Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

Köszönöm!

1 223 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Éva

  Kedves Csaba!
  Az elvesuzett fejezetet elolvastam, kicsit þólam is szól.A könyv még úton van hoźám.

  Üdvözlettel:Éva

 2. Mirkó Ervin

  Kedves Csaba
  Bárcsak minden ember elolvasná Magyarországon,sajnos sok Évához hasonló helyzetben élő van aki így éli le az életét.
  Fuldokolva…..,
  Én nem érzem magam fuldoklónak de mégis megihletett a könyv.
  Még jobban megerősített abban hogy mennyi mindent kell még tanulni az életben és a tanulás nem érhet véget soha!
  Mirkó Ervin

 3. Bankuti Szilvia

  Kedves Csaba

  Halasan koszonom h megirtad Muzsat ,h energiat s erot fektettel abba h segits az embereken.Nekem kifejezetten sokat segitett,erot kaptam s valamifele kulonleges energiat.Nyugalmat,magabiztonsagot.Az igazsag h Eva mintha en lennek valahol mashol ..sok hasonlosag van kettonkben,sokat nevettem is kozben.Rengeteget tanultam.A kozel jovoben tervezzem tovabbi fejlesztesem altalad.Meg millio koszonet

  Szivelyes Udvozletem Szilvia

 4. Vincler-Boros Viktória

  Kedves Csaba!

  Szuper a könyved,minden szava,gondolata tetszett!
  Üdv.
  Vincler-Boros Viktória

 5. Cziczer János

  Kedves Csaba!

  Éva története sikerei lépésről lépésre mutatnak egy jó példát, hogyan is lehet csinálni.
  Fejben dőlnek el a dolgok, és az önfegyelemnek óriási ereje van!
  Véleményem szerint fontos még a magunknak tett ígéretek megtartása, természetesen a másoknak tett ígéret is.
  A Múzsa elolvasása után úgy érzem Még egyszer el fogom olvasni.

  Üdvözlettel János

 6. Kovács Oktávia

  Kedves Csaba!
  Azt gondolom a könyv hatalmas segítség minden embernek aki fejlődni akar.

 7. Nagy Jánosné

  Kedves Csaba!
  Nagyon tetszett a könyv,nagyon tanulságos. Sokat segít a hétköznapi életben, sok olyan dologra rávilágít, ami egyébként kézenfekvő és mégse jut eszünkbe. Irányt ad, hogy mit hogyan lehet helyesen csinálni. Nagyon örülök, hogy az interneten megtaláltam a cikkedet, a regisztráció után nagyon vártam az e-maileket. Mindet nagy érdeklődéssel és várakozással fogadtam. A könyvedet most kaptam meg karácsonyra, nagyon örültem neki, le se tudtam tenni a kezemből. Szívből ajánlom mindenkinek! Köszönöm!

 8. Fischer Zsófia

  Érdekes és meghökkentő volt olvasni a könyvben, hogy van amikor “túlélő” funkcióban vagyunk. Meglepett, mert ugyanezt a szót használtam magamra jó néhány hónappal ezelőtt, egy baráti beszélgetés során. És már akkor megfogalmazódott bennem, hogy én ÉLNI akarok. Érzem a változást, érzem, hogy éledezek. A könyved (és más írásaid) is segítettek ebben. Megerősítést nyertem ezáltal is, HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM. További sok sikert kívánok Neked is az Úton. ❤️

 9. Rozi

  Kedves Csaba!

  Azért tetszik a könyv, mert leírja a teljes coaching folyamatot, szóval nagyon gyakorlatias. Még nem találkoztam ilyen könyvvel, amiben az elméleten felül megkapja az olvasó a gyakorlati megvalósulását a céljainak. Köszönöm, másolom a saját életemre! :)

 10. Katalin Szerbiából

  Kedves Csaba
  A könyvedet nagyon értékesnek tartom, mert élő példát mutat a problémák megoldására, olyan problémákra amivel szinte mindannyian kisebb, nagyobb mértékben szembe találjuk magunkat.A pénzügyi tanács, hogy meg ne fulladjon Éva, tökéletés- én személyesen is tapasztaltam.Ennélfogva a kommunikációs és más tanácsokat is elhiszem,- itt lenne mit gyakorolnom…és meg is fogom tenni ha megtalálom a módját hogy külföldi lévén részt vegyek a programban.Gondolom a program olyan támaszt nyújthat mint Évának a Paradicsomlé fogyasztó…
  Üdvözlettel Katalin Szerbiából

 11. Szabóné Kati

  A könyvet már régóta szerettem volna elolvasni, de csak most karácsony előtt sikerült megvásárolni. Többször neki is láttam, de két oldalnál nem jutottam tovább. Valahogy nem sikerült időt szakítani rá. Aztán karácsony után egy baleset következtében hosszabb pihenőre küldtem magam. Bevallom, nagy büntetésnek éreztem, hogy gipsszel a lábamon feküdnöm kell, nekem, aki ha fáradtan leültem, akkor is csináltam valamit. Amikor kicsit enyhültek a fájdalmaim, elővettem ismét a könyvet. Nem tudtam letenni, amíg végig nem olvastam. Segít elviselni a helyzetet, keresem a kényszerpihenő pozitívumait. Biztos, hogy többször el fogom olvasni. De most kölcsönadom a lányaimnak.
  Külön tetszett a közérthető stílus.

 12. Turcsány Katalin

  Kedves Csaba!
  Sok megerősítést is kaptam,összeszedetteben is át tudom gondolni az életem,ami volt és ami van és hogy merre akarok menni,a Múzsa könyv hősnője engem is megihletett,-példájából nagyon sok erőt ötletet tudok meríteni,amit a saját életemre vonatkozóan is hasznosíthatok.Mindenesetre a célok megkeresése és megtalálása, fókuszálás és a cselekvés ami sikerre visz……amihez kell bátorság is,ehhez pedig kell az önbizalom,ami saját magunk megismeréséből,szeretetéből és megbecsüléséből valósulhat meg.Álmodtam még a könyv olvasása előtt azt,hogy valakinek én mondtam,(pedig ilyet még magamnak sem mondtam,nemhogy másnak)-: “Hogy tudnál magadban bízni,ha nem hiszed el azt amit mondasz magadnak”.Köszönöm Csaba,hogy ennyi munkát és időt abba teszel bele,hogy másoknak is megnyílhasson egy másféle gondolkozáshoz vezető ajtó,amítől tényleg biztosabb,örömtelibb lehet az élet,ha a cselekvést nem halogatjuk……

 13. Karika Renáta

  Kedves Csaba! Nagyon érdekes volt a könyved. Sok dolgot tudtam hasznosítani belőle, melyek által jobban tudok bánni az emberekkel. Nagyon köszönöm :)

 14. Blaschek Balázs

  Kedves Csaba!
  Engem nagyon megtalált a könyved, leginkább a szemlélet kifejezésének módja, ahogy ezt átadtad. Igaz ez minden fejezetedre!:)
  Gratulálok, ez sokaknak segít! Balázs

 15. Joó Zsanett

  Kedves Csaba!
  Imádtam! Sokat lehet belőle tanulni úgy,hogy közben egy regényt olvasol, nem egy nyers tanító könyvet. ☺️
  Köszönöm, és köszönöm az e-maileket is. Fogod a kezem ☺️
  Minden jót kívánok erre az évre is!
  Üdv, Zsanett

 16. Boross Brigitta

  Mindenkinek ajanlom a konyvet, de foleg azoknak akik kicsit szorultabb helyzetben vannak, vagy megragadtak egy szinten. Mar a 44. oldalig eljutva tudtam hogy ezt a konyvet el fogom kuldeni par baratomnak, es a konyv vegen ezt meg is tettem. Az a szemlelet amit a konyv altal tanulhatunk, nagyban megvaltoztathatja gondolkodasunkat, es ez altal ha teszunk erte, az eletunket.
  Par honap elteltevel biztosan ujra fogom olvasni.
  Koszonom a tanitast.

 17. Harsányi Andrea

  Kedves Csába!
  Az ‘Elveszett fejezet’ szenzációs ötlet a könyvben!
  A teljes regény kellőképp megmozgatta kis vállalkozásom
  dolgait. Egyszerű, elgondolkodtató és cselekvésre hívó.
  Tiszta szívből ajánlom!
  Hálásan köszönöm, hogy megismerhettem!
  Köszönetel:
  Andrea

 18. Juhászné Barna Margit

  Nagyon motiváló a könyv. Bár, még az út elején tartok, de a könyv segítségével sikerült behatárolni, hol is vagyok éppen. Kétszer olvastam el, másodjára kijegyzeteltem az engem “megihlető” gondolatokat, végzem a feladatokat, és mivel ez most engem nagyon foglalkoztat, így akarva és akaratlanul is, megosztok néhány gondolatot a környezetemben lévőkkel is. Tudatosabb vagyok a könyv áttanulmányozása óta és jobban is alszom éjszakánként.
  Köszönöm!

 19. Körtvélyesi Bori

  Miért keressük a hasonló olvasmányokat? Hogy ötleteket merítsünk, hogy feltöltsön, hogy lökést adjon a változáshoz.
  Miben más ez a könyv? Átvezet a teljes folyamaton, kézzelfoghatóvá teszi a hogyanokat, észrevétlenül kidolgozza az emberből a saját megoldásait.

 20. major szabina

  Kedves Csaba!

  Olvasmanyos tanulhato volt konyv.Ember atgondolta hogy mennyi hasonlot csinalt es nem tanult belole.De ujbol elojott most hogy elolvastam konyvet es jokor kerult kezembe sikerult pontot tennem egy dontesnek.Koszonom,

 21. Gonda Krisztina

  Kedves Csaba!

  A könyvet csak rövid időre és kölcsönbe kaptam meg, de ennyi is elég volt, mert nem tudtam letenni. Nagyon új volt ez a gondolkodásmód és rendszer, amit ebben a történetben találtam. Tavaly ősszel éledtem fel egy tréning hatására és kezdem folyamatosan tanulni a munkámhoz kapcsolódó, de nem feltétlenül szükséges dolgokat is, valamint egy kis kutakodást tartani a múltamban, hogy el tudjam ereszteni a negatív gondolataimnak, beidegződéseimnek legalább egy részét. Így, ebben az állapotban talált rám ez a könyv és megerősített abban, hogy ha lassan is, de jó felé haladok. Azért szeretnék egy Mr. Paradicsomleves fiúval időnként beszélgetni, főleg amikor elakadok, elcsüggedek az utamon. Hol találom?
  Üdvözlettel és köszönettel:
  Gonda Krisztina

 22. Ambruzsné Ignácz Idikó

  Kedves Csaba!
  A minitréning leckéivel kezdtem, majd a Jézuska hozott nekem egy Múzsát. Be kell vallanom, egy kicsit kétkedve fogtam hozzá, de minden egyes oldallal erőt ösztönzést kaptam. Egy picit pityorogtam, jókat mosolyogtam. Óriási segítséget kaptam, hogy kiássam magam az önsajnálatból, átgondolásra késztetett sok mindenről. Még soha nem kezdtem újévet ennyi tervvel, tenni akarással, energiával.
  Köszönöm Neked!

  Ildikó

 23. Nagy Ildiko

  Kedves Csaba ! A konyvedet olvasva, ugy ereztem, mindent amit ott megtalaltam, azt tudom … megis jo volt osszeszedve megtalalni az en zaklatott, szetszort gondolataim :) Olvasmanyos, erdekes, jo lecke.

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.