Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 609 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. O. Barbi

  Várom a következő könyved megjelenését.
  A múzsa számomra olyan könyv, amit többször is elő lehet venni, élethelyzettől függően, mert mindig van új üzenete, aktualitása.
  Köszönöm.

 2. Simon László

  Üdv! Én nem szoktam nagyon olvasgatni de ezt a könyvet nem bírtam letenni. Nagyon jó, csak ajánlani tudom.

 3. Fazakas Nimród

  Üdv mindekinek!

  Csak el szeretném mondani, hogy ez a könyv nem hasonlít egy eddig olvasott könyvre sem! Amit ebben a könyvben megtudtam és úgymond megtanultam, az valami fantasztikus… Nem tudom szavakba önteni, amit most érzek… Én ezt a könyvet az egyik tanáromtól kaptam kölcsön és annyit mondok, hogy minden hálám és köszönetem az övé, meg persze Csabáé is, aki megírta ezt a könyvet! :) Nagyon sok új gondolatot ébresztett bennem ez a könyv és ennek nagyon örülök… Egy kis érdekesség, hogy az utolsó lapokat pontosan a születésnapomon tudtam elolvasni, és ezen a napon lettem 17 éves, és ahogy ebbe az életkorba léptem, ennek a könyvnek köszönhetően, egy új látásmódot is szereztem, ami egyszerűen fantasztikus!!

  Végezetül egy szuper könyvet olvashattam és ez volt az a könyv amit élveztem olvastam, még szenvedélyt éreztem iránta, hogy napról napra újra kinyissam és beleolvassak! :)

 4. Békésy Tamás

  Kedved Csaba!
  Őszintén szólva két héttel ezelőtt semmit sem tudtam önről. Az interneten, böngészés közben láttam meg egy bannert, melyben ingyenes minitréning lehetőségét ajánlott. Na ez nagyon megtetszett, bár kicsit szkeptikus vagyok az ingyenes dolgokkal. Ez a téma viszont régóta érdekel, ezért jelentkeztem. A kapott anyagok annyira érdekesek voltak, hogy pár “lecke” után, többet szerettem volna tudni önről. Kis kutakodás után eljutottam a Múzsa c könyvhöz, amit azonnal meg is vettem. Nem csalódtam, nagyon érdekes olvasmány volt.
  Érthető, könnyen olvasható regényszerű formája telitalálat volt. Gratulálok.
  Mindenki – kortól, nemtől, élethelyzettől függetlenül- arra bíztatok, hogy olvassa el! Nem fog csalódni!
  Tamás

 5. Holló Szabó Aranka

  Nagy élvezettel olvastam a könyv minden egyes sorát :-). Visszaadta a hitem és megerősített abban, hogy folytatnom kell azokat a változtatásokat saját életemben, amiket elkezdtem. Hihetetlen mennyiségű pozitív energiával töltött fel, így könnyebben szántam rá magam a fájdalommal járó lépések megtételére is. (Sokszor nehéz elengedni… és nyitni….).
  Időnként előveszem a könyvet és újra olvasom. Ajánlom mindenkinek!
  Köszönöm az élményt.
  Aranka

 6. Szóláth Gergő

  Kedves Csaba!

  Minden hálám és köszönetem a Tiéd!!

  Komoly szemléletvàltáson estem át a könyv hatására. Az egyik legfontosabb mondandója számomra az a segítségnyújtással kapcsolatos gondolatok.
  Így van aki nem kér azon nem is lehet segíteni. Egy idő után megszokja a segítségre szoruló hogy majd màs megoldha helyette a gondjait, így neki nem kell kimozdulnia a komfortzónájàból, és nem is akar a saját èletèn vàltoztatni. Egyszerűen nincs meg benne az igény rá. És ami a legszomorúbb , hogy az ember a saját idejèből àldoz erre amit máshonnan vesz el. Akár a saját boldogsàgànak megtalásától, a csalàdtól, a barátoktól, a saját fejlődèsére szánt időből.

 7. Vincze zoltánne

  Szerintem nagyon jó könyv! Először azt hittem csak egy regény! Amikor elkezdtem olvasni rájöttem a fontosabb mondanivalóra, hogy amennyiben nem teszünk az életünk jobb elviselésére, akkor nem tudunk változtatni! Nekem ihletett adott, hogy adjam el a házamat, és költözzek jobb körülmények közé, mert különben rosszabbul leszek! Teljesen feldobódtam! Sőt! Rájöttem, hogy nyugdíj mellett keressek 4 órás állást, de olyat ami érdekel is! Csak az elöbbre jutás segít, hogy könnyebben fogjam fel az életet! Ezáltal jobb egészségem legyen! Nagyon tetszett a könyv! Az elveszett fejezetet is fontosnak találtam! Tehát nem számít hány évesek vagyunk muszáj fejlődnünk! A fejlődés az életünket segíti! Nagyon köszönöm!!! Üdvözlettel: Vinczéné Marika

 8. Baranyai Tibor

  A könyv gördülékeny stílusban megírt, olvasmányos. A történet egyszerű, nem egy krimi de lekötött végig. A tudás, amit át akar adni átjött. Mindenkinek annyit ad, amennyit használni tud belőle, ez majd kiderül nálam is… Ajánlom mindenkinek, egy próbát biztosan megér. Valszeg megmutatom a 14 éves lányomnak is, hátha neki is mond valamit… :)

 9. Székely Ildikó

  Nagyon jó könyv. Sok mindenre rávilágít. Elgondolkodtató és inspiráló. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy az élete pozitív irányba mozduljon el.

 10. Molnar Rudolf

  Tetszett a konyv es jo idoben kerult a kezembe. Kicsit olyan Paolo Coelho-s, csak magyar verzioban. Sok hasznos gondolatot es eloremutato szemleletbeli megkozeliteseket tartalmaz egy majdhogynem hetkoznapi elethelyzetbe agyazva. Alapvetoen hasonlo a gondolkodasom es az eletvezetesem, mint amit a konyv kinal, de fontos ezt rendszeresen megerositeni magamnak, magamban, kulonosen a nehezebb elethelyzetekben, amiben most aktualisan vagyok. Erre kivalo volt ez a Muzsa cimu konyv. Koszonom a lehetoseget, es ajanlom masoknak is!

 11. Török Gábor

  Jövőteremtő program, Szemléletfejlesztés és az Áramvonalas gondolkodás elolvasása után jutott el hozzám a Múzsa.
  Nagyon tetszett és hasznos volt számomra, hogy életszerű helyzetekben is láthattam a módszerek alkalmazását.
  A mai ember általános problémái szerepelnek a történetben, amik többségét megoldhatatlannak érezzük.

  A könyvben mindenki megtalálja a saját magára vonatkozó részt, jelentős pozitív változást érhet el az éltében mindenki,
  ha kitartóan alkalmazza az említett könyvekből tanultakat.

 12. Vári István

  Ismerősőm ajanlására kezdtem neki a könyv olvasásának, magyon pozitiv hatással volt rám a könyv az elejétől a végéig. Tudtam pár dologgal azonosulni az olvasottak es a példázások alapján. Erővel töltött fel és megerösitett abban, hogy én is eltudom érni a céljaimat és nem szabad megállni es feladni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a könyvet

 13. Zsoltai Kálmán

  Jó könyv, az olvasása során volt pár “aha” élményem, mert találtam parhuzamokat a főszereplő sorsanak alakulasa és általam ismert emberek útja közt. A fő üzenete nekem az, érdemes egy-egy helyzetet másvalaki szemével is megvizsgálni, és akkor új lehetőségeket is megláthatunk. Olvasmányos, jól, logikusan megírt történet, szinte egyszuszra elolvastam :) Ajánlom mindenkinek!

 14. Medve Zsolt

  Nagyon motiváló, inspriláló volt a könyv.
  A fejezetei viszonylag rövidek, ezért esti, munka utáni olvasáshoz is kiváló.
  Nekem azt üzente, hogy minden helyzetben érdemes elgondolkodni azon hogy lehet-e azt jobban végezni.
  Illetve érdemes keresni azt a munkát, tevékenységet, amit szívből, és így “flow” állapotban lehet végezni.
  És ha ezt megtaláltuk, és ezt végezzük, akkor már nem is érezzük munkának a munkát, hanem egy kicsit olyan mintha a hobbinkat végeznénk és közben még fizetést is kapunk érte.
  Köszönöm az ‘ice braker’ gondolatokat !

 15. Sz. Mikus Edit

  Egy email hatására megvettem a könyvet, odatettem a többi közé, mivel az a rossz szokásom, hogy egyszerre általában 5-6 könyvet olvasok. A menyem viszont lecsapott rá, és nagy lelkesedéssel beszélt róla, teljesen felvillanyozódott, hiszem 40 évesen még mindig az a kérdése, mivel is foglalkozzon, amit szeret is… Ő is beiratkozott a tréningre, majd amikor visszahozta én is belevetettem magam, beszélgetünk róla, és feliratkoztam és is. Van szakmám, sikereim, 66 évesen mégis újítani, frissíteni szeretnék, és a könyv megnyitotta előttem az újítás útjait, lehetőségeit. Ugyanúgy dolgozom vele, rajta, mint a fiatalok. Még nem értem a könyv végére, de látom a fényt az alagút végén. Nekem marketinget kell tanulnom, ami az írónak kiválóan megy és nem sablonos. Mire életem végére érek, talán meg is tanulom…

 16. Dr. Takács Eszter

  Mindenkinek szeretettel ajánlom nemcsak a Múzsa című könyv elolvasását és a benne foglaltak gyakorlatba való mihamarabbi átültetését, de a Csaba által megalkotott Szemléletfejlesztő Programot és a Jövőteremtő Programot is. Olyan mintha egy vasúti sín által behatárolt vonat előtt hirtelen megnyílna a lehetőség, hogy repülőgép legyen (persze csak ha régi álma azzá válni :)). Akár egy életstratégia megalkotása, akár a mindennapok apró és eddig bosszantóan érthetetlen történéseinek a kezelése a célod, a könyv mindkettőben segít. Úgy építi fel a felelősségvállalásra való alkalmasságot (ettől a szótól ma többen rettegnek, mint egy horrorfilmtől), hogy közben a múlt miatt nem kell bűntudatot érezned. Én együtt olvasom, alkalmazom a könyvet és a programot (a Jövőteremtőt most rendeltem meg), és közben úgy érzem, hogy a paradicsomleves fiú nap mint nap ott van velem, segít, kijavít, bátorít. Köszönöm szépen!

 17. Bús Eleonóra

  Kedves Csaba! Hálás vagyok az élményért… Kiváló sztori kiváló köntösben.
  Olyan jó utólag is az olvasott dolgokra gondolni. Motivál,felvilágosít… Imádtam!!

 18. Reni

  A sorokat olvasva erőt ad, inspirál és irányt mutat. Képes vagy és -képesnek lenni- a dolgokat befogadni a saját szemszögedből vizsgálva és azokat beépíteni a mindennapjaidba, az egyéni tanulás folyamataidba. A könyv ötletei, melyek záporoznak, de nem tolakodóak, vezetnek és egyben sémákat adnak, de nem egy utat kínálva, serkentve az önálló gondolkodást. A könyv az utamba sodródott és nagyon hálás vagyok annak a személynek, aki ajánlotta Nekem.

 19. Husariah Leila

  Kedves Csaba,

  amióta elolvastam a Múzsát egyszerűen próbálom a mindennapjaimba beültetni azokat az információkat és gondolkodást módot,amiről írtál.Teljesen függővé váltam,miközben olvastam,napról-napra csak ekörül jártak a gondolataim.
  Hálával és köszönettel tartozom Neked,hogy jobb emberré válthatók(ez volt ami e legjobban megfogott,jobb emberré kell válni!
  Bízom benne,hogy jó irányba haladok már!
  Üdvözlettel: Leila

 20. Danka Szabolcs

  Kedves Csaba!
  Fantasztikus ez a történet, köszönöm, hogy megosztottad velünk. Meghatódtam, elérzékenyültem az utolsó oldalakat olvasva…Szeretem a csodákat, és ez a könyv egy igazi CSODA! Ajánlom mindenkinek, olyan szemléletmódváltozason megy keresztül az olvasó, hogy elmondani se lehet. El kell olvasni. Életem egyik legjobb könyve. Köszönöm!
  Üdv,
  Szabolcs

 21. Bánhegyi András

  Életviteled kialakításához nagy segítséget ad, ha megfelelő alapossággal olvasod el a könyvet.

 22. Tatai Krisztina

  Kedves Csaba,
  igen, érdemes elolvasni a könyvet! Köszönöm!
  Tatai Krisztina

 23. Csór-Komáromi István

  Csór-Komáromi István
  2018.11.03
  Tisztelt olvasók!
  Azt gondolom, hogy ezen könyv a gyűjteményben, minden tekintetben az elsők között kell, hogy szerepeljen. Aki úgy érzi, hogy kilátástalan a helyzete, az vegye kézbe, olvassa el és alkalmazza. Az önfejlesztés oltárán elkötelezni magad egy nemes és szükséges cél kell legyen minden ember életében, de nem csak a kilátástalan emberek első bibliája lehet a könyv, hanem olyanoké is akik el akarnak indulni az úton de nincs még meg a lökés hozzá. Köszönöm az ismerősömnek Leventének, hogy ajánlotta és Csabának, hogy ezt ilyen módon, történetbe foglalva összeszedte. További sok sikert Csaba az utadon. Mégegyszer köszönöm.

 24. Csabai Csilla

  Csabai Csilla

  A könyv akkor került a kezembe amikor már nagyon sokat tettem önmagamért és jártam az utam.
  Néhány dolog viszont nem akart a helyére pattanni.. de ez a könyv megadta nekem a hiányzó információt.
  Hálás vagyok érte a Csabának.
  Üdv. mindenkinek.

 25. Kishegyi Edit

  Nagyon tetszett a könyv, aláhúzgálva olvastam. Aranyos volt, hogy keretbe foglalta. Hála Isten, én “ élek” , megerősítést kaptam, a “ túlélőknek” még hasznosabb lesz. Köszönöm

 26. Anett

  Kedves Csaba!

  Köszönöm, hatalmas utazás volt, sok-sok felismeréssel.

  Üdvözlettel!
  Anett

 27. Kántor Gabriella

  Kedves Csaba!
  Aha-élmény volt a könyv!
  Köszönöm! :)
  Gabriella

 28. Laczkó Magdolna

  Kedves Csaba! Imádom a könyvet, a nyáron kaptam meg. Most olvasom harmadszor. Mindig van egy mondat, amikor azt mondom tényleg, ez ismét egy jó ötlet. Sokat segít kilenditeni engem a hétköznapokból. Hálás vagyok. Magdolna

 29. Erika

  Kedves könyolvasás előtt állók!

  Nem gondoltam amikor a kezembe vettem ezt a könyvet, hogy ilyen hatással lesz rám.
  Amióta elolvastam próbálom a könyvben olvasottakat beültetni a mindennapjaimba.
  Egyenlőre még az elejém járok, nagyon az elején, de segített elindulni azon az úton amit mindig is kerestem legbelül.
  Sohasem tudtam hogy igazán mi a probléma az életemben,de azt éreztem hogy ez így nem jó és változtatnom kell.
  A Múzsa megadta nekem a kezdő lökést és várom hogy hova vezet majd.
  Természetesen nem a csodát várom, hanem próbálom a helyes lépéseket követni.
  Régen nem akadt olyan könyv a kezembe amit nem tudtam letenni, ez a könyv számomra ilyen volt!
  Remélem másoknak is legalább ennyire hasznos lesz ez a könyv!
  Tiszta szívből ajánlom Mindenkinek! :)

 30. Mária

  Mindig úgy gondoltam egy alkotás, legyen szó zenéről, festészetről vagy irodalomról, attól lesz igazán jó, hogy érzelmeket közvetít, elgondolkodtat vagy átformál. A múzsára nincsenek szavak, rengeteg pozitív érzést kelt az olvasóban, gátakat bont le benne és egy új irány mutat. Köszönöm.

 31. Kaba József

  Tetszett a Múzsa, elolvasása szerintem szükséges lenne minél több ember számára a “megvilágosodáshoz”.
  A könyv olvasmányos formában tárja az olvasó elé az életben való boldogulás lényegét:
  – az életed alakulásáért Te vagy a felelős, irányítsd, legyél okozó
  – nincs reménytelen, kilátástalan helyzet, lépj ki a körülmények fogságából, keresd, és megtalálod a megoldást (én
  most éppen egy komoly egészségi problémából tartok kifelé)
  – építsd fel önmagad, fedezd fel értékeidet, tehetségedet, és hasznosítsd
  – tűzz ki célokat, tervezz és cselekedj
  – tedd bele a munkát, energiát a mindennapjaidba, és találd meg bennük az örömöket, eredményeket
  – higgy és bízz magadban, tevékenységed sikerében.
  Az inspiráló, motiváló olvasmányért köszönet a szerzőknek!
  Jóska

 32. Szabó Tímea

  Remek könyv! Egy baràtom ajànlotta, ès nagyon kívàncsian olvastam, mivel èpp ezekben a napokban vàgok bele egy vàllalkozàs beindìtàsàba. Èn magam is ajànlottam ismerősöknek annyira tetszett.
  Èn màr megàlmodtam, most pedig meg is csinàlom! :-) Sok sikert mindenkinek!

 33. Kriszti

  Nagyszerű könyv! Olvasmányos, nem száraz, mégis tömören benne van a lényeg. Nem a sorok között kell kotorászni a lényeget, le van írva feketén-fehéren.
  Én nem ajánlom bárkinek, mert -ahogy Csaba is leírta- csak annak adj tanácsot aki kér.
  Nekem nagyo sokat segített, elsősorban önmagam megismerésében, hogy megtudjam hova szeretnék tartani, és a legfontosabb, hogyan indulhatok el oda. Köszönöm!

 34. Kemecsei Márk László

  Nagyon tetszett a Múzsa című könyv. Ajánlottam is a barátaimnak. Úgy gondolom ez a könyv mindenkinek való.
  Az én jelmondatom: Öröm és Boldogság! :) A könyvből sok új dolgot tanultam. Köszönöm!

 35. Orosz Júlia

  Kedves Csaba!

  Nagyszerű könyv !
  Élveztem minden részét. Olvasmányos és szines.
  Habár minden benne foglalt “fontossag”, megszivlelendő hozzáállás már ismert volt számomra, a hasonlatok a példák,
  amiket használtál sokat segit a mindennapi életbe való “átültetéshez”.
  Hálás vagyok!
  Köszönöm!
  Nagy Öröm volt olvasni!
  Szeretettel.
  Orosz Júlia

 36. Fodorné Szendrői Anikó

  Remek könyv, egyhuzamban kiolvastam, mert érdekes. Valóban arra inspirál, hogy átgondoljuk az életünket, problémáinkat és cselekvésre ösztönöz. Ennél többet nem is várhatna az ember… köszönöm!

 37. K-Galina Zsuzsi

  Nagyon ajánlom a Múzsa című könyvet azoknak az eltévedt lelkeknek, akik tudják, hogy van az életnek boldog oldala, csak nem tudják, hogy és hol érjék el. Nem mondja ki konkrétan a történet, mit és hogyan kell tenned, de nekem például nagyon sokat segített, hogy meglássam a lehetőségeket, ne “sétáljak el mellettük” és a problémákkal nem együtt kell élni, hanem meg kell oldani.
  Ha egyszer elkezded olvasni, nem tudod majd letenni, én munka és tanulás után olvastam, míg le nem ragadt a szemem és már nem tudtam visszanyitni :), 4 nap alatt kiolvastam és még sokszor végig fogom olvasni, mert egyszerűen fantasztikus.
  Üdvözlettel: Zsuzsi

 38. Török Mária

  Zseniális alkotás, kedves kis történetbe ágyazza mindazt, ami segít minket abban, hogy a túlélés zónából végre kijussunk a partra és a terheket levéve neki kezdhessünk az álom megvalósításának, a hőn áhított hegy megmászásának.
  Rengeteg erőt ad és megoldást nyújt az egyes élethelyzetek tisztábban látására. Arra ösztönöz, hogy jobbá válj, megtanít a türelemre, kitartásra és nem utolsó sorban cselekvésre ösztönöz.
  Ha úgy érzed, megrekedtél egy szinten, rossz irányba haladsz, akkor ne habozz, olvasd el! :)

 39. Boros Tamara

  Az utolsó mondat:”…hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek tudasd velem…”- tudatni szeretném, hogy AZ LETT/LESZ! Nagyon köszönöm!

 40. Vas Zoltán Ferenc

  Tisztelt Braskó Csaba! Nagyon régóta követem. Először az ingyenes leckéket vettem többször is, majd a fizetős Jövő Teremtő Program és a Múzsa kiadványait. Kezdettől fogva hasznát vettem minden írásának, ez minden korosztálynak ajánlom, aki valamilyen hiányérzetének a pótlásához keresi a megoldást. Érződik benne a speciális területekkel való kapcsolata, tapasztalata, melyet munkáiban feltár az olvasóinak. Nekem igényem van a folyamatos újraolvasására, mert igen velős gondolatok fogalmazódnak meg bennük! Én így látom és ezúttal is köszönöm…!

 41. Vasi Zsuzsanna

  Nagyon egyszeruen, erthetoen van megfogalmazva, rengeteg elgondolkoztatni valot adott nekem.
  Mar nem tartozom a nagyon fiatalok koze, de rajottem, hogy barmennyire is kozhelynek hangzik, de holtig tanul az ember.
  Engem az eletemnek egy olyan szakaszaban talalt meg ez a konyv, amikor a legnagyobb szuksegem volt ra.
  Sokat tanultam belole es ezt remelem a jovo teremto programtol is, amit ma rendeltem meg.
  Koszonom Csaba a segitseget!
  (elnezest az ekezetek hianyaert :))
  Zsuzsanna

 42. Csuka Orsolya

  Nagyon tetszett a könyv! Az életem pont hasonló fázisban van mint a története a Múzsa című könyvnek. Szinte minden megoldás amire szükségem van benne van .igazából a problémáink megoldása ott hever a lábunk előtt csak mindig halasztjuk és azt várjuk hogy magától megoldódjanak és közben meg minden nap egy kicsit kell az érdekében tenni. Ez a könyv olyan szinten felnyitotta a szemem hogy azon vagyok hogy egy 3 évig tartó agresszív párkapcsolatot is be tudjak fejezni. Kötelező olvasmánynak az iskolákba be vinném hogy megtanulják a problémák megoldását mert az életben ez a legfontosabb és gondtalanul boldogan élhetne az ember. Szeretem az ilyen jellegű könyveket és ehhez a könyvhöz olyan úton jutottam el hogy a Soma Mamagésa ,Hogyan ne sárkányosodjunk el című könyvben említi meg a Múzsa című könyvet.

 43. Mariann

  Tanulságos olvasmány. Mivel regény jól olvasható, de ha más szemmel nézzük, felhasználhatjuk saját életünk fejlesztésére. Szándékozom még egyszer átolvasni, ezúttal kijegyzetelve, valamint ajánlottam lányomnak, aki talán még többet profitálhat belőle, mert még előtte az élet Megtanultam másképp látni, másképp gondolkodni.. vagy legalábbis ráléptem az erre vezető útra!

 44. Mercsek Mária

  A Múzsa cimű könyvet alapműnek tekintem azonak, akik keresik az utat, a jó megoldásokat az élet promblémáira, nagyon elgondolkodtató, mindenkinek el kellene olvasni, nagyon hasznos útmutatóval és tanulsággal szolgál.
  Az általános iskolák felső tagozataiban kötelező olvasmánynak iktatnám be, ezzel rengeteg fiatal életszemléletén lehetne javitani, és megváltoztatni jó irányba.
  Nagyon tetszett, szószerint nem tudtam letenni, szinte egyszerre olvastam ki.
  Csaba, Nagyon köszömöm Neked, hogy mindezt leirtad.
  Köszönöm mégegyszer

 45. Erdei Melinda

  Kedves Csaba! Gratulálok, a Múzsa ^könnyen fogyasztható ^ . Ugyanolyanlyan empátiával vezeted rá az olvasót a pozitív hozzáállásra, mint ahogy a pincérlánynak adtál szárnyakat. Nagyon örülök, hogy most találkoztam a könyveddel, mert az életem kezdett elszürkülni, és néhány hete már változtatást fontolgatk a munkámban. Számomra megerősítést adott abban a régi hitemben, hogy élj szenvedélyednek. Visszakaptam az álmaimat, és bízok magamban, hogy ennél több is fog történni a Múzsa Köszönöm a könyv nyújtotta élményt, nagyszerű utazás volt. Erdei Melinda

 46. Németh József

  Kedves Csaba!
  Gratulálok a könyvedhez! Ha a zárszóban nem írtad volna, hogy ezek a dolgok mind mind megtörtént esetek, akkor most azt mondanám: nagyon élénk a fantáziád, hogy ilyen, a valóságot leíró élethelyzeteket tudsz produkálni! Az esetek némelyike velem is meg esett. Ha korábban olvashattam volna talán tudatosabban éltem volna az életem. Elkerülhettem volna néhány konfliktust, sodródást, stb. Ajánlottam fiamnak, lányomnak meg is vásároltam a MÚZSÁ-t. De ajánlom mindenkinek főleg a fiataloknak, hogy okosan, előre megtervezve élje életét, hogy szebb örömtelibb és boldogabb legyen. De ajánlom az idősebb korosztálynak is mert tanulni (főleg praktikus dolgokat) sosem késő! Én még többször is át fogom olvasni!
  Üdvözlettel: Németh József

 47. Kovács Judit

  Tetszett a Múzsa, számomra az volt az üzenete: ha szeretnél valami eredményt elérni, tegyél érte, ne várd, hogy magától megváltoznak körülötted a dolgok, vagy valaki jobbá, könnyebbé teszi számodra.
  Amikor elkezdtem olvasni, mondtam a páromnak, hogy , ha nem tudnám, akkor is, már az első oldalakból kiderülne, hogy magyar az író, és Magyarországon játszódik a történet. Mire a párom visszakérdezett: Miért? Szegény a főhős? … Hát, igen, többek között.
  A sokféle probélma, amivel a hősnő küzd, segít, hogy sok Olvasó megtalálja a saját gondjára a megoldást, akár anyagi, párkapcsolati, családi, munkahelyi gondjai vannak. Vagy ha simán csak változás előtt áll és még nem tudja, jó lesz-e ez neki. :)
  Én leginkább arra voltam kíváncsi, hogyan rendezi az édesanyjával a kapcsolatot a lány, mert ilyen “nem beszélünk” időszak sajnos az én életemben is előfordult. Tetszett, hogy a végén kiderült, hogy az anyai figyelem, gondoskodás és támogatás még ebben a nehéz időszakban is jelen volt.
  Köszönöm az élményt, a sok bölcs mondást és pozitív gondolatot!
  Judit

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.