Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

Köszönöm!

1 325 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Névtelen

  Nagyon tetszett a könyv. Sok hasznos dolgot megtanultam belőle. Szerintem kortól függetlenül, mindenki talál benne tanácsokat, segítséget. Szívesen olvasnék hasonló jellegű könyveket Öntől, remélem az írást folytatni fogja.
  Ūdvözldttel: Judit

 2. Gergő

  Egyszerűen fantasztikus a könyv! Olvasás közben szinte hallottam ahogy a bennem rendszertelenül heverő puzzle darabok a helyükre pattannak és a legvégén összeállt a kép. Hatalmas élmény volt ráébrednem pontosan mi is az én célom és ezt hogyan tudom elérni. Kedves Csaba! Nagyon szépen köszönöm neked ezt az élményt!

 3. Blága Csilla

  Nagyon lekötött a könyv. Alig tudtam letenni a kezemből. Sok érdekes dolgot olvastam, ami elgondolkoztatott. Már el is határoztam, hogy lányomat megajándékozom vele. Barátaimnak is meséltem a könyvről meg arról mennyire izgalmas. :o)

 4. Dr. Szűcs Krisztina

  Kedves Csaba! Hadd köszönjem meg, hogy a Múzsa c. könyveddel valós mentőövet nyújtasz mindazoknak – köztük nekem is -, akiket halakat fényképező rutinos, kreatív fuldoklóként a könyv elolvasása végére jobban érdekel a halak helyett a part látványa, sőt hajlandóak arra, hogy kiússzanak. Ugye lesz folytatása? Hiszem, hogy igen, hogy a parton lévők számára hosszú távon vonzó legyen az élet a parton. Akik ihletet kapnak ehhez, másokat is erre inspirálnak. Reménykedve várom a folytatást, örömteli, derűs, szép napokat kívánok addig is!
  Dr. Szűcs Krisztina, Budapest

 5. Viki

  Szia Csaba!
  Hosszan hezitáltam, hogy megvegyem-e a könyvedet, tekintettel arra, hogy értékestésben dolgozom, ezért sok tréningen vettem már részt, és rengeteg motivációs anyagot olvastam már.
  De hallottam róla, és kíváncsi típus vagyok, ezért e-könyvként beleolvastam az ingyenes mintába, és annyira magával ragadott az egyedi, egyszerű hangvétel, hogy megvettem a könyvet.
  NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY MEGTETTEM, mert ilyen egyszerűen, logikusan még nem láttam ilyen típusú anyagot megírni, és ami a legjobb benne: szerintem Mindenkinek tud legalább egy hasznos gondolatot adni. Mindegy, hogy hol tart az élete felépítésében, akár az alapoknál, akár már haladó szinten!
  Nagyon hasznos, és egyben igen olvasmányos is!
  Gratulálok hozzá!
  Üdvözlettel:
  Viki

 6. Szíjártó Róbert

  Nagyon jó a könyv sok minden életszerű amiből lehet tanulni és a leveleid sok tanulságot mond el.És más kép látjuk a világot is.

 7. Ivett

  Kedves Csaba!

  Tegnap este elkezdtem olvasni egy nagyon kemény nap után, hulla fáradtan. Úgy gondoltam, elolvasom az első egy két oldalt. Éreztem, hogy égnek a szemeim és nagyon álmos vagyok, de nem tudtam abbahagyni. 45 oldalig jutottam, de meg kellett erőltetnem magam, hogy TUDATOSAN letegyem az ágy mellé a könyvet, aludjak, mert kipihentnek kell ma lennem és reggel 4:50-kor csörög az ébresztő.
  Most a munkahelyemen nem bírok magammal, pörgök, érzem minden porcikámban a változás iránti vágyat, mindenhol ott a fény, a szívem tele van szeretettel, melegséggel, élni akarással. Kicsit nyugtalan vagyok. Szeretnék hazamenni olvasni :)

  Köszönöm.

 8. Anni

  Én a könyvtár polcáról emeltem le “gyanútlanul” a Múzsát. Bevallom, még csak időm sem volt tüzetesen átnézni a tartalmát, de futólag is megtetszett (talán a borítóra ragasztott smiley is segített :) Több önfejlesztő könyv akadt már a kezembe, de valahogy egy idő után megfoghatatlannak tűntek a benne írtak és ezzel alábbhagyott a lelkesedésem is, hogy, legalább végigolvassam őket… Ezzel szemben a Múzsa regény. Olvastatja magát. Kicsit Coelho-t idézi, de sokkal megfoghatóbban. Az egészben az az érdekes, hogy én most nem gondolom rossznak az életemet…. és mégis: ahogy végeztem az olvasásával, már el is kezdtem írni egy listát azokról a dolgokról, amiket szeretnék megvalósítani. Majd igyekeztem rendszerezni és elkezdtem böngészni a netet a lehetséges megoldásokért magamtól is eszembe juthatott volna, de így végre nekivágtam. Mert ha igazá akarod, sikerül. Csak hagyni kell magunkatbálmodni,el kell felejteni a sémákat és boldognak lenni.
  Hajrá Mindenki! ;)

 9. Viktor

  A könyv végig vezet egy úton egy lány életének szemszögéből hogyan lehet egy reménytelen, elkeseredett helyzetből, lépésről lépésre kikecmeregni.
  Jól fel vannak építve a lépések, végig olvasva pofon egyszerűnek tűnik.
  De az ember, elnézve a saját életét, nem biztos, hogy egyből felismeri a sémákat, mert sok gátlás, negatív gondolat van bennünk. A könyv útmutatást ad erre is.

 10. Antal János

  Kedves Csaba!

  A Múzsa című könyvet magamnak vettem meg. Az eddig küldött leveleidhez hasonlóan nagyon tanulságos és tartalmas volt. Minden részletét nagy örömmel olvastam, már alig vártam, hogy olvashassam a következő fejezetet. Nagyon jól összefoglalt, meglepő fordulatokban gazdag, tanulságos alkotás. Próbálom alkalmazni a benne leírtakat, nem megy könnyen, ám nem szoktam könnyen feladni az álmaimat. Minden nap teszek egy kis lépést a boldogságom felé.
  Köszönöm, hogy olvashattam! Kívánom, hogy sok-sok írásod legyen még és minél többen olvashassák!
  Üdv, János

 11. Kovács Csilla

  Nekem nagyon tetszett a könyv. Talán a pozitív hangvétele, az optimista hangulata miatt is szinte letehetetlen volt számomra. Másoknak is ajánlom és már meg is vettem egy másik példányt ajándékba a testvéremnek… megtartom az enyémet, mert talán a gyerekeim is hasznát vehetik még. Ez egy olyan könyv amit szerintem többször is el lehet / kell olvasni. Köszönöm Csaba!

 12. Szepesi Rita

  Először csak nagyon szórakoztatott,. Aztán rájöttem, hogy számos dolgot ír le, amit rosszul látok gondolok. A végén úgy éreztem, hogy ez több egy regénynél, útmutató, segédeszköz, kézikönyv, hogy néhány egyszerű lépéssel hogyan fordítsak a mindennapjaimon. Most még egyszer elolvasom, és mint régen a tankönyveimet tele ragasztgatom kis színes papírokkal, hogy gyorsan megtaláljam a keresett fejezetet ha szükségem van rá. Tanulni lehet belőle, köszönet érte!
  Sz. Rita

 13. Nagy Lajosné

  Kedves Csaba!
  Barátnőm hívta fel a figyelmemet a könyvre. Elolvastam. Nagyon tetszik. Bár csak 35 évvel ezelőtt találtam volna rá. Most így a nyugdíj küszöbén úgy gondolom, hogy a leendő időtöltésembe tudom beépíteni a tanultakat. Szeretek az emberekkel beszélni, segíteni nekik. Hiszek a beszélgetés gyógyító erejében. Minden pozitív gondolat felhasználható. A leckék is sok segítséget adnak.
  Hála és köszönet érte.
  További sikeres munkát kívánok.
  Nagyné Gyöngyi

 14. Sebestyén István

  Kedves Csaba!

  A 33. születésnapomra kaptam a könyvet édesanyámtól és nagyon rövid idő alatt elolvastam. Nagyon tettszett hogy Éva történetén keresztül mutattad be a pozitív gondolkodáshoz és a boldogsághoz szükséges legfőbb alaptörvényeket. Sok könyvet olvastam ami hasonló gondolatokat sugall de eddig ez tetszett a legjobban. Nagyon sok olyan dolog lett világosabb amit eddig is tudtam és valahogy most ez által a könyv által még nyilvánvalóbbá vált! Nagyon szépen köszönöm hogy megírtad! Tényleg ajánlom mindenkinek akinek vannak problémái és nem igazán boldogul velük! Akik pedig már jó úton haladnak a boldogság felé azoknak mindenképp megerősítés lesz ez a könyv!

 15. Szabó István

  Kedves Csaba!

  A Múzsa című könyvedben az tetszett a legjobban, hogy teljes mértékben a valóságot írod le. Mindenkivel előfordulhat, hogy hasonló fejlődésen megy keresztül, mint főhősöd. Számomra nagyon inspiráló volt és gondolatébresztőként funkcionált. Számos olyan gondolatot írtál le, melyek minden nap motivációként szolgálnak számomra egy jobb élet felé!

  Köszönöm!

  Szabó István

 16. DR. Bárdos József

  Nagyszerű a könyv! Borzasztóan jó volna egy hasonló kamaszoknak. (Akár osztályfőnököknek középiskolába. Köszönöm én is. Élvezet volt olvasni. Különben a Szemléletfejlesztő e-mailjeinek régi, lelkes olvasdója vagyok.

 17. Biró Krisztina

  Kedves Csaba!

  Nagyon tetszett a Múzsa. Élvezetes, elgondolkodtató, bátorító, érthető, őszinte. Vannak könyvek, amelyeket nem lehet félretenni vagy megfeledkezni az olvasásáról. A Múzsa pont ilyen, folyamatosan a közelemben volt, hogy ha van 5 percem, máris tudjam folytatni. Igazad van, ha az ember már tudja mi a cél, akkor már azt is tudja, mennyit ér meg neki.
  Gratulálok és sok sikert kívánok Neked! Azt írtad: vége (egyenlőre). Várom a folytatást!

  Köszönöm, hogy megírtad a Múzsát!

  Üdvözlettel:
  Biró Krisztina

 18. Bóné Attila

  Szia Csaba.

  A Múzsa tényleg nagyon inspiráló könyv . Már kétszer olvastam el és lehet, hogy még nincs vége.
  Nagyon jó benne az is, hogy életszerûen és olvasmányosan van elõadva a pozitív szemléletmódra való rávezetés.

  Köszi szépen!

 19. Oláh Barbara

  Kedves Csaba!

  A Múzs c. könyv által átadott információ nagyon megérintett, olvasás közben olyan érzésem volt, mintha valahol mélyen már minden ott lett volna és a könyved által felszínre tőrt és tőr folyamatosan a felismerés az igazság…
  A gondolat, mely azt sugalja én irányíthatok, fantasztikusan megnyugtató érzés!
  Sokat segít a mindennapokban, többször is szeretném elolvasni és meleg szivvel ajánlom mindenkinek!
  Köszönom magamnak, hogy lehetőséget teremtettem a könyved elolvasásához és köszönöm neked, hogy megosztottad és osztod folyamatosan a tudást!
  További sikereket kívánok neked!
  Oláh Barbara

 20. Prekovics Tímea

  Kedves Csaba!
  Nagyon inspiráló a könyv, engem is megihletett. Dolgozom azon hogy kiússzak a partra és feljussak a hegycsúcsra. Vannak pozitív gondok, de fokozatosan igyekszem megoldani. De ha ön személyesen is tudna segíteni a beszélgetéseivel (mint a könyvben Mr. Paradicsomlé) azt szívesen venném. Meghallgatnám a tanácsait egy előadáson például.
  Köszönöm
  Prekovics Tímea

 21. Sebestyénné Varga Mária

  Kedves Csaba!
  Én a fiamat ajándékoztam meg a Múzsa c.könyveddel születésnapjára.Még aznap kezdte olvasni és gyorsan halad vele.Nagyon tetszik neki,ezután én is olvasni fogom.Köszönettel:Marika

 22. Farkas Tünde

  Kedves Csaba!

  Könyvedet egy barátom ajánlására vettem meg. Már jó ideje, hogy nem vettem a kezembe könyvet, mondván “nincs időm” az életem túl gyors változása miatt, pedig régen rengeteget olvastam.
  Nagyjából 1 hétig szemeztem vele, majd egyszer mikor adódott egy lehetőség/kényszerpihenő, a pokrócon ülve a tó partján kinyitottam. Megéltem minden egyes mondatát, teljesen elmerültem a könyvben. Tetőtől-talpig feltöltött energiával, pozitív gondolatokkal. Rácsodálkoztam az apró trükkökre, amelyek képesek hegyeket megmozgatni.
  Köszönöm, hogy óva intettél pl.: vállalkozással kapcsolatban, a lehető legjobb időben érkezett a segítség és jó tanács.
  A tanácsokat, tippeket fokozatosan vezetem be a hétköznapjaimba. Már az első nap éreztem a változást, mert már más szemszögből is képes vagyok egy dolgot/problémát/lehetőséget megvizsgálni.
  Megerősít/gondolkodásra késztet/felnyitja a szemet/szárnyalásra ösztönöz ez a könyv!
  Köszönöm!

 23. Illés Loretta

  Kedves Csaba!

  Kérted, hogy írjak véleményt, így hát megteszem!
  A könyved valami Zseniális! Ahogy sokan írták előttem, én is így voltam, hogy egyszerűen nem bírtam letenni! Nagyon sok pozitív gondolatot szereztem belőle, és igyekszem hasznosítani az olvasottakat!
  Ez a könyv minden ember számára segítség lehet, mert mindenki átmegy olyan időszakon, amikor úgy érzi, nem tudja irányítani az életét, és kicsúszott a keze közül minden. Hát ez a könyv pontosan ebben segített!

  Köszönöm, hogy megtalálhattam, és hogy elolvashattam ezt a remekművet!
  Illés Loretta

 24. dr. Gyeney Mária Katalin

  Kedves Csaba! Már április 28-án hajnali fél 1 körül írtam inkább egy levelet, mint véleményt, azonnal ahogy letettem a Múzsát és megrendeltem a következő könyvedet.
  Nagyon tetszett a Múzsa, azonnal ki is próbáltam és működött. Nem volt fáradtság érzetem sem amikor olvastem, sem utánna pár órán át. A másik gondolatsor, ami nagyon tetszett és végig tetten érhető volt az olvasás során, amire nagyon nagy szüksége van minden embernek a figyelmes, segítő szeretet, a mosoly, a biztatás, a bizalom, a tisztesség, és most több érzés nem fogalmazodik meg bennem, amelyek az olvasás során elöntöttek. Van egy próblémám, ha érdekel magán levélben írnék róla, s hatására talán az élet újabb vetületére azonnál adnál a következő kiadásban egy önvédelmi módszert.
  Szeretnék egy figyelem felkeltő ajánlást tenni az alapítványom Facebookos csoport oldalán és az én idővonalamon, hogy minél többekhez jusson el a könyved “MÚZSA” híre.
  Még egyszer köszönöm gondolataidat, sok szeretettel Mária

 25. Szabó Istvánné

  Kedves Csaba!

  A férjem születésnapi ajándékként kapta a Múzsa c. könyvet a fiunktól. Elkezdte olvasni, s nem tudta letenni. Mindannyian pozitív szemléletűek vagyunk. Mondta, hogy szakítsak időt az elolvasáshoz. Fantasztikus könyv! Én sem tudtam letenni. A fiam a szakdolgozat írásának befejezése után akarja elolvasni. Ez a könyv az egész családnak segít!
  Gratulálok! Csodálatos ötletek, tanácsok vannak a mindennapi élethez! Köszönjük, hogy mindezeknek a birtokában lehetünk!
  A Szemléletfejlesztés és a Jövő teremtő program már meg van. Fantasztikus mindegyik! Hála érte!
  További sok sikert kívánok!
  Szabó Istvánné Makó

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.