség/kényszerpihenő, a pokrócon ülve a tó partján kinyitottam. Megéltem minden egyes mondatát, teljesen elmerültem a könyvben. Tetőtől-talpig feltöltött energiával, pozitív gondolatokkal. Rácsodálkoztam az apró trükkökre, amelyek képesek hegyeket megmozgatni.
  Köszönöm, hogy óva intettél pl.: vállalkozással kapcsolatban, a lehető legjobb időben érkezett a segítség és jó tanács.
  A tanácsokat, tippeket fokozatosan vezetem be a hétköznapjaimba. Már az első nap éreztem a változást, mert már más szemszögből is képes vagyok egy dolgot/problémát/lehetőséget megvizsgálni.
  Megerősít/gondolkodásra késztet/felnyitja a szemet/szárnyalásra ösztönöz ez a könyv!
  Köszönöm!

 7. Illés Loretta

  Kedves Csaba!

  Kérted, hogy írjak véleményt, így hát megteszem!
  A könyved valami Zseniális! Ahogy sokan írták előttem, én is így voltam, hogy egyszerűen nem bírtam letenni! Nagyon sok pozitív gondolatot szereztem belőle, és igyekszem hasznosítani az olvasottakat!
  Ez a könyv minden ember számára segítség lehet, mert mindenki átmegy olyan időszakon, amikor úgy érzi, nem tudja irányítani az életét, és kicsúszott a keze közül minden. Hát ez a könyv pontosan ebben segített!

  Köszönöm, hogy megtalálhattam, és hogy elolvashattam ezt a remekművet!
  Illés Loretta

 8. dr. Gyeney Mária Katalin

  Kedves Csaba! Már április 28-án hajnali fél 1 körül írtam inkább egy levelet, mint véleményt, azonnal ahogy letettem a Múzsát és megrendeltem a következő könyvedet.
  Nagyon tetszett a Múzsa, azonnal ki is próbáltam és működött. Nem volt fáradtság érzetem sem amikor olvastem, sem utánna pár órán át. A másik gondolatsor, ami nagyon tetszett és végig tetten érhető volt az olvasás során, amire nagyon nagy szüksége van minden embernek a figyelmes, segítő szeretet, a mosoly, a biztatás, a bizalom, a tisztesség, és most több érzés nem fogalmazodik meg bennem, amelyek az olvasás során elöntöttek. Van egy próblémám, ha érdekel magán levélben írnék róla, s hatására talán az élet újabb vetületére azonnál adnál a következő kiadásban egy önvédelmi módszert.
  Szeretnék egy figyelem felkeltő ajánlást tenni az alapítványom Facebookos csoport oldalán és az én idővonalamon, hogy minél többekhez jusson el a könyved “MÚZSA” híre.
  Még egyszer köszönöm gondolataidat, sok szeretettel Mária

 9. Szabó Istvánné

  Kedves Csaba!

  A férjem születésnapi ajándékként kapta a Múzsa c. könyvet a fiunktól. Elkezdte olvasni, s nem tudta letenni. Mindannyian pozitív szemléletűek vagyunk. Mondta, hogy szakítsak időt az elolvasáshoz. Fantasztikus könyv! Én sem tudtam letenni. A fiam a szakdolgozat írásának befejezése után akarja elolvasni. Ez a könyv az egész családnak segít!
  Gratulálok! Csodálatos ötletek, tanácsok vannak a mindennapi élethez! Köszönjük, hogy mindezeknek a birtokában lehetünk!
  A Szemléletfejlesztés és a Jövő teremtő program már meg van. Fantasztikus mindegyik! Hála érte!
  További sok sikert kívánok!
  Szabó Istvánné Makó

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.