Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

Köszönöm!

1 272 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Polgári Brigitta

  Tisztelt Csaba!
  ” Mindig merj nagyot álmodni ” :) Soha nem fogom feladni!
  Ezt a könyvet, ami nem mellesleg fantasztikus,röviden ezzel a mondattal tudnám jellemezni.
  Köszönöm ezt az irományt, sokat adott, irányt mutatott az utamon. Hálás vagyok neked.

  Ölelésem, P. Brigitta vagyok. :)

 2. Etter Szabolcs

  Kedves Csaba!
  A Múzsa minden olyan embernek hasznos véleményem szerint akik nem érnek el csúcsteljesítményeket az életben, mind családi, lelki vagy anyagi téren.
  Hasznos lenne már alsó tagozatban ezt a fajta szemléletet oktatni a gyerekeknek. Ahogy írtad a Múzsában, ha a szülők nem adják át a gyereknek a “tudományt” akkor nagyon nehéz lesz a boldogulásuk. Jó szívvel ajánlom a Múzsát mindazoknak akik úgy érzik, hogy “valami nem stimmel” az életükben.
  Tisztelettel :
  Szabolcs

 3. Tóth Judit

  Kedves Caaba.Olvasva a könyvet elkezdhettem magam fontosnak érezni.Érezni a változást ahogy nő az önbizalmam.Megengedem magamnak,hogy fontos legyek a világ számára.Mert ezáltal megtalálhatom a lelki békémet.
  Köszönöm.

 4. Làszló Gyöngyi

  Kedves Csaba!
  Nekem nagyon sokat adott a könyved!Sokszor magamra ismertem benne.Inspiralo volt nagyon számomra.
  Jelenleg nem könnyű az élet helyzetem és erőt adott.Nagyon szeretek olvasni és sok könyvet elolvastam mar.De ez nagyon különleges volt számomra.A fejezetek idézeteit ki másoltam és hamarosan az eloszobam falán lesznek!

  Köszönöm!!

 5. Sipos Ágnes

  Éltem egyik legjobb könyve. Imspirál és arra sarkall, hogy soha ne adjam fel az álmaim. Készítettem ennek hatására egy megvalósítási tervet, ahol az álmaimat különféle megvalósítási szakaszokra bontottam. A könyv hatásra újra elkezdtem tanulni, és tervben van egy nyelvtanfolyam elvégzése is. Hálás köszönet azert, hogy részese lehettem a történetnek

 6. T. Dóra

  Azt hiszem minden okkal történik. Valahogy ez a könyv a kezembe akadt a boltban és nem tudtam ott hagyni.
  Pont olyan időszakomban talált meg, amikor nem is hittem volna, hogy a legnagyobb szükségem van rá.
  Végig azt éreztem mintha nekem személy szerint írta volna Csaba a könyvet! (nem tudtam letenni és még el fogom olvasni többször)
  Sokat tanultam magamról, felfedeztem anomáliákat a könyv alapján az életemben, másokkal való kapcsolataimban.
  (Sok gondolatot indított el: talán az egyik legfontosabb: minden érmének két oldala van, ki és mit hogyan lát.)

  Köszönöm, hogy ugródeszkaként elindított egy úton! (szemléletfejlesztés útján)

 7. Pozsonyi Gabriella

  Kedves Csaba!

  Nagyon tetszett a könyved. A Múzsa nem csupán könnyed és szórakoztató, de végre a gyakorlatba is atülteti Napoleon Hill szavait. :)

 8. Izabella

  Kedves Csaba ! A könyv egy ajánlásnak köszönhetően került hozzám, a személy aki nekem szánta úgy érezte ezt a könyvet olvasva rám talált ebben a könyvben . Örülök, hogy ezáltal egy újabb csoda talált rám. Köszönöm !!!

 9. Tóth Judit

  Kedves Caba.
  Hálásan köszönöm az élményt amit ettöl a könyvtől kaptam.Nagyobb teret,rálátást az életemre.Voltak részek mikor sírtam a boldogságtól, vagy épp a szomorúság kerített hatalmába.Napfényt,erőt hoztál az életembe hálás vagyok érte.”Sokan nem merik igazán akarni,amit akarnak,csupán azért,mert még nem tudják,hogyan válhat valóra.”Jack Canfield Üdvözlettel
  Tóth Judit

 10. Árpási Dávid

  Egy igazán eredeti megvilágításba helyezett, Nagyszerű kézikönyv. Út az Önmegvalósításhoz:) Nyilván ez a könyv, ez az üzenet is, megtalálja a maga helyét és idejét az ember aktuális életszakaszában, magam is így érzem ezt. Igen nagy önbizalom próba az életünkben ez (is), amikor az üzenetünkre megérve, belső késztetést érzünk, hogy valamilyen formában megosszuk azt embertársainkkal. Önmagunk fejlődéséért. Ekkor tényleg csak a szívnek, a szeretetnek szabad dominálnia, nehogy az egó le-kicsinylése meghiúsítsa az Élet tervét, a fejlődésünket. Végtelenül hálás vagyok a könyv üzenetéért, és a Közreműködő Személyért, akinek mindehhez megadathatott a kellő Energia.

 11. Gácsiné Bocz Judit

  Nagy családban nőttem fel, 6-an vagyunk testvérek. Sikeres ember lett belőlem, mert van egy csodálatos családom, viszonylag stabil vállalkozásom, boldog ember vagyok. Édesapámtól az optimizmusát, édesanyámtól a becsületet, kitartó munkát tanultam többek között.
  A könyv szórakoztató, tanító, elgondolkodtató volt. Leginkább mások vállalkozásával kapcsolatos ötletek tetszettek. Pl a szépségszalon kuponja és a virágbolttal kapcsolata.

  Formáljon tovább kedves Csaba!
  Köszönöm az üzeneteit, mindet olvasom.
  Jó egészséget kívánok a továbbiakhoz!

 12. Rigó Róbertné Anna

  Kedves Csaba!
  Egy internetes bejegyzésben olvastam a könyvről. Az ismerős ajánlása alapján döntöttem, hogy ezt a könyvet biztosan hamarosan elolvasom. Nagyon gyorsan teljesült a kívánságom, lányomtól megkaptam ajándékba. Fantasztikus választás volt, életem egyik legjobb könyve! Különleges az ajándék amit az olvasó kap. Mindenkinek ajánlom. Hálás szívvel köszönöm a tudást! További jó munkát kívánok! Anna

 13. Szalai Ottó

  Kedves Csaba,

  ezt a könyvet kötelezővé tenném mindenki számára. Én az elolvasása után annyira feltöltődtem a leírtak hatására, hogy éjjel 1-ig forgolódtam és pörgött az agyam ezerrel. Nagyon-nagyon inspiráló gondolatokkal van tele egy szép történetbe ágyazva. Ha valakinek problémája van éppen az életében, az ebből a könyvből rendkívül sokat meríthet. Nem biztos, hogy megoldja minden problémáját, de segíthet abban, hogy másképpen lássa az eddigi életét. Mivel minden mindennel összefügg, ok-okozat az életünk, így vannak jó problémák, amik arra várnak, hogy megoldjuk őket. És ebben nagy segítség ez a könyv.
  Köszönöm, hogy módom volt elolvasni! És már várom a Minitréning könyvet is!

 14. Mosztbacher Péter

  Kedves Csaba ! A könyved számomra szenzációs . A történet , a tanulság , nem csak száraz okitás, hanem tele végig példákkal . Sok személyiségfejlesztő könyvet olvastam , volt ami tetszett volt ami kevésbé . De a múzsa egy remekmű … Csak gratulálni tudok hozzá !!! :)

 15. Kunecz Noémi

  Anyukám ajánlotta és nem bántam meg. Ugyan eleinte vonakodva fogadtam a szülői javaslatot, és félre is tettem a könyvet, mondván épp mást terveztem olvasni. Azonban egy jó hónapnyi polcon csücsülés után végre valahára rászedtem magam, és nekiálltam. Komoly elmélkedéseket eredményeztek az egyes fejezetek, nameg a fejezetek elején lévő idézetek, de kifejezetten örültem ennek. Melegen ajánlom mindenkinek!! Nem számít, hogy életmegváltó vagy teljesen hétköznapi indokból szeretné valaki elolvasni, mindenképpen megéri. :)

 16. Viktória Molnár

  Röviden: BIBLIA! Hosszabban: épp a legjobbkor akadt meg rajta a szemem,és nem bántam meg,hogy megvettem. A jelenlegi élethelyzetemben pont jókor érkezett.Annyira inspiráló,hogy már a közepén újra el akartam olvasni,és jegyzetelni a nekem szóló gondolatokat.Közben megrendeltem a Teljes Szemléletfejlesztés Csomagot,ami holnap érkezik. Köszönöm,hogy megíródott,és sok emberhez eljut. Égető szükség van rá ebben a világban!!

 17. Kertész Árpád

  Kedves Csaba !Most tartok a felénél,de már most többször magamra ismerek nagyon tanulságos. Írok még,ha elolvastam köszönöm Árpi
  munkatársnőmnek akarom ajánlani.

 18. Batári Gergő

  Kedves Csaba!
  Ez a legjobb könyv, amit valaha is olvastam. Inspiráló és elgondolkodtató. Remek. A szürke Februárban is megcsillant a napfény. Köszönöm

 19. Szabó Zoltán

  Kedves Csaba!
  Én nem vagyok nagy könyvmoly,életemben csak pár könyvet olvastam el nagy kinok között,de a tiédet örömmel és fáradság nélkül kiolvastam 1 nap alatt,amin nem igazán lepődtem meg ,hisz nagyon lekötötte a fígyelmem,és el kezdtem érezni a pozitiv energiák munkálkodását magamban.El kezdtem érezni,hogy pozitiv gondolkodással ,mennyi mindent el lehet érni könnyedén erőfeszités nélkül.Hisz igy nem ártunk a sajá lelkivilágunknak,nem leszünk idegesek,feszűltek,türelmetlenek,hisz a mai világ nem szól másrol!Bár csak mindenki el kezdené igy szemlélni az életet.Jobb Vílágban élnénk!
  Nagyon Szépen köszönöm a könyvet.

 20. Csatlós Ágnes

  Kedves leendő Olvasó!

  A Múzsa című könyv a mostanában divatos életvezetési illetve önfejlesztő könyvek sorába tartozik, de ki is emelkedik onnan. Íme néhány ok, amiért érdemes rászánni egy-két estét az életedből, hogy elolvasd:
  1. Egy ma élő, átlagos ember (nem és kor irreleváns) fejlődéstörténete bontakozik ki előttünk , aki krízishelyzetből indul és a modern élet hétköznapi kihívásaival néz szembe, mint mi magunk, tehát mi is képesek vagyunk pont arra, mint a könyv főszereplője.
  2. Egy titokzatos segítő, mentor kíséri végig ezt az utat a görög filozófus, Szókratész dialógusaira emlékeztető módszerrel, csak amíg Szókratész kérdéseivel elbizonytalanítja a magabiztos beszélgetőtársát azzal a céllal, hogy egy meghatározott álláspontot bizonyítson, addig itt az a célja a bölcsnek, hogy a bizonytalan, önértékelési válsággal küzdő felet egyenrangú partnerként kezelje, krízissel járó negatív stressz terhét átalakítsa pozitív fejlődési utakat kínáló lehetőséggé, motiváljon, tanítson, döntési kompetenciát adjon a szereplő kezébe, kíváncsivá tegyen, inspiráljon és önbecsülésre neveljen.
  3. Összegzi a több tucat életvezetési könyv és pszichológiai tanulmányok lényegét úgy, hogy tökéletesen belesimul a történet szövetébe. Szóval rengeteg időt spórolhatnál meg, hiszen egy tucat másik könyvet nem kell már elolvasnod. (Ha szeretnéd biztosan ad listát a könyv szerzője:) Aztán úgy sem fogod kibírni, és csak azért is elolvasod azokat a könyveket is, ezért használom a feltételes módot)
  Jó szórakozást,
  Ági

 21. Kozma Katalin

  A Múzsa című könyvre véletlenül bukkantam rá az interneten, annak ellenére, hogy nem vagyok nagy “NET” rajongó.
  Bevallom szkeptikusan álltam hozzá, annak ellenére, hogy a könyv bemutatása felkeltette az érdeklődésemet (hiszen ezért vettem meg). Valóban nem lehet letenni, fantasztikus élmény, rengeteg erőt ad. Másnap a munkahelyemen nem tudták, hogy mi történt velem, tele voltam energiával. Aki valóban tenni akar magáért, máshogy látni a dolgokat csak ajánlani tudom: a legjobb gyógyszer, ha egy kicsit unalmassá vált az életed és nem találod az utadat.
  Kedves Braskó Csaba gratulálok a munkájához, több ilyen gondolkodású ember kellene a társadalomba szebb lenne az életünk!

 22. Névtelen

  Kedves Cssba!
  Örülök hogy megvettem és elolvastam a könyvedet!Hasznos tudást ad a mindennapi élethez egyszerű módon!A megoldás szinte előttünk van csak le kellene hajolni érte számomra ez az üzenete!Két gyermek édesanyja vagyok. A szüleimtől nem kaptam meg ezt a fajta gondolkodás módot de a ssját gyermekeimet e szerint próbálom tetelni. Remélem eredményesen!!
  Köszönöm !!!!

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.