Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 509 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Ildikó

  Már több ezer oldalnyi önsegítö szöveg elolvasásán vagyok túl, söt több hónapon át egy személyiségfejleszö-vállalkozásfejlesztö trainer is foglalkozott velem, viszont érdekes módon az sem segített hogy ennyire világosan lásam azt hogy hol csúsztam el, és hogy mi lesz a végkifejlete ha követem Mr. Paradicsomlé által Évának adott jó gondolatokat. Azt hiszem ez az ami számomra megmutatja azt hogy eddig úgy jártam mint a csiga és a teknös, rossz irányba haladtam, és végig csak a rossz módszert használtam. Ez az a bizonyos klikk…. ami megváltoztatja a gondolkodásmódomat. Az optimizmussal nálam nincs gond, csak már éppen a vésztartalékaim utolsó morzsáit aknáztam ki, amikor a kezembe került ez a könyv, amelyet mindössze 5 óra alatt végig olvastam, és optimimzus tartalékaim újra töltödtek. Mindenkinek teljes szívemböl ajánlom.

 2. Katalin

  Jó a könyv.sokat segìt,erőt ad.Jó lenne egy Mr paradicsmlé fiú az életembe aki meglepne a tanácsaival.

 3. OROVEC ÉVA

  IGEN! IGEN! IGEN! SZÁMOMRA NAGYON INSPIRÁLÓ ÉS CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK EL KELL OLVASNIA!

 4. Viki

  Teljesen magával ragadott a könyv. Szinte egy ültömben elolvastam, nem tudtam egyszerűen letenni. Miközben könnyű és érthető olvasmány, mégis nagyon mély mondanivalója van és elolvasása után bőven van mit átgondolnia az embernek. Sok párhuzamot találtam a saját és a könyvben szereplő Éva élete között, így sokat segített abban hogy kicsit másképp lássam a saját “jó” problémáim. Ajánlom mindenkinek, nagyon motiváló könyv.

  Nagyon szépen köszönöm Csaba!

 5. Reni

  Kedves Csaba,

  Nekem nagyon tetszett a könyv, kicsit talán túl könnyed, de más szempontból meg pont az a jó benne, hogy rávilágít arra, hogy nem feltétlen olyan nagyon nehéz megoldani bármit is az életünkben. Nagyon jó ötletek vannak benne. Tisztelettel és üdvözlettel,

  Balogh Reni

 6. Visnyai Klaudia

  A könyvet ajánlom mindenkinek akinek egy motiváló történetre van szüksége, annak akinek az élete épp rossz pályán fut és annak is egyaránt aki úgy érzi minden a helyén van. A történetet biztosan másképp olvassa el az ember attól függően hol tart épp az életben, de a szemléletfejlesztéshez ninden esetben hozzájárulhat.

 7. Balázs Csaba

  Elolvasni egy könyvet, azt jelenti hogy a betükböl szavak, a szavakbol mondatok, a mondatokbol töténet lesz.
  A Múzsa nem történet. Itt Te éled a szerepeket, és ahogy olvasod kezdessz rájönni, hogy veled (is) történhet mindez.
  Eljutsz a végére, és már csak gondolkodsz, hogy miért nem igy volt ami eddig történt veled.
  Én emberekkel foglalkozom több évtizede, és öröm volt tapasztalni, hogy még mindig lehet többet megismerni.
  Élmény volt, köszönöm!

 8. István

  Ez az a könyv, amit az ember nem csak egyszer fog elolvasni. Szerintem szinte mindenki talál párhuzamot a saját élete és a könyv története között. A könyvről csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni, de helyette csak annyit írok, mindenki olvassa el, akinek van rá lehetősége, tuti, hogy nem fogja megbánni.

  Nagyon szépen köszönöm Csaba!

 9. Sára

  Kedves Csaba!
  Én most kaptam meg a könyvet a nővéremtől.
  Jelenleg az életem azon periodusába vagyok, hogy az adóságaimat már ki fizettem,sok munkával
  és kitartással. Most jön az a rész ahonnan nem tudtam hogyan tovább. Szeretem a tanult szakmámat amit szinte csak hobbiként üzök ( bár ez segített ahhoz hogy az adósságaimat ki tudjam nullázni) és szeretem azt is amit a munkahelyemen csinálok.
  Ezért különösen örültem a könyvnek. Megmutatja az utat ahhoz hogy hogyan is legyen tovább.
  Azt hiszem nállam is eljött az a pillanat hogy el kezdjem felírni egy lapra mi az amit szeretek és mi az ami boldoggá is tenne.
  Úgy érzem legalább még egyszer el kell olvasnom ,hogy közbe magamnak tegyem fel azokat a kérdéseket amiket Éva kapott :)
  Nagyon köszönöm, hogy megírtad és hogy meg adod a lehetőségeket.

  Sára

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.