Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

Köszönöm!

1 253 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Csatlós Ágnes

  Kedves leendő Olvasó!

  A Múzsa című könyv a mostanában divatos életvezetési illetve önfejlesztő könyvek sorába tartozik, de ki is emelkedik onnan. Íme néhány ok, amiért érdemes rászánni egy-két estét az életedből, hogy elolvasd:
  1. Egy ma élő, átlagos ember (nem és kor irreleváns) fejlődéstörténete bontakozik ki előttünk , aki krízishelyzetből indul és a modern élet hétköznapi kihívásaival néz szembe, mint mi magunk, tehát mi is képesek vagyunk pont arra, mint a könyv főszereplője.
  2. Egy titokzatos segítő, mentor kíséri végig ezt az utat a görög filozófus, Szókratész dialógusaira emlékeztető módszerrel, csak amíg Szókratész kérdéseivel elbizonytalanítja a magabiztos beszélgetőtársát azzal a céllal, hogy egy meghatározott álláspontot bizonyítson, addig itt az a célja a bölcsnek, hogy a bizonytalan, önértékelési válsággal küzdő felet egyenrangú partnerként kezelje, krízissel járó negatív stressz terhét átalakítsa pozitív fejlődési utakat kínáló lehetőséggé, motiváljon, tanítson, döntési kompetenciát adjon a szereplő kezébe, kíváncsivá tegyen, inspiráljon és önbecsülésre neveljen.
  3. Összegzi a több tucat életvezetési könyv és pszichológiai tanulmányok lényegét úgy, hogy tökéletesen belesimul a történet szövetébe. Szóval rengeteg időt spórolhatnál meg, hiszen egy tucat másik könyvet nem kell már elolvasnod. (Ha szeretnéd biztosan ad listát a könyv szerzője:) Aztán úgy sem fogod kibírni, és csak azért is elolvasod azokat a könyveket is, ezért használom a feltételes módot)
  Jó szórakozást,
  Ági

 2. Kozma Katalin

  A Múzsa című könyvre véletlenül bukkantam rá az interneten, annak ellenére, hogy nem vagyok nagy “NET” rajongó.
  Bevallom szkeptikusan álltam hozzá, annak ellenére, hogy a könyv bemutatása felkeltette az érdeklődésemet (hiszen ezért vettem meg). Valóban nem lehet letenni, fantasztikus élmény, rengeteg erőt ad. Másnap a munkahelyemen nem tudták, hogy mi történt velem, tele voltam energiával. Aki valóban tenni akar magáért, máshogy látni a dolgokat csak ajánlani tudom: a legjobb gyógyszer, ha egy kicsit unalmassá vált az életed és nem találod az utadat.
  Kedves Braskó Csaba gratulálok a munkájához, több ilyen gondolkodású ember kellene a társadalomba szebb lenne az életünk!

 3. Névtelen

  Kedves Cssba!
  Örülök hogy megvettem és elolvastam a könyvedet!Hasznos tudást ad a mindennapi élethez egyszerű módon!A megoldás szinte előttünk van csak le kellene hajolni érte számomra ez az üzenete!Két gyermek édesanyja vagyok. A szüleimtől nem kaptam meg ezt a fajta gondolkodás módot de a ssját gyermekeimet e szerint próbálom tetelni. Remélem eredményesen!!
  Köszönöm !!!!

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.