Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

Köszönöm!

1 174 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Réka

  Kedves Csaba!

  Hatalmas alkotás amit véghezvittél,mindenkinek tudom ajánlani a könyved,kortól nemtől függetlenül. Kötelező olvasmány. :)

  Szórakoztató és egyben nagyon tanulságos történet, könnyedén értelmezhetők és gyakorlatba építhetők a gondolatok.
  Személy szerint hitet kaptam a könyvben leírtaktól, hogy egy ötletből mi minden születhet. Eddig nem mertem az ötleteimre hagyatkozni, féltem az esetleges kudarcoktól.
  Véleményem szerint a legfontosabb üzenet, hogy mindig van tovább, sőt még feljebb is, ha van hajlandóságunk tenni a dolgunkat lépésről lépésre.
  Úgyhogy hajrá mindenkinek! Tegyük rendbe az életünket és legyünk végre boldog, teljes emberek! :)

  Köszönettel!
  Réka

 2. Ostorics Zoltán

  Kedves Csaba.
  Nagyon megfogott a könyv mondanivalója, minden fejezetét ,minden mondatát nagy kiváncsisággal olvastam.
  Most pont olyan helyzetben levő ember vagyok, akinek pont erre a könyvre volt szüksége hogy igazolja önmagát.
  Az elmult egy év alatt rengeteget válozott az életem, úgy érzem a könyv olvasása sem a véletlen müve.

  Gratulálok Zoltán.

 3. Beatrix

  Életem első olyan könyve, amit nem tudtam letenni a kezemből, ilyen gyorsan még könyvet nem olvastam. Fantasztikus alkotás, ahogy végig vezet a történeten. És teljesen jól leírja a napjainkat, hogy mennyire azon múlik, hogy kinek milyen lesz az élete, hogy milyen a gondolkodásmódja. A könyv számomra tanácsokkal is szolgált, bár hasonló a gondolkodásmódom, mint amilyenné vált Éva a könyv végére, egyelőre nem teljesen tiszta mi az amivel szeretnék foglalkozni a jövőben, úgy érzem a könyv segítség lesz számomra a továbblépésben. Hálás köszönet érte.

 4. Robi

  Kedves Csaba!
  Ez a könyv tökéletes. Nagyon “össze van rakva” és elképesztően jó gondolatokat ír le.
  Kicsit túlzásnak tűnhet, de kötelező olvasmánnyá tenném gimnáziumban, középiskolában.
  Nekem sokat segített és ezt nagyon köszönöm! Ahogyan több előttem hozzászóló is írta,
  el fogom még olvasni én is egy párszor a könyvet majd oda adom másnak is. Nem fogok hozzá
  semmit fűzni, csupán annyit, hogy olvassa el. :) Nem akarok kéretlenül segíteni máson, mindössze megihletem… :)
  Köszönöm még egyszer! Remélhetőleg személyesen is lesz módom egyszer köszönetet mondani.
  További sok sikert a “küldetésedhez”!!
  Üdv., Robi

 5. Takács Szilvia

  Kedves Csaba!
  A könyv engem már az első perctől kezdve magával ragadott. Valószínűleg azért, mert teljesen magamra ismertem és a könyv végére hihetetlen nagy erőt és bátorságot adott nekem ahhoz,hogy valóra merjem váltani az álmaimat
  Üdvözlettel:
  Szilvi

 6. Ildikó

  Köszönöm a jó ötleteket! Inspiráló olvasmány volt! Gratulálok! Ildikó

 7. Molnár Szabolcs

  Kedves Csaba!

  Köszönöm. A “Múzsa” megmentette a jövőmet!

  Üdvözlettel

  Molnár Szabolcs

 8. Kántor Orsi

  Sziasztok!
  Érdemes elolvasni! Ugyan kicsit csaltam, mert könyvtárból vettem ki,
  de meg is fogom venni, és nem csak magamnak! Remélem barátnőmnek is sokat fog segíteni! :)
  Az én utam Csabával korábban kezdődött, kb amikor elkezdtem egy főiskolát levelezőn, és az emailek segítettek, megerősítettek abban az elképzelésemben, hogy érdemes új ösvények felé nyitni. A könyv is erről szól, mondjuk én a kicsit rögösebbet és hosszabbat választottam, de haladok! Köszönöm!

  Üdv Orsi

 9. Fördős Veronika

  többet smileyt nee! nagyon idegesítőek a könyvben… :) :) :) :) :)
  ezen kívűl csak ajánlani tudom!

 10. Horváth Árpád

  Kedves Csaba!

  A többi hozzászólóhoz hasonlóan nekem is nagyon tetszett a könyv. Az elején számomra kicsit nehézkesen indult, de aztán teljesen magával ragadott.
  Sokszor, sok helyen olvastam hasonló gondolatokat, de Neked sikerült nagyon kézzelfoghatóan összerakni a mondanivalódat.
  Úgy érzem, még néhányszor el kell olvasnom, hogy a gyakorlatban is használni tudjam, de maga az olvasás is élmény volt számomra.

  Köszönöm!

  Horváth Árpád

 11. Rita

  Nagyon tetszett a könyv. Egész biztos, hogy többször elolvasom még. A rendkívül értékes gondolatok mellett gyakorlatias is. Elgondolkodtató, motiváló, cselekvésre ösztönző. Ajánlható mindenkinek, aki változtatni szeretne az életén.
  Rita

 12. Renáta

  Kedves Csaba!

  Csodálatraméltó az az élet tapasztalat,amivel rendelkezel,és az is ahogyan ezt megosztod a többi emberrel. A könyved minden sorát élveztem,és ami számomra még fontosabb volt,hogy teljes egészében átjött a mondanivaló,amit a saját hétköznapi életemre kivetítve tudok is majd kamatoztatni.
  Kívánok még Neked Kedves Csaba számos ilyen,és ehhez hasonló sikeres művet,hogy tudásodat továbbadva,vissztaláljanak az utukat vesztett emberek a helyes ösvényre.

  Köszönettel: Renáta

 13. Hupkáné Kósik Andrea

  Kedves Csaba!
  Érezni lehetett a könyvből, hogy rengeteg tapasztalatod van a témában, amit sikerült úgy átadni, hogy az nem tankönyv ízű. Többször el kell olvasnom, hogy minden megragadjon bennem. Ezzel együtt elgondolkodtatott egy mozzanat, mégpedig, hogy ahhoz, hogy a főszereplő elinduljon a fejlődés útján, kellett, hogy legyen valaki a háttérben, aki az útjába “küldte” a tapasztalt segítő paradicsomos fiút. Az anyuka – inkognitóban… Nyilván mindenkit a saját problémája mentén ragad meg a könyv, engem is. Kamasz lányom van és éreztem a könyvívében az anya-lánya feszültséget is. Sokat gondolkodom azon, hogyan lehet ezt a módszert átültetni a hétköznapokba, nem direkt tanácsokkal, hanem egy közvetítőn keresztül, mert úgy működőképes.
  Köszönöm az élményt, még jócskán dolgoztat belül a könyv és párszor még elő fogom venni.
  Hupkáné Kósik Andrea

 14. Pete Márta

  Kedves Csaba!
  A könyv kiváló. Komoly önelemzésre késztet, nem lehet megkerülni a saját problémáinkat. Bár én már 60 éves vagyok, mégis sokat tanultam belőle. A legfőbb tanulsága számomra, hogy mindig van lehetőség a változtatásra és ezt csak saját magunk tudjuk megtenni. A többi csak kifogás, magyarázkodás, hivatkozás.
  Régóta olvasom az e-mailben érkező írásokat, mindegyik tanulságos és nagyon elgondolkoztató. Meg fogom venni a többi könyvet is.
  Köszönettel: Márti

 15. Gabriella

  Kedves Csaba!
  Évek óta próbálom a gyermekkori negatív élmények miatt kialakult alacsony önbecsülésemet, önbizalmamat helyreállítani, ezért több könyvet, cikket olvastam, pszichológushoz is elmentem egyszer, ahol sírva fakadtam és két napig sírtam.
  A Múzsa című könyvedre véletlen folytán akadtam rá, gondoltam egy újabb próba, hátha most végre megtalálom azt, amit évek óta keresek. Első körben ezért a helyi könyvtárból kikölcsönöztem a könyvet.
  Aztán jöttek a felismerések. Az “áhá, most már értem” gondolatok. A mosolyok, nevetések, könnybe lábadt szemek, pityergések.
  Fantasztikus a könyv. A mondandója. A mondandó előadásmódja. A gondolatébresztő, valamit elindító történetek.
  Rengeteg új tudás, információ van benne önmagunkról, a világról.
  Egyszerűen fantasztikus.
  Letehetetlen.
  Meg is vettem, mert azt mondtam magamban, ez az A KÖNYV, aminek ott kell lennie a kezem ügyében.
  Mindig.
  Mindenhol.
  Köszönöm Csaba!

 16. Pintér Juliette

  Kedves Csaba!

  Gratulálok, fantasztikus a könyv hangvétele, mondanivalója, érthetősége. Többször szembenéztem a magam helyzetével, dolgozom a “hátizsák” tartalmán. Fantasztikus könnyedséggel ír, remélem lesz folytatás.
  Köszönöm és a legjobbakat kívánom Önnek!
  Üdv.
  Julie

 17. Melinda

  Kedves Csaba!

  Nagyon értékesnek találom a könyvedet. Több párhuzamot is felfedeztem a történet és a saját életem között, ezáltal már néhány előremutató ötlet is megfogalmazódott bennem. Jelenleg ezek kidolgozásán munkálkodom, hogy sorban valóra válthassam őket és boldog életet teremthessek magam és a családom számára.
  Biztos vagyok benne, hogy sokaknak segítségére lehet ez a könyv (legalábbis ha nyitottak rá), mert nem csak az álmot mutatja be, mint a legtöbb hasonló témájú mű, hanem a hozzá vezető utat is. Köszönöm a gondolatébresztőt! :)

 18. Giczi Zsolt

  Kedves Csaba,
  Gratulálok a könyvedhez, két nap alatt “megettem”. Kitűnően mutatja meg a kivezető utat a “kátyúból”, mindezt egy kellemes olvasmányos regénybe bújtatva. Gondolkodásra késztet, miképpen tudom az olvasott ötleteket, megoldásokat a saját javamra fordítani. Szívből ajánlom mindenkinek, legyen valaki akár vállalkozó, akár alkalmazott, sokat meríthet belőle. A legfontosabb üzenete számomra és ez lehet mindenkinek, hogy a gondolataink, hitünk megváltoztatása révén tudjuk megváltoztatni a hozzáállásunkat, a környezetünket az emberi kapcsolatainkat. Ehhez kívánok sok sikert a könyved minden eddigi és jövőbeni olvasójának, nem utolsó sorban neked!
  Üdvözlettel: Zsolt

 19. Domján Gyula

  Domján Gyula
  2017 10 18 -07:40

  Üdvözlöm Csaba!

  Elolvastam a könyvet! Nagyon jó! Sok tartalommal teli ötlet van benne, ha valaki süllyed hogyan lábaljon ki belőle!
  Én ugyan nem vagyok a süllyesztőben, de még bizony én is tudok meríteni a könyv tartalmából!
  Ha valaki egy kicsit is optimista,akkor meg világosodik hogy tanulni soha nem késő! Nekem egy kedves ismerősöm
  ajánlotta,hogy olvassam el ezt a könyvet megérte! Örökké hálás leszek neki!
  Gratulálok a könyv meg írásához!
  Üdv Gyula.

 20. Koncsik Ildikó

  Üdvözlöm kedves Csaba! Elolvasva a Múzsa című könyvet, az èn véleményem teljesen pozitív.Azt hiszem aki elolvassa mindenki talál benne hasznos,elgondolkodtató , példákat,amit saját magán meg tapasztalt már.Bátran ajánlom ,nagyon kellemes olvasmány.

 21. Tóth Szabocs

  Kedves Csaba!
  A könyvet olvasva igyekszem hasznosítani a leírtakat. Sok érdekes és józanító gondolat van a könyvben megfogalmazva, amire talán sosem gondoltam volna magamtól. Úgy gondolom, hogy nem érdemes egy szuszra kiolvasni. Egy-egy fejezet után tartok egy-két nap gondolkodási időt, hogy a gondolatok megérjenek.
  Jó mankó azoknak, akik önmagukat szeretnék fejleszteni.

  Köszönettel: Szabolcs

 22. Noémi

  Egy ideje már rajta volt a Múzsa a könyves bakancslistámon, de csak most jutottam oda, hogy elolvassam. Remek olvasmány. Könnyű és nehéz. Mosolyt és könnyeket csal. Motivál, erőt ad, elgondolkodtat. Ajánlom e sorok olvasójának. :)

 23. Ujvàri Dóra

  Kedves Csaba!
  Megvettem a könyvet ès egy dèlutàn alatt ki is olvastam. Motivàló, jó stílusú. Eröt adott ès úgy èrztem, hozzàm szól. Màr ajànlottam több baràtomnak is. Èrtèkes ès jó olvasmàny!
  Gratulàlok!
  Dóra

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.