Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 501 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Görögné Pántos Rita

  Kedves Csaba!

  Még nincs 2 percem a véleményírásra, mert még rossz problémáim vannak.
  A Te segítségeddel most tanulok, gondolkodok, hogy jó problémáim legyenek! A változást az fogja mutatni, ha hosszabb véleményt írok….és írni fogok!
  Köszönöm a segítségedet!
  Rita

 2. Csibi Attila

  Kedves Csaba ! Kb. a könyv felénél esett le a tantusz, hogy Te vagy a “fura srác” és nekem mesélsz, ill. adsz tanácsokat.
  Persze ezt ügyesen rejted a történet mögé. Két húzásra elolvastam a könyvet. Szórakoztató volt és emellett felpörgette a gondolataimat. Adom tovább elolvasásra a családnak.
  Köszönöm az élményt.
  Üdvözlettel, Attila

 3. Nagy Márta

  Kedves Mindenki!
  A Múzsa nemcsak egy könyv, hanem a “Bölcsességek Könyve”. Mindenkinek el kell olvasnia!
  A jó úton járóknak azért, mert megerősítést, önigazolást kapnak, és segítséget ahhoz, hogy másoknak is segíthessenek.
  A tévelygő útkeresőknek azért, mert iránytűt kapnak az életükhöz.
  Az irígykedőknek pedig azért, hogy lássák, minden eredményhez egy út vezet, melyet csak erőfeszítések árán lehet bejárni. Kívánom, hogy legyenek ők is mielőbb irénylésre méltók.
  Kedves Csaba!
  Köszönöm, nekem megerősítést jelentett a könyv.
  Sok sikert kívánok a továbbiakban is az elhivatottságához!

 4. Szigeti Csongor

  Sziasztok!
  Köszönöm az olvasmányt! Rengeteg tapasztalatot, motivációt, trükköt és jókedved, optimizmust nyújtott a könyv!
  Én naponta 30 percet olvastam, altalaban addig amíg a paradicsomleves fickó tanacsot adott! Aztán letettem és agyaltam rajta, probaltam a tudat alattimban vizualizálni! Majd másnap tovább olvastam!
  Szuper volt köszönöm!

 5. Viki

  Le a kalappal! Igazi gondolkodtató, motivàló,cselekvèsre ösztönző segìtsèg, amely hasznos ès letehetetlen olvasmàny is egyben.

 6. Kaló Edit

  Kiolvastam! Nem gondoltam volna: NAGYON JÓ! Nem lehet letenni. Temérdek ötlet, gondolatébresztő, még akkor is, ha úgy érzed hogy jelenleg nincs nagy gubanc az életedben. Köszönet érte!
  Kaló Edit

 7. Ákos

  Kedves Csaba!
  A könyv egy igazi kincs. Nem lehet letenni. Tele van pozitív, motiváló gondolattal.
  Köszönet érte!
  Ákos

 8. Kovács Gabriella

  Kedves Csaba!
  Nagyszerű a könyved, az a fajta, amelyet többször is elolvasok majd, mert minden fejezetben találtam olyan részt amely éppen a jelenlegi életemet segíti.2 nap alatt sikerült befejeznem ,mert érdekelt, hogy a főhős miként jut fel a hegyre a fuldoklás után. Többeknek ajánlottam, sőt a sógornőmnek ajándékba meg is vettem, mert nagyon motivált. Másként kezdtem a dolgaimról gondolkozni, sőt a gyakorlati alkalmazás már könnyitette a következő hetemet!
  Köszönöm és sok sikert kívánok a munkádhoz!
  Mosolygós, szép napot kívánok:
  Kovács Gabriella

 9. Mátyás

  Kedves Csaba! Nekem azért tetszett igazán a könyved, mert valódi rálátást enged az egyén gondolataira.
  Megtudhatjuk belőle, hogy miken kell keresztül mennie annak, aki változtatni szeretne az életen. Milyen
  gondolatok, milyen érzések kerülnek elő.
  Számomra az volt a legnagyobb segítség, hogy már tudom, nem vagyok egyedül a gondolataimmal.
  A könyved szerintem egy kincs.
  Köszönet érte!
  Mátyás

 10. Gondek Katalin

  Címéből kiindulva azt vártam a könyvtől, hogy ihletet ad, és meg is tette. Csak úgy zsong a fejem az ötletektől, tennivalóktól. A kezdeti lépéseket tervezem, hogy változtassak az életemen. És persze, nem állok meg az ötletelésnél! Köszönöm a segítséget, mindenkinek sok sikert kívánok! Üdv: Kati

 11. Palikné Gitta

  Kedves Csaba! Gratulálok a Múzsához! Jó lenne, ha nem szűnne meg a hozzáférhetősége!
  Életszerű, rövid és tömör! Nagyon jó, hogy egy élettörténet válságos, de megoldható szakaszát mutatja meg!! Mindenki tanulhat belőle, ezértaz elolvasását bárkinek ajánlom. További sok sikert! Palikné Gitta

 12. Piroska

  A könyv számomra „kemény” volt.
  Struccpolitika ellenes. Ránézetett az életemre, hogy, mi lesz velem, ha nem teszek valamit
  mihamarabb, hogy változtassak.

  Egy kis pici rész szabadon idézve:
  Tanítvány:
  „Ha vízbe esek és nem tudok úszni, akkor belehalok?”
  Mester:
  „Nem. Nem az esésbe halsz bele, csak ha benne maradsz.”

  És eleinte kicsit el is szomorított, hiszen én nem vagyok olyan okos és bátor, mint a főszereplő, aztán az a gondolat, hogy „vajon a félelmeim erősebbek vagy a vágyaim” ,
  „lassú haldoklásra ítélem magam vagy végre elkezdek élni” mégiscsak arra sarkall, hogy
  kezdjek cselekedni, tanuljak meg úszni, jussak ki a partra aztán tovább a hegyre.

  Tehát úgy tűnik nekem éppen kellett ez a könyv.
  Nagyon sok, nagyon hasznos nézőpont és gyakorlati tanács található benne.
  A történet engem megihletett, így talán egyik leghasznosabb személyiségfejlesztő könyvvé vált számomra, amit idáig olvastam.
  Csak egyetlen példa, csak egyetlen személy története, ami nem „húzható” rá bárkire – de lehet vele azonosulni, és rendkívül inspiráló.
  Bár rengeteg félelem van bennem – főleg az ismeretlentől, viszont a könyv megerősít, hogy mindenre található megoldás.
  A könyv azt sugallja, hogy a szerző a titokzatos fiú, aki mindig a legjobbkor a legjobb tanácsot adja a főszereplőnek, így ezzel Braskó Csaba iránt nekem nagyon megnőtt a bizalmam, hiszen ha ennyi gyakorlati tudással rendelkezik, akkor fordulhatok hozzá segítségért, ha kell.

 13. Borsos jános

  Csaba a véleményem ezt a könyvet nem fényezgetni, dicsérni kell. Elkell olvasni. Köszönöm.

 14. Guttyán Lászlóné

  Guttyán Lászlóné Az interneten találtam rá a szemlélet fejlesztő weboldaladra és ott láttam meg a Múzsa című könyvednek a bemutatóját (ismertetőjét:). Addig mentem amíg be nem tudtam szerezni. Már az elején megragadott a szemlélet átprogramozása! Teljesen lenyűgözött minden oldala! A probléma megoldás, az életviteli tanácsok és a tudat manipulálása a jobb szemszögből is nézhető példa értékű feladat sorok! Ezt is tanítani kellene az iskolákban. Biztosan továbbadom a könyvet a családomban és javasolni fogom másoknak is, hogy olvassák el. Nagyon szépen köszönöm neked és a sorsomnak hogy létre jött ez a könyv és hozzám is eljutott a híre, és ki tudtam olvasni. Már próbálgatom! Nagyon jó!!! További sok sikert a műveidhez!!!!

 15. Serman Szilvia

  Kedves Csaba!
  Nagyon örülök, hogy kezembe került ez a könyv. Személy szerint köszönöm ezt a könyvet, mert hangulat-emelő hatással volt rám. Megerősített abban, hogy érdemes optimistának lenni/maradni. Sok olyan gondolat volt benne, ami a minitréningből visszaköszönt: Egy problémához konstrukítvan álljunk hozzá. Nincs olyan mély gödör, amiből ne lehetne kimászni valahogy… Csupán hozzáállás kérdése az egész! Megtanít önmagunkra jól figyelni, önmagunkat szeretni, “boldogságpárti”. Szóval pozitív sebességre kapcsol!
  Serman Szilvia

 16. Szurdi Tamás

  Kedves Csaba!

  A hírleveleidben olvastam a könyvedről, és egy ismerősöm ajánlotta. A címe alapján nem gondoltam, hogy erről szól, sem azt, hogy ilyen jó. Hasznos olvasmány kamasz gyermekem és feleségem számára is. Én már profitáltam ebből a szemléletből, tavaly képes voltam váltani – egy újabb szintre lépni. Ez a könyv segíti az embert, hogy megteremtse az ehhez szükséges motivációt. Csak ajánlani tudom. Nagyon jó.

 17. Horváth Mónika

  Kedves Csaba!

  Az egyik ismerősöm ajánlotta a könyvet. Nagyon tetszett és elgondolkoztatott. Nagyszerű a történet levezetése. Nagy hatással volt rám, köszönöm hogy elolvashattam!
  Udv: Mónika

 18. Straub Hajni

  Köszönöm,köszönöm,köszönöm!
  A sorsot okolva – 50 milliós végrehajtással,2 vállással, párkapcsolati kudarcokkal – látom a fényt az alagút végén. Megértettem , hogy rosszul álltam az életemhez! Mindenkit hibáztattam, csak magamat nem! A könyvtől megkaptam az útmutatást és a lehetőséget. Tudom, hogy kemény munka előtt állok, de már bízom magamban! :) :) :)
  Célom: a boldog jövőmet megteremteni!!!

 19. Rimóczi Valéria

  Kedves Csaba és mindenki!

  Ez a könyv fantasztikus hatással volt rám! Annyira érdekelt, hogy amíg nem olvastam végig addig minden más cselekvés zavart, mert szinte “habzsoltam” minden mondatát. Köszönöm ezt a fantasztikus példákkal bemutatott könyvet!

 20. Kispéter Eszter

  Kedves Csaba!

  Sokáig hezitáltam, hogy megvegyem-e a könyvet, ááá, gondoltam, még egy okoskodás… A minitréninget lelkesen olvasva azonban, úgy éreztem valamerre mozdulnom kéne, hogy változzon az életem. Gondoltam kezdem a Múzsával.. Nem bántam meg, sőt! Nagyon inspiráló, Bárki számára megvalósítható útmutatást ad, “csak” bátorság kérdése! Számomra új lendületet adott és ajánlom szívből Mindenkinek!
  Ezen az élményen felbuzdulva, tovább fogom “képezni” magam a munkáid segítségével!
  Köszönet értük!
  További sok sikert kívánok!
  Eszter

 21. Ördög Erika

  Kedves Csaba!
  Fantasztikus a könyv, nagyon tetszett
  Egyik barátnömtöl kaptam kölcsön és arra gondoltam hogy megveszem a lányomnak
  és a barátnömnek is
  Én már az úton vagyok sok sok pozitiv könyv és a céljaim felé de nagyon jól jött a megerösités hogy jó irányba haladok
  Köszönöm szépen
  További sikereket kivánok:Ördög Erika

 22. Törkenczi Arnold

  Kedves Csaba!

  Természetesen mindenki mást is üdvözlök, aki itt van.
  Az első 170 oldalt egy ültő helyemben olvastam el, miközben vártam a sorom az orvosnál. Ez utóbbi mellékes, csak azt akartam vele mondani, hogy még azt az időt is el lehet hasznosan tölteni. :) Rendszeresen olvasom az írásaid, a könyvtől pedig pontosan azt kaptam, amit azok alapján vártam, csak szórakoztatóbb, könnyedebb formában. Ezt a legnagyobb dicséretnek szánom, és csak azért nem szeretnék semmilyen egyéb jelzőt használni, mert az utóbbi időben mindegyik elinflálódott, és ma már minden szenzációs meg zseniális, ami kicsit is az átlag feletti.
  Bátran ajánlom mindenkinek, a barátnőm is az első oldalak után rákattant, márpedig ez kettőből kettő! :)

  Arnold

 23. Jóna Katalin

  Kedves Csaba!

  Köszönöm,hogy megírtad ezt a fantasztikus könyvet.Véletlenül találtam rá az interneten.De lehet,ez nem is volt olyan véletlen.Hiszek az ok okozat összefüggésbe.Nagyom sok dologban magamra ismertem,és sok esetben rácsodálkoztam,hogy milyen egyszerű a megoldás.Köszönöm.Apró dolgokba már nekem is sikerült álmodnom,de most már merek “nagyot ” álmodni.Köszönöm.Nekem MÚZSÁM lett a könyv!!Nagyon inspiráló a számomra.Köszönöm.Szeretnék még több írást olvasni tőled.Lehetséges??

 24. Molnár Gabriella

  Kedves Csaba!

  Régóta kerestem a könyvedet, míg egy darabot találtam a könyvesboltban. Nagyon sok munkám volt, de gondoltam, beleolvasok. Ez volt este 11- kor, hajnal 2- ig nem tudtam letenni. Egy “agyrobbanás”-t okozott! Azóta is pörögnek a gondolataim. Rettenetes sok ötletem van, amiket igyekszem megvalósítani. Nekem alapvetően nem kell változtatni az életemen, de a könyv elolvasása után látom, hogy jobbítani lehet! A könyvvel a fiamat is sikerült megfertőzni, akinek nagy támasza lesz a vállalkozásához. Köszönöm az erőt adó gondolatokat!

 25. Oláh Anikó

  Kedves Csaba!

  Remek, nagyhatású, tényleg szemléletformáló könyv, praktikus tanácsokkal.
  Lassan, lassan jut eszembe naponta egy-egy belőlük.

  Engem is az öltözködés érdekel, pontosabban a szín tanácsadás! :)
  Úgyhogy meg is kerestem a korábbi stílustanácsadóm honlapját, aki csinál már képzéseket is! :)
  Még hezitálok, hogy mi legyen a második szakmám a jelenlegivel párhuzamban, de valami elindult, és ez a lényeg!
  Köszönet és hála érte! :)
  Anikó

 26. Névtelen

  Nagyon tetszett a könyv. Sok hasznos dolgot megtanultam belőle. Szerintem kortól függetlenül, mindenki talál benne tanácsokat, segítséget. Szívesen olvasnék hasonló jellegű könyveket Öntől, remélem az írást folytatni fogja.
  Ūdvözldttel: Judit

 27. Gergő

  Egyszerűen fantasztikus a könyv! Olvasás közben szinte hallottam ahogy a bennem rendszertelenül heverő puzzle darabok a helyükre pattannak és a legvégén összeállt a kép. Hatalmas élmény volt ráébrednem pontosan mi is az én célom és ezt hogyan tudom elérni. Kedves Csaba! Nagyon szépen köszönöm neked ezt az élményt!

 28. Blága Csilla

  Nagyon lekötött a könyv. Alig tudtam letenni a kezemből. Sok érdekes dolgot olvastam, ami elgondolkoztatott. Már el is határoztam, hogy lányomat megajándékozom vele. Barátaimnak is meséltem a könyvről meg arról mennyire izgalmas. :o)

 29. Dr. Szűcs Krisztina

  Kedves Csaba! Hadd köszönjem meg, hogy a Múzsa c. könyveddel valós mentőövet nyújtasz mindazoknak – köztük nekem is -, akiket halakat fényképező rutinos, kreatív fuldoklóként a könyv elolvasása végére jobban érdekel a halak helyett a part látványa, sőt hajlandóak arra, hogy kiússzanak. Ugye lesz folytatása? Hiszem, hogy igen, hogy a parton lévők számára hosszú távon vonzó legyen az élet a parton. Akik ihletet kapnak ehhez, másokat is erre inspirálnak. Reménykedve várom a folytatást, örömteli, derűs, szép napokat kívánok addig is!
  Dr. Szűcs Krisztina, Budapest

 30. Viki

  Szia Csaba!
  Hosszan hezitáltam, hogy megvegyem-e a könyvedet, tekintettel arra, hogy értékestésben dolgozom, ezért sok tréningen vettem már részt, és rengeteg motivációs anyagot olvastam már.
  De hallottam róla, és kíváncsi típus vagyok, ezért e-könyvként beleolvastam az ingyenes mintába, és annyira magával ragadott az egyedi, egyszerű hangvétel, hogy megvettem a könyvet.
  NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY MEGTETTEM, mert ilyen egyszerűen, logikusan még nem láttam ilyen típusú anyagot megírni, és ami a legjobb benne: szerintem Mindenkinek tud legalább egy hasznos gondolatot adni. Mindegy, hogy hol tart az élete felépítésében, akár az alapoknál, akár már haladó szinten!
  Nagyon hasznos, és egyben igen olvasmányos is!
  Gratulálok hozzá!
  Üdvözlettel:
  Viki

 31. Szíjártó Róbert

  Nagyon jó a könyv sok minden életszerű amiből lehet tanulni és a leveleid sok tanulságot mond el.És más kép látjuk a világot is.

 32. Ivett

  Kedves Csaba!

  Tegnap este elkezdtem olvasni egy nagyon kemény nap után, hulla fáradtan. Úgy gondoltam, elolvasom az első egy két oldalt. Éreztem, hogy égnek a szemeim és nagyon álmos vagyok, de nem tudtam abbahagyni. 45 oldalig jutottam, de meg kellett erőltetnem magam, hogy TUDATOSAN letegyem az ágy mellé a könyvet, aludjak, mert kipihentnek kell ma lennem és reggel 4:50-kor csörög az ébresztő.
  Most a munkahelyemen nem bírok magammal, pörgök, érzem minden porcikámban a változás iránti vágyat, mindenhol ott a fény, a szívem tele van szeretettel, melegséggel, élni akarással. Kicsit nyugtalan vagyok. Szeretnék hazamenni olvasni :)

  Köszönöm.

 33. Anni

  Én a könyvtár polcáról emeltem le “gyanútlanul” a Múzsát. Bevallom, még csak időm sem volt tüzetesen átnézni a tartalmát, de futólag is megtetszett (talán a borítóra ragasztott smiley is segített :) Több önfejlesztő könyv akadt már a kezembe, de valahogy egy idő után megfoghatatlannak tűntek a benne írtak és ezzel alábbhagyott a lelkesedésem is, hogy, legalább végigolvassam őket… Ezzel szemben a Múzsa regény. Olvastatja magát. Kicsit Coelho-t idézi, de sokkal megfoghatóbban. Az egészben az az érdekes, hogy én most nem gondolom rossznak az életemet…. és mégis: ahogy végeztem az olvasásával, már el is kezdtem írni egy listát azokról a dolgokról, amiket szeretnék megvalósítani. Majd igyekeztem rendszerezni és elkezdtem böngészni a netet a lehetséges megoldásokért magamtól is eszembe juthatott volna, de így végre nekivágtam. Mert ha igazá akarod, sikerül. Csak hagyni kell magunkatbálmodni,el kell felejteni a sémákat és boldognak lenni.
  Hajrá Mindenki! ;)

 34. Viktor

  A könyv végig vezet egy úton egy lány életének szemszögéből hogyan lehet egy reménytelen, elkeseredett helyzetből, lépésről lépésre kikecmeregni.
  Jól fel vannak építve a lépések, végig olvasva pofon egyszerűnek tűnik.
  De az ember, elnézve a saját életét, nem biztos, hogy egyből felismeri a sémákat, mert sok gátlás, negatív gondolat van bennünk. A könyv útmutatást ad erre is.

 35. Antal János

  Kedves Csaba!

  A Múzsa című könyvet magamnak vettem meg. Az eddig küldött leveleidhez hasonlóan nagyon tanulságos és tartalmas volt. Minden részletét nagy örömmel olvastam, már alig vártam, hogy olvashassam a következő fejezetet. Nagyon jól összefoglalt, meglepő fordulatokban gazdag, tanulságos alkotás. Próbálom alkalmazni a benne leírtakat, nem megy könnyen, ám nem szoktam könnyen feladni az álmaimat. Minden nap teszek egy kis lépést a boldogságom felé.
  Köszönöm, hogy olvashattam! Kívánom, hogy sok-sok írásod legyen még és minél többen olvashassák!
  Üdv, János

 36. Kovács Csilla

  Nekem nagyon tetszett a könyv. Talán a pozitív hangvétele, az optimista hangulata miatt is szinte letehetetlen volt számomra. Másoknak is ajánlom és már meg is vettem egy másik példányt ajándékba a testvéremnek… megtartom az enyémet, mert talán a gyerekeim is hasznát vehetik még. Ez egy olyan könyv amit szerintem többször is el lehet / kell olvasni. Köszönöm Csaba!

 37. Szepesi Rita

  Először csak nagyon szórakoztatott,. Aztán rájöttem, hogy számos dolgot ír le, amit rosszul látok gondolok. A végén úgy éreztem, hogy ez több egy regénynél, útmutató, segédeszköz, kézikönyv, hogy néhány egyszerű lépéssel hogyan fordítsak a mindennapjaimon. Most még egyszer elolvasom, és mint régen a tankönyveimet tele ragasztgatom kis színes papírokkal, hogy gyorsan megtaláljam a keresett fejezetet ha szükségem van rá. Tanulni lehet belőle, köszönet érte!
  Sz. Rita

 38. Nagy Lajosné

  Kedves Csaba!
  Barátnőm hívta fel a figyelmemet a könyvre. Elolvastam. Nagyon tetszik. Bár csak 35 évvel ezelőtt találtam volna rá. Most így a nyugdíj küszöbén úgy gondolom, hogy a leendő időtöltésembe tudom beépíteni a tanultakat. Szeretek az emberekkel beszélni, segíteni nekik. Hiszek a beszélgetés gyógyító erejében. Minden pozitív gondolat felhasználható. A leckék is sok segítséget adnak.
  Hála és köszönet érte.
  További sikeres munkát kívánok.
  Nagyné Gyöngyi

 39. Sebestyén István

  Kedves Csaba!

  A 33. születésnapomra kaptam a könyvet édesanyámtól és nagyon rövid idő alatt elolvastam. Nagyon tettszett hogy Éva történetén keresztül mutattad be a pozitív gondolkodáshoz és a boldogsághoz szükséges legfőbb alaptörvényeket. Sok könyvet olvastam ami hasonló gondolatokat sugall de eddig ez tetszett a legjobban. Nagyon sok olyan dolog lett világosabb amit eddig is tudtam és valahogy most ez által a könyv által még nyilvánvalóbbá vált! Nagyon szépen köszönöm hogy megírtad! Tényleg ajánlom mindenkinek akinek vannak problémái és nem igazán boldogul velük! Akik pedig már jó úton haladnak a boldogság felé azoknak mindenképp megerősítés lesz ez a könyv!

 40. Szabó István

  Kedves Csaba!

  A Múzsa című könyvedben az tetszett a legjobban, hogy teljes mértékben a valóságot írod le. Mindenkivel előfordulhat, hogy hasonló fejlődésen megy keresztül, mint főhősöd. Számomra nagyon inspiráló volt és gondolatébresztőként funkcionált. Számos olyan gondolatot írtál le, melyek minden nap motivációként szolgálnak számomra egy jobb élet felé!

  Köszönöm!

  Szabó István

 41. DR. Bárdos József

  Nagyszerű a könyv! Borzasztóan jó volna egy hasonló kamaszoknak. (Akár osztályfőnököknek középiskolába. Köszönöm én is. Élvezet volt olvasni. Különben a Szemléletfejlesztő e-mailjeinek régi, lelkes olvasdója vagyok.

 42. Biró Krisztina

  Kedves Csaba!

  Nagyon tetszett a Múzsa. Élvezetes, elgondolkodtató, bátorító, érthető, őszinte. Vannak könyvek, amelyeket nem lehet félretenni vagy megfeledkezni az olvasásáról. A Múzsa pont ilyen, folyamatosan a közelemben volt, hogy ha van 5 percem, máris tudjam folytatni. Igazad van, ha az ember már tudja mi a cél, akkor már azt is tudja, mennyit ér meg neki.
  Gratulálok és sok sikert kívánok Neked! Azt írtad: vége (egyenlőre). Várom a folytatást!

  Köszönöm, hogy megírtad a Múzsát!

  Üdvözlettel:
  Biró Krisztina

 43. Bóné Attila

  Szia Csaba.

  A Múzsa tényleg nagyon inspiráló könyv . Már kétszer olvastam el és lehet, hogy még nincs vége.
  Nagyon jó benne az is, hogy életszerûen és olvasmányosan van elõadva a pozitív szemléletmódra való rávezetés.

  Köszi szépen!

 44. Oláh Barbara

  Kedves Csaba!

  A Múzs c. könyv által átadott információ nagyon megérintett, olvasás közben olyan érzésem volt, mintha valahol mélyen már minden ott lett volna és a könyved által felszínre tőrt és tőr folyamatosan a felismerés az igazság…
  A gondolat, mely azt sugalja én irányíthatok, fantasztikusan megnyugtató érzés!
  Sokat segít a mindennapokban, többször is szeretném elolvasni és meleg szivvel ajánlom mindenkinek!
  Köszönom magamnak, hogy lehetőséget teremtettem a könyved elolvasásához és köszönöm neked, hogy megosztottad és osztod folyamatosan a tudást!
  További sikereket kívánok neked!
  Oláh Barbara

 45. Prekovics Tímea

  Kedves Csaba!
  Nagyon inspiráló a könyv, engem is megihletett. Dolgozom azon hogy kiússzak a partra és feljussak a hegycsúcsra. Vannak pozitív gondok, de fokozatosan igyekszem megoldani. De ha ön személyesen is tudna segíteni a beszélgetéseivel (mint a könyvben Mr. Paradicsomlé) azt szívesen venném. Meghallgatnám a tanácsait egy előadáson például.
  Köszönöm
  Prekovics Tímea

 46. Sebestyénné Varga Mária

  Kedves Csaba!
  Én a fiamat ajándékoztam meg a Múzsa c.könyveddel születésnapjára.Még aznap kezdte olvasni és gyorsan halad vele.Nagyon tetszik neki,ezután én is olvasni fogom.Köszönettel:Marika

 47. Farkas Tünde

  Kedves Csaba!

  Könyvedet egy barátom ajánlására vettem meg. Már jó ideje, hogy nem vettem a kezembe könyvet, mondván “nincs időm” az életem túl gyors változása miatt, pedig régen rengeteget olvastam.
  Nagyjából 1 hétig szemeztem vele, majd egyszer mikor adódott egy lehetőség/kényszerpihenő, a pokrócon ülve a tó partján kinyitottam. Megéltem minden egyes mondatát, teljesen elmerültem a könyvben. Tetőtől-talpig feltöltött energiával, pozitív gondolatokkal. Rácsodálkoztam az apró trükkökre, amelyek képesek hegyeket megmozgatni.
  Köszönöm, hogy óva intettél pl.: vállalkozással kapcsolatban, a lehető legjobb időben érkezett a segítség és jó tanács.
  A tanácsokat, tippeket fokozatosan vezetem be a hétköznapjaimba. Már az első nap éreztem a változást, mert már más szemszögből is képes vagyok egy dolgot/problémát/lehetőséget megvizsgálni.
  Megerősít/gondolkodásra késztet/felnyitja a szemet/szárnyalásra ösztönöz ez a könyv!
  Köszönöm!

 48. Illés Loretta

  Kedves Csaba!

  Kérted, hogy írjak véleményt, így hát megteszem!
  A könyved valami Zseniális! Ahogy sokan írták előttem, én is így voltam, hogy egyszerűen nem bírtam letenni! Nagyon sok pozitív gondolatot szereztem belőle, és igyekszem hasznosítani az olvasottakat!
  Ez a könyv minden ember számára segítség lehet, mert mindenki átmegy olyan időszakon, amikor úgy érzi, nem tudja irányítani az életét, és kicsúszott a keze közül minden. Hát ez a könyv pontosan ebben segített!

  Köszönöm, hogy megtalálhattam, és hogy elolvashattam ezt a remekművet!
  Illés Loretta

 49. dr. Gyeney Mária Katalin

  Kedves Csaba! Már április 28-án hajnali fél 1 körül írtam inkább egy levelet, mint véleményt, azonnal ahogy letettem a Múzsát és megrendeltem a következő könyvedet.
  Nagyon tetszett a Múzsa, azonnal ki is próbáltam és működött. Nem volt fáradtság érzetem sem amikor olvastem, sem utánna pár órán át. A másik gondolatsor, ami nagyon tetszett és végig tetten érhető volt az olvasás során, amire nagyon nagy szüksége van minden embernek a figyelmes, segítő szeretet, a mosoly, a biztatás, a bizalom, a tisztesség, és most több érzés nem fogalmazodik meg bennem, amelyek az olvasás során elöntöttek. Van egy próblémám, ha érdekel magán levélben írnék róla, s hatására talán az élet újabb vetületére azonnál adnál a következő kiadásban egy önvédelmi módszert.
  Szeretnék egy figyelem felkeltő ajánlást tenni az alapítványom Facebookos csoport oldalán és az én idővonalamon, hogy minél többekhez jusson el a könyved “MÚZSA” híre.
  Még egyszer köszönöm gondolataidat, sok szeretettel Mária

 50. Szabó Istvánné

  Kedves Csaba!

  A férjem születésnapi ajándékként kapta a Múzsa c. könyvet a fiunktól. Elkezdte olvasni, s nem tudta letenni. Mindannyian pozitív szemléletűek vagyunk. Mondta, hogy szakítsak időt az elolvasáshoz. Fantasztikus könyv! Én sem tudtam letenni. A fiam a szakdolgozat írásának befejezése után akarja elolvasni. Ez a könyv az egész családnak segít!
  Gratulálok! Csodálatos ötletek, tanácsok vannak a mindennapi élethez! Köszönjük, hogy mindezeknek a birtokában lehetünk!
  A Szemléletfejlesztés és a Jövő teremtő program már meg van. Fantasztikus mindegyik! Hála érte!
  További sok sikert kívánok!
  Szabó Istvánné Makó

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.