Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 555 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Kriszta

  Kedves Csaba!

  Az ágyam mellett van, mint a Biblia. Ez mindent elmond.
  Hála!

  Maradok tisztelettel: Krisztina

 2. Diana Gardalits

  Kedves Csaba,

  Nagyon élveztem minden egyes oldalát a könyvnek, és teljesen azonosulni tudtam a karakterrel is. Mintha csak rólam szólna az egész történet. Sokat segített egy kicsit pozitívabban látnom a világot és a helyzetemet, és azóta én is sok apróságot tudtam változtatni magam körül. Csak reménykedni tudok, hogy én is eljutok majd arra a pontra az életben, hogy megihlessek másokat, de előbb ki kell úsznom a partra :)

  Szerintem iskolába való, legalább ajánlott irodalomként!
  Köszönöm az élményt!

 3. Alexay Nóra

  Kedves Csaba!

  Ritka eset mikor egy éjszaka alatt végzek egy könyvvel. A Múzsa esetében pedig pontosan ez történt.
  Óriási érzelmi feltöltődést jelentett végigkísérni Éva karakterfejlődését, és rádöbbenni hogy zsákutca, vakvágány és “kilátástalan helyzet” valójában nem is létezik.

  Millió köszönet a műért! Megy az ajánlás! :))

  Üdvözlettel:

  Alexay Nóra

 4. Ilona

  Kedves Csaba! Kétszer olvastam eddig, de szerintem nem utoljára. Nagyon tetszik, három szemléletfejlesztő programod is megvan. Ezeket is időnként újraolvasom. Segít a mindennapokban, ráismerek egy-egy helyzetre, ilyenkor arra gondolok, ezt a feladatot is könnyedén megoldom! Szerintem minden korosztálynak segít. Vagy megerősít, hogy jól csinálom, vagy helyes útra terel.Köszönöm, hogy önzetlenül is segítesz a minitréningekkel! Ezeket kellene tanítani már gyermekkorban! Remélem még sok terved van! A hűtőszekrényre persze kitettem az összegyűjtött instrukciókat.

 5. Szabó Gabriella

  Kedves Csaba!
  A könyv tetszett, mivel a történet manapság játszódik elsősorban a fiatalok (18-28) részére ajánlanám. Ők még a szülői háttér biztonságában könnyebben tudnak mozdulni a lehetőségek felé, mint Éva. Nekünk idősebbeknek is mindenképpen gondolat ébresztő, külön köszönöm a “hűtőszekrény” összegyűjtött szemelvényeit.

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.