Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 583 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Rita

  Kedves Csaba!

  Barátnőm ajánlására olvastam el a Múzsát ,mert változtatni szeretnék az életemen,melyre már van egy felállított tervem.Ez az alkotás csak megerősített abban,hogy haladjak az utamon,mégha nem is látom a végkifejletet.Nagyon sok gondolat és ötlet kavargott a fejemben olvasás közben,melyek tovább erősìtették elszàntsàgomat.Számomra nagyon inspiráló az egész mű.
  Soha nem olvastam el egy könyvet kétszer,de ez lesz az első ,amelyiket sűrűn kézbe fogok venni.

  Köszönettel:Rita

 2. Krisztián

  Kedves Csaba!
  Számomra egy könyv, egy film akkor igazán jó, mikor nem tudom elmondan hogy mitől tetszett. A Te könyved is ilyen. Nem tudom leírni. Csak azt hogy egymás után kétszer elolvastam!
  Krisztián

 3. Viktória

  Kedves Csaba! Első olvasatra Éva egy lúzer, MrParadicsomlé pedig egy “puhapöcs”. Nem is jutottam tovább 10 oldalnál. Akkori élethelyzetem klónozása volt az írás mely kissé meglöttyentett lelkileg. Második olvasatra (fél év után) meghámoztam a paradicsomot és kiderült, hogy mangó! 1 nap alatt elolvastam, bizonyítékot keresve a könyv igazára most a szemléletfejlesztés fölött kattogok. Jó “cucc” mindkettő! Olyan MÁS, de leginkább hasznos! Folytasd!

 4. Szabó Tímea

  Kedves Csaba!

  A legjobbkor jutott hozzám ez a könyv . Imádtam minden sorát ♥️!
  Gratulálok és még sok hasonlót, ha kérhetek .
  Minden jót !

 5. Vivien

  A könyvtárban találtam rá, és éreztem, hogy el kell olvasnom :) egy nap alatt elolvastam :) nagyon nagyon tetszett sokat tanultam belőle :)

 6. Bajkó Kati

  Kedves Csaba!
  A lányom adta oda a könyvet mert neki is sokat segített. Sok olyan infót olvastam amit tudok, csak nem jut eszembe amikor kéne. De sok új szempont, ötlet is van benne. A párbeszédek miatt olvasmányos, kellemes. Leginkább R. Bach Illúzió címü könyvére emlékeztet. Éva története nem egy hihetetlen siker történet, és olyan érzést sem közvetít hogy “ja így könnyű!” Ember közeli, lemásolható, követhető.

 7. Szabó Norbert

  Csabát legalább 10 éve követem. Csupán a hírleveleiből többet tudhattam meg, mintha elolvastam volna egy halom könyvet a témában. Aztán megtettem a Szemléletfejlesztés programot. Jött a Múzsa. Gondoltam “Mit írhat még Csaba, ami eddig nem volt ” Mint kiderült sorsfordító dolgokat.

  Egyik nap úgy döntöttem, hogy mielőtt nekifogok a munkának, elolvasom az első fejezetet. Nem bírtam letenni. Jött a második, harmadik, csak úgy pörögtek az oldalak. Mondanom sem kell, hogy végigolvastam, beleértve az elveszett fejezetet is. Férfi lét ide vagy oda, egy-két jelenetet megkönnyeztem.

  Miután elolvastam, teljesen másképp indultam neki az amúgy szokásosnak tűnő napnak. Hazaérve odafordultam a páromhoz: “Beszélnünk kell.”

  Azóta más irányt vett az életünk. A terveink végrehajtása zajlik, miközben az álmainkat valósítjuk meg.

  Köszönöm Csaba, és kívánom, hogy sok embernek tudj még segíteni, és az ő álmaik megvalósítása közben a a te álmaid is valósuljanak meg. Bár tudom, hogy pont ez történik. :)

 8. Nikolett

  Kedves Csaba!

  Nagyon tetszett a könyv. Igazán inspiráló volt számomra. Ugyan nem egyszerű az úton elindulni, de Nekem egy elég nagy lökést adott a könyv és abban bízom, hogy ha meg is rekedek útközben, elővehetem az általad írt könyvet és ismét erőre kapok. Köszönöm szépen.
  Üdvözlettel: Nikolett

 9. Ivett

  Kedves Csaba!

  A könyv megváltoztatta a gondolkodásomat! Reményt és remek ötleteket adott, módszereket amikkel segíthetek magamon. Sok embernek ajánlottam elolvasásra, és fogom is a jövőben, mert bár sok hasonló könyvet, írást olvastam már, hasonló témában, tanultam is módszereket, de ez a könyv segített valódi eredményeket elérni!

  Hálás vagyok Csabának hogy megírta ezt a könyvet!

  Megmentette a jövőmet! :) :)

 10. Biró János

  Kedves Csaba!
  Már két szemléletfejlesztési Minitréning után olvastam el a Múzsa c. könyvet, mindösszesen két nap alatt, annyira lebilincselő volt! Így sűrítve, Éva valós élethelyzetébe ágyazva láthattam összegyűjtve, működni a korábban olvasott tanácsaidat a problémák megoldásához, a megszokott szemlélet/ünk megváltoztatásához.
  A szemléleted, a levezetett egyszerű meglátásaid először furcsának tűntek, – hogy jé így is lehet és mennyire egyszerűbb -,de hamar rá tudtam hangolódni a gondolat meneteidre. Korábbi írásaid nyomán már sok dolgot jobban tudtam kezelni az elmúlt időszakban a saját élethelyzeteimben, de ez a könyv újabb lökést adott a még rendezendőkhöz is.
  A könyvet hamarosan, kis “emésztés” után újra elolvasom, most már lassabban, elemezve saját szemszögemből, minél többet igyekezve hasznosítani számomra. Köszönöm az élményt, amit a könyv olvasása, átélése jelentett!
  Üdvözlettel: János

 11. Lili

  Kedves Csaba!
  Én gimnáziumba járok. Tele kérdésekkel. Merre menjek, hogyan tovább? Nem azt mondom, hogy ezután a könyv után tudom, hogy mivel szeretnék foglalkozni, mert nem. Még a kereső úton vagyok. Azokat amiket a legjobban szeretek azt kell nekem is összeírnom, összefésülnöm még. Hihetetlenül sok pozitív enegriát kaptam a könyv elolvasása közben. Már most úgy érzem, hogy egy súllyal (egy téglával:) ) kevesebb van a hátizsákomban. Talán én pont azt a téglát pakoltam ki, ami azt súgta nekem, hogy olyan munka kell, ami sok pénzt hoz. A szívem mélyén már eddig is tudtam, hogy csak szenvedéllyel lehet szépet elérni, és az életet élvezni. A könyv alapvető gondolat, hogy boldog ember akkor leszel, ha olyan a munkád, miben te is boldog vagy, zseniális. Teljesen átformázta a fejemben kavargó gondolatokat. Eddig úgy képzeletem, hogy először valami olyan munkám lesz, amit úgysem szeretek, de sok pénzt hoz. Aztán, ha lesz már sok pénzem, majd akkor kitalálom, hogy mit is szeretnék valójában csinálni. Köszönöm, hogy ezt a gondolatot azonnal és gyökerestül eltávolítottad az elmémben. Sőt egy olyan utat mutattál, ami annyira logikus, hogy szinte már érthetetlen, hogy az emberek miért nem jönnek rá maguk. Annyival jobb lesz így majd elindulni a gimnázum 3.osztályba. Sokkal biztosabban érzem a lában alatt a talajt.
  Köszönöm szépen! :)
  Lili

 12. Aranka

  Kedves Csaba,
  könyvtárból kölcsönöztem ki a könyvet,de megjutalmazom magam egy saját példánnyal is :)
  Egy héten belül négy embernek adtam meg könyv szerzőjét, címét , mert amikor beszélgettem velük kiderült válaszút
  előtt állnak, bizonytalanok… Úgy gondoltam ez a könyv segít nekik a döntésben, melyik utat válasszák.
  Üdvözlettel:Aranka

 13. Perneczki Anna

  Kedves Csaba!
  A könyved valóban elérte a célját. Nagyon jól olvasható, tele érthető, erőt adó pozitív gondolatokkal.
  Nagyon sajnálom, hogy “csak” kölcsön kaptam, mert ez az a könyv, amit időnként jó lenne újraolvasni, vagy legalább belelapozni, levenni a polcról, de sehol nem kapható.
  Kérlek jelezd, ha lesz újabb kiadása!
  Ez az a könyv, amit kötelező olvasmányként ajánlanék minden középiskolásnak.
  Úgy érzem valamennyiünkre ráférne ez a bátorítás, ami ebből a könyvből árad.
  Nagyon köszönöm.
  Üdvözlettel: Perneczki Anna

 14. Cseh Kata

  Kedves Csaba,
  Imádtam a könyvedet,nem bírtam letenni !
  Nagyon tetszik, hogy kézzel fogható,gyakorlati,használható útmutatást kaptam egy érdekes történetbe csomagolva!
  Legtöbbször ezt hiányolom a könyveknél. Jó gondolatokat ébresztett bennem és sok, régóta meglévő kérdésemre adott választ !
  Ismét találtam egy gyöngyszemet !
  Köszönöm !
  Kata

 15. Júlia

  A könyv segítséget nyújt a válságok kezelésében. Csak következetesség szükségeltetik.
  Ezért ajánlom a “jó problémákkal” küzdő embertársaimnak.

 16. Dániel

  Évek óta olvasom Braskó Csaba hírleveleit. Így számomra a Múzsa csak minimális újdonságot tartogatott. Az tanácsolom azoknak, akik mos barátkoznak vele, hogy Minél előbb olvassák el, mert könnyen emészthetővé teszi a sok tanácsot és közelebbinek érzi az ember.
  — Spoiler —
  Amikor kiderül, hogy miért segít a Paradicsomleves srác Évának benedvesedett a szemem ;)
  — Spoiler —

 17. Szilágyi Zsuzsa

  Olvasmányos, remekül megírt könyv. Sok mindenre ráébresztett Éva története, hogy mi mindenen kell nekem is változtatnom. Már régóta tudom, hogy el kellene indulni egy új úton, de eddig nem szántam rá magam. Pedig változtatni muszáj, mert a kényelmesnek tűnő kanapén nem lehet örökké ott ragadni.
  Köszönöm, hogy megírtad és nővéremnek pedig köszönöm, hogy olvashattam ezt a könyvet! :) Üdv: Zsuzsa

 18. Petrovánszki Ágnes

  Olvasva Éva történetét sok-sok hasznos gondolatot, felismerést kaptam én is. A tanácsok, amelyeket Éva kapott Mr. Paradicsomlétől nekem is segítenek átgondolni, átértékelni életem történéseit, s új szemmel nézni rájuk, és magamra.
  Köszönöm Braskó Csabának ezt az élényt! :)

 19. Varjú Gábor

  A könyv egy harmadánál jártam, amikor egy furcsa érzés lett úrrá rajtam. Egész este, éjjel azon gondolkoztam, hogy vajon én hol is csúsztam el életem folyamán. Hol voltak azok a “küszöbök”? Meddig kell visszamennem? Vagy több ilyen állomás is volt? Aztán rájöttem, hogy ezek tényleg jó gondolatok, de a legfőbb felismerés az, hogy olyasmin kezdtem el gondolkodni, amin eddigi életem során még soha! Mintha minden addigit felülírna ez az új, más szemlélet.
  Azt hiszem, ezért volt ez a furcsa érzés, és ez az izgalom, ami a mai napig is tart. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a “kalandnak”, és ez a jóleső izgalom és inspiráció életem végéig elkísér majd!

 20. Lantos Anita

  Barátnőmtől kaptam kölcsön a könyvet, nem tudtam letenni, magával ragadt a történet. Én most a “szemöldök” keresési fázisnál tartok, de ez a könyv megadta a kellő inspirációt a folytatáshoz, hogy az álmomból valóság legyen! Talán jó lenne ” egy paradicsomleves fiatalember “, aki végigvezet az úton, míg megvalósítom és létrehozom a vállalkozásom, de újra és újra olvasva érzem a jelenlétét, inspirációját, és kellő önbizalommal vágok bele az ismeretlenbe! Kötelező olvasmány mindenkinek, aki fejlődni szeretne és nem rest beletenni minden energiát az élete és szemlélete megváltoztatásához. Mert valóban probléma-e a probléma? Hát nem! Péter rávilágít könyvében, hogy milyen módon kell előnyt kovácsolni a problémából, ha úgy tekintünk rá, hogy ő a JÓ PROBLÉMA!

 21. Gergo

  Olvasas utan kitarto munkat kivanok a szemleletuk megvaltoztatasahoz….. legyen egy konnyen kezelheto, vilagosabban elheto vilagunk. Ehhez segit ez a konyv, gyakorlatias, egyszeru nyelvezet, celratoro uzenetek. Koszonet a szerzonek

 22. Mohos Andrea

  A főszereplő életének változása segített rávilágítani saját életem gyenge pontjaira. Bölcsessége utat mutat,, optimizmusa reményt ad a változtatáshoz!

 23. Kovács Nikolett

  Nagyon szépen köszönöm. Pont amikor egy új házba költoztem a nappali asztalán találtam ezt a könyvet, amint beleolvastam úgy éreztem, hogy meg kellett, hogy találjam ezt a könyvet, nagyon meglepett, a könyvbôl áradó szeretet és pozitivitás.
  Köszönöm neked mégegyszer :)

 24. Bartalis Renáta

  Életem egyetlen sorsdöntő könyve. Nagyon sokat segített és pontosan akkor “bukkant” fel az életemben,amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Köszönöm ezt a támogatást. Soha nem gondoltam volna,hogy egy könyv ekkora segítséget is tud nyújtani. Igazán hálás vagyok legfőképpen az írónak . Üdvözlettel : Reni

 25. Apró Évi

  Kedves Csaba! Először is gratulálok,egyben köszönöm is ,hogy megírtad a MÚZSÁT! A családom tagjainak is kötelezővé tettem az olvasását! Mindenkinek nagyon tetszett ! Azóta próbáljuk alkalmazni az új látásmóddal való hozzáállásunkat a mindennapi életünkhöz! Rengeteg inspirációt adunk egymásnak! Elindultunk egy pozitív,és boldogabb úton! Csak ajánlani tudom,és ajánlom is mindenkinek az elolvasását,aki boldogabbá,és élhetőbbé szeretné tenni a további életét! Mégegyszer KÖSZÖNÖM!: Évi

 26. Földszin Rhea

  Kedves Csaba! Mindenképpen gazdagodtam a könyv elolvasása által. Egyrészt azért, mert bár sok gondolat már bennem is megfogalmazódott korábban azok közül, amelyeket a könyvben olvastam, de a könyv sorolta őket rendszerbe a fejemben. Másrészt azért is nagyon tetszik, mert a Szemléletfejlesztés módszer nem ámít senkit, hiszen csak azt hangsúlyozza, hogy sok munka és kitartás vezet el a célhoz. Azonban mielőtt elmenne sokunk kedve az egésztől, karon ragad és végigvezet az úton. Köszönöm szépen. Csak egy dolog csökkentette az élmény értékét: a helyesírás. Ha ezen lehetne változtatni a heti levelekben is, az nagyon jól esne nekem. Ezt is köszönöm szépen. Földszin Rhea

 27. Andrea

  A könyv elolvasása után méginkább felerősödött bennem az önmegvalósítás utáni vágy, valamint egy erőteljesebb elköteleződés az életem és az álmaim megvalósítása felé. Köszönöm!

 28. Kárpát Emese

  Ez az, amit tanítani kellene az iskolákban. Az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam.
  Mert konkrét válaszokat ad, mert motivál, mert beindít, mert benne van a kulcs az élethez. Nem a vegetációhoz, az igazi élethez. Az én gyerekeimnek biztos, hogy közelező olvasmány lesz.
  Emese

 29. Auer Katalin

  Kedves Csaba!
  Örülök, hogy elolvastam a könyvet. Nagyon hasznosnak tartom a művedet, jó, hogy megírtad. Mint szépirodalmi mű kevésbé ütős, de talán a regényszerű megfogalmazás, ami azért elég olvasmányosra sikerült, könnyíti a megértést és az egyes problémákra javasolt megközelítés, megoldási módok elfogadását is. Összességében a szemléletét nagyon pozitívnak tartom és lelkesítőnek. Azzal együtt is, hogy a történet talán túlságosan is idilli. Nagyon rövid idő alatt fut be a főhősöd egy igen sikeres pályát, (mondjuk egy biztos családi segítő-óvó háttérrel, hiszen a paradicsomleves mentor is a gondos, okos anyuka megbízásából jár el), a valóságban ezek a pályák bizonyára rögösebbek. Azt hiszem, hogy minden tanács jó, ami a könyvben felbukkan, de igazán komoly traumák esetében ez talán kevés a kikapaszkodáshoz.
  Remélem nem voltam túl kritikus, mert összességében jó a véleményem.
  Üdvözlettel és sok sikert kívánok a további művekhez (remélem lesz hasonló regény):
  Kati

 30. Péceli Veronika

  Pozitív életenergiát, pozitív hozzáállást sugárzó és adó könyv. A mai média által vezérelt megfélemlített világban mindenkinek csak ajánlani tudom. : )

 31. Ildikó

  Könnyed olvasmány, de ugyanakkor építő jellegű. Tanulni lehet belőle. jó tanácsokkal szolgálhat. Pozitivumot sugároz. Erősít. Érdemes akár kétszer is elolvasni.

 32. Gremsperger István

  Kedves Csaba!
  Egy kedves barátom ajánlotta a könyvedet, melyet gyakorlatilag kettő nap alatt elolvastam annyira jó dolgokat tartalmaz.
  Ami különösen megragadt bennem, hogy mennyire a félelmeink rabjai vagyunk, és ezek teljesen bekorlatoznak bennünket abban hogy a mindennapi életben észre vegyük mennyire egyszerűen és boldogan lehetne élni az életünket, természetesen sok energiabefektetéssel.
  Biztos hogy többször el fogom olvasni a könyvet, szükségem van rá

  Köszönöm hogy megírtad.

 33. Hanga

  A szobatársam által bukkantam a Múzsa című könyvre…
  Amikor elkezdtem olvasni, öröm, béke volt bennem(még mindig van ☺ ), mert jó ideje azt érzem nem jól kezelem az élethelyzeteket, amik elém tárulnak.
  Ez a könyv bátorítást ad, hogy merjek változni, változtatni az életemen, mert nem mindegy, hogy mennyi időt szánok az önsajnálatra, kifogásokra!
  Hála van bennem, azokért az emberekért, akik életcéljuknak tekintik az emberek lelkesítését! :)

 34. Szondy István

  Kedves Csaba ! Hűséges olvasód vagyok és bár 92 évesen már aligha tudom hasznositani az írásaidból tanultakat, ennek ellenére nagyon élveztem minden sorát. Fokozottan vonatkozik ez a Múzsára is. Kétszer is elolvastam és nagyon tetszett.
  De olvastam a Jövó Teremtó Programmot is és arról is megállapítottam, hogy ha fiatalabb lennék, nagyon tudnám hasznátvenni. Végül is csak gratulálni tudok és azt kivánni, hogy csak így tovább. Mellesleg regényírásból is meg tudnál élni, igen élvezetes a stílusod.

 35. Szőke Erzsébet

  Szerintem egy nagyon jó irány mutatás a fiataloknak! Azt sugallja, hogy mindenből van kíút, csak egy kicsit el kell gondolkozni a dolgok fojásáról. Nagyon jó hangulata van a könyvnek, könnyen olvasható! Egyszerű példákkal szemlélteti a különböző szituációkat. Nagyon tetszett!!
  Üdvözlettel: Szőke Erzsébet

 36. Bielik Konrád

  Kedves Csaba!
  Nagyon jó a könyv, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ami különös képen megfogott, hogy a látásmód fejlesztés egy hétköznapi történeten keresztül valósult meg. Biztos, hogy többször is elfogom olvasni.

  Üdvözlettel:
  Bielik Konrád

 37. Bielik Konrád

  Kedves Csaba!
  Nagyon tetszett a könyv, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ami különös képen megfogott, hogy a látásmód fejlesztés egy hétköznapi történeten keresztül valósult meg. Biztos, hogy többször is elfogom olvasni.

  Üdvözlettel:
  Bielik Konrád

 38. Szilva

  Én még fuldoklom, egy válás után egy gyerekkel, némi tartozással. Örömmel tapasztaltam, hogy a könyvben olvasott módszerek némelyikét már kipipálhatom. A többi pedig segíteni fog a partra jutásban. Biztos vagyok benne! Egyszer nem elég elolvasni, mert elsőre leköt Éva sztorija. Második olvasás közben már igyekszem magamra vonatkoztatva tanulni.

 39. Anita

  Nem tudtam letenni a könyvet, 1 nap alatt kiolvastam, annyi mondanivalója van/volt számomra. El kell még egyszer olvasnom, olyan sok segítség, támpont van benne. Mindenki talál benne magára vonatkozó élethelyzeteket! Olvasd el, csak ajánlani tudom :)
  Anita

 40. Gábriel Kriszta

  Kedves Csaba!

  Köszönöm,hogy megírtad a Múzsa című könyvedet.
  Igen,érdemes elolvasni a könyvet és az elveszett fejezetet is.Nekem nagyon nagy segítség volt minden szava.
  Én kétszer is elolvastam.
  Hálásan köszönöm,hogy megírta ezt a könyvet.
  Üdvözlettel: Gábriel Kriszta

 41. Ildi

  Kedves Csaba!
  Azt kérdezted, hogy érdemes volt-e elolvasni a könyvedet? Ez szerintem nem is kérdés. Nálunk nem csak az én, de a családom szemléletét is megváltoztatta. Sokkal energikusabbak vagyunk. Változott a gondolkodásunk, életkörülményeink és a munkához való hozzáállásunk.
  Jelenleg a kamasz gyerekeimmel együtt olvasom, hogy ők is próbálják több szempontból figyelni a környezetüket. Minden olyan részt “kivesézünk”, ami az ő életükre is illik és átrágjuk magunkat rajta, milyen megoldások lehetnek. Ez is közelebb hoz Bennünket egymáshoz.

  Én személy szerint nagyon hálás vagyok, hogy megírtad a könyvet és megosztottad velünk ezt a Kincset.

  Köszönöm, Ildi

 42. Szilárd

  A könyv nagyon tanulságos volt, és úgy érzem sok pozitív gondolatot és ötletet adott. A Múzsa iránytű lehet mindazok számára, akik hasonló helyzetben vannak, mint a könyv főszereplője., és az életük megváltoztatása szükséges. A könyv alapján a változtatás lehetséges, csak kellő elszántság és kitartás kell hozzá. Köszönet a hasznos tanácsokért a szerzőnek, remek könyv, ajánlom mindenkinek!

 43. Rigó Imréné

  Köszönöm, hogy megírtad ezt a könyvet! Elmúltam már 35 éves, ezért ezen élettörvények nagy részét a saját káromon már megtanultam és alkalmazom is. ( Mindig érdekelt ez a világ.) Pont úgy működik minden, ahogy leírtad. Épp most álltunk fel a devizahitelből és költöztünk be az új családi házunkba ezen forgatókönyv szerint. Ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el a Múzsa könyvet, bárhol tart is az élete, mert vagy segítséget kap és biztatást a saját életére, vagy visszaigazolást, hogy jól csinálja,és így ajánlani tudja másoknak. Már kölcsön is adtam a lányomnak, aki szívesen fogadta!

 44. Tábori Tímea

  Mindenkinek ajanlom, aki megrekedve, céltalannak érzi magát vagy egy konkrét célt szeretne elérni az életben. Segit felnyitni az ember szemét és irányt adni ahhoz, hogy kijussunk egy gödörből, felkeljünk egy padlóról vagy épp megtegyük az utolsó lépéseket a csúcs felé. Faltam szinte a sorokat. Nagyon hasznos gyakorlati útmutatót kaptam ahhoz, hogy hogyan tudom irányítani a saját életemet. Többször is el kell olvasni. Szuper ajándék!
  Üdvözlettel
  Tímea

 45. József

  Kedves csaba! Ez a könyv iránymutató lehet mindenkinek aki kitartó és elszánt az életével kapcsolatban . csak aljánlani tudom mindenkinek!

 46. Máthé Edina

  Kedves Csaba!hálás vagyok,hogy olvastam a Múzsa című könyvedet.Sok mindenben megerősített,mert sokszor bizonytalanok vagyunk ,,merjem ne merjem megtenni”.Döntés sokszor nehéz.Bevallom a könyvedet már másnak is vittem ajándékba.Ez egy olyan könyv aminek sok otthonban a könyvespolcon a helye.Többször kell elolvasni.
  Üdvözlettel:Máthé Edina

 47. Jozsef

  A konyv nagyon tetszett. Vilagossa tette, hogy a pozitiv szemlelet a legelviselhetetlenebb klimat is kepes elviselhetobbe tenni. Ebbol kovetkezik, hogy a lenyeg a mi kezunkben van, mely lehetove teszi szamunkra a valtoztatast, a jobbitast. A mi problemank csupan az, hogy merunk-e lepni, valtoztazni. Ehhez a valtoztatni tudashoz szeretnek kapni tovabbi gyakorlati otleteke es esetleg konkret tanfolyamokat.
  Koszonettel: Jozsef

 48. Szilvia

  A Múzsa című könyv nagyon tetszett teljesen azonosultam Évával. Olyan szituációk voltak benne ami velem is megtörtént olyankor könnyeztem. Ez a regény azt mondja el hogy nehéz helyzetben is van kiút hogyan lehet ki úszni a partra miközben arra figyelsz hogy fuldokolsz. Ha van segítség egy jó barát Mr paradicsomlé aki felrázza Évát hogy ő mit akar, de van egy nagyon jó édesanyja aki nagyon szereti és segít neki úgy hogy fogalma sincs. Ez mellett a kollégák akik támogatják ami megint fontos mindenkinek. Éva szép lassan a vízből ki úszott a partra szép lassan fel építette a karrierjét mert volt segítsége. Erre a segítségre minden képpen lehet építeni. Az tetszett hogy volt egy téma egy munka abból ki alakult egy újabb munka ami elérhető. A lelke meg nyugodott és az élete egyenesbe jött.
  Egy gondolatot tennék hozzá. Vannak emberek akik rosszabb helyzetben vannak, én gödörben vagyok mások miatt most kapaszkodom a szélén sáros a kezem de nem adom fel. Évának van munkája tudott építeni rá. Nekem nincs. Köszönöm Csaba hogy elovashattam a könyvet hatalmas erőt adott a tovább lépésemhez
  Remélem lesz még hasonló könyv amit olvashatok. Mindenkinek ajánlom aki gödörben van és nem tud kimászni. Köszönöm Csaba. Mindenkinek csodálatos napot kívánok
  Üdvözlettel Szilvia

 49. Gál Gabriella

  Szerintem egy remek ébresztő a Múzsa. Akár megcsúszott, akár megrekedt, de “csak” “nem is tufom mit szetetnék, csak úgy vagyok” szakaszban talál rá valaki. Azonnal hasznosìtható ötletekkel, nézőpont és látásmód azonnali változtatási lehetőséghre segít. Ráébreszt, megerősít “rajtad múlik minden, a Te döntésed”. A kommunikáció irányításában és konfliktus feloldásban nekem azonnali segítséget adott. Köszönöm! Üdv: Gál Gabi

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.