Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 609 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Ilona

  Kedves Csaba! Kétszer olvastam eddig, de szerintem nem utoljára. Nagyon tetszik, három szemléletfejlesztő programod is megvan. Ezeket is időnként újraolvasom. Segít a mindennapokban, ráismerek egy-egy helyzetre, ilyenkor arra gondolok, ezt a feladatot is könnyedén megoldom! Szerintem minden korosztálynak segít. Vagy megerősít, hogy jól csinálom, vagy helyes útra terel.Köszönöm, hogy önzetlenül is segítesz a minitréningekkel! Ezeket kellene tanítani már gyermekkorban! Remélem még sok terved van! A hűtőszekrényre persze kitettem az összegyűjtött instrukciókat.

 2. Szabó Gabriella

  Kedves Csaba!
  A könyv tetszett, mivel a történet manapság játszódik elsősorban a fiatalok (18-28) részére ajánlanám. Ők még a szülői háttér biztonságában könnyebben tudnak mozdulni a lehetőségek felé, mint Éva. Nekünk idősebbeknek is mindenképpen gondolat ébresztő, külön köszönöm a “hűtőszekrény” összegyűjtött szemelvényeit.

 3. IFT MÁRTA

  Kedves Braskó Csaba!
  Gratulálok! A könyv nagyszerűsége az egyszerűségében van!
  Már nyugdíjas vagyok, korábban pedagógus, azt követően 30 éve cégtulajdonos, így megtapasztaltam a könyvben foglaltak hitelességét, a váltás cseppet sem könnyű folyamatát.
  További sok sikert kívánok: Ift Márta

 4. Gáspár László

  Tetszett a könyv, főleg hogy magamra ismertem benne.20 évesen érkeztem az anyaországba, egy hátizsákkal, nem sok minden volt benne:) Nappal munka, éjjel tanulás, és jó adag nélkülözés . Az élethez szerencse is kell, ami a tehetség és lehetőség találkozása. Mindig szívesen tanultam új dolgokat, tudtam hogy csak a tudás az enyém, mindig önmagammal versenyzek, magamat akarom csak legyőzni. Nem szeretnék szerénytelen lenni, de mindenem megvan. Motivált a könyv, a Csaba írásai segítséget nyújtanak, mert nem szabad soha megállni! Üdv Laci

 5. KINCSŐ

  Kedves Csaba!

  A könyved egyszerűen zseniális! Sok más könyvet is olvastam már amik arról szólnak hogyan legyünk boldogok, hogyan legyünk gazdagok és sikeresek de ahogy befejeztem a könyvet ra pár napra már nem éreztem azt a lelkesedést és ösztönzést mint amig a könyvet olvastam. Ellenben a te könyved, egyszerűen zseniális. És a könyv befejezése után sokat gondolkodtam…napokon keresztül, és elkezdtem kis lépéseket tenni a jövőm és az álmaim felé! Köszönöm ezt az élményt amit a könyvel nyujtottál és köszönöm ezt a tudást amit átadtál! :)
  Kincső

 6. Süveges Erika

  Kedves Csaba!

  Sajnálom, hogy nem találkoztam a könyveddel már a megjelenése napján!
  Nem tudtam nem azonosulni a főszereplővel, mert sok év vendéglátást hagytam ott, vezető pozíciókat, hogy új, testhezállóbb szakmát keressek.
  A több apró részlet, ahogy összeáll az emberben, a kis sikerek, amik mindig meglepnek út közben, és tovabblöknek mégha bizonytalan is vagy, a tudatosodás, amikor rájössz, hogy milyen szinteken van hatásod a gondolataidra, a környezetedre, ezáltal a lelkiállapotodra. Ha ezeket rendbetesszük, javulni fognak a kapcsolataink, majd vagy egyszerre az anyagi helyzetünk, és azon örömködünk, hogy eljutottunk oda, amiről álmodni sem mértük azelőtt, már nem csak túlélünk…
  Első kézből állapíthatom meg, hogy az életben valóban így működik, mint, ahogy Te is leírtad, jó volt újraélni az ilyesfajta izgalmakat.
  Örültem volna, ha ez az írás példaként lebeg a szemem előtt, amikor a szemléleteim megreformálásán fáradoztam. Voltak mások, akik megihlettek, de ez végtelen folyamat, úgyhogy inkább úgy fogalmaznék, hogy a kezdetekben…
  A Te tudásod egyedi és értékes, amit a Múzsa is gyönyörűen tükröz. Olyan szemléletet társz elénk e könyvvel és a munkásságoddal, aminek nem az univerzum hívószava, vagy isteni jelenlét a vesszőparipája, hanem a gyakorlatias élet irányelvein alapszik, amit iskolaban kellene tanítani. Sajnos az érdekek mást diktálnak, de kívánom Neked, hogy élj sokáig, és minél több ügyfeled legyen Mr. Paradicsomlé! :)

  Az még külön említésre méltó, hogy a keresztneveim Erika Éva. :) …így igazán könnyű volt magaménak érezni a sztorit.
  Ajánlom mindenkinek, akárhol is tart az életben!
  Online E-book formájában megvásárolható jelenleg is, én így tudtam csak hozzájutni.
  Köszönjük!

  Üdvözöl:
  Süveges Erika

 7. Farkas Istvánné Zsuzsa

  Két felnőtt fiú édesanyja vagyok. Az egyikkel nagyon nehezen értek szót. Soha nem kíváncsi senki véleményére, a beszélgetés nála csak kijelentéseket tartalmaz. A könyv elolvasása után az első érzésem az volt,milyen jó lenne nála is ezt a módszert alkalmazni, hogy a tudta nélkül bevonni egy 3. személyt is a problémák megoldásába. Nagyon jók a mentor fiú példái. A példák megértése és befogadása után már könnyen lehetett Évának változtatni. Így válhatott ő is példává, mentorrá! Érdekes olvasmány, ami sok kipróbálásra ösztönző gondolatot adott.

 8. Szabolcs

  Kedves Csaba !
  Tetszett a könyv , nagyon jó meglátások alapján próbál utat mutatni. Számomra fogyaszthatóbb lenne ha kicsit drámaibb, és nem ennyire meseszerű lenne a sztori. De ennek ellenére mindenkinek csak is ajánlani tudom. Főleg h túl sok a jó probléma az ember életében .

 9. Szécsi Szilvia

  A könyvet kölcsönbe kaptam és csak 4 nap állt rendelkezésre, hogy elolvassam. (Szerencsére, mert halogatásban eddig jó voltam!) A történetből árad az Élet, sok szempontból a főszereplőben magamra ismertem. A könyv számomra nemcsak utat mutatott, hanem fel is segítette a lábamat az egyes lépcsőfokokra. Címéhez méltóan megihletett a cselekvésre, melyhez kapaszkodókat szintén belőle nyertem. Nálam a küldetését beteljesítette. Kívánom, hogy sokaknak lehessen múzsája!
  Hálás vagyok, hogy olvashattam!
  Köszönöm!

  Szilvi

 10. Fábián Rebeka

  Kedves Csaba!
  Hozzám most jutott el a könyved és sajnálattal vettem tudomásul, hogy már nem kapható. Sajnos csak kölcsönbe kaptam elolvasni, de örültem volna ha lehetne saját példányom is hogy többször elolvashassam a későbbiekben is. De így is úgy érzem hálás vagyok hogy eljutott hozzám, mert sok tanulmányos történet van benne és rengeteg elgondolkodtató kijelentés. Már csak arra kellene rájönnöm mi az én hegycsúcsom.(:
  Üdvözlettel; Rebeka

 11. Diós Fruzsina

  Kedves Csaba!
  Édesanyámtól kaptam a könyvedet egy fél évvel ezelőtt, miszerint azonnal el kell olvasnom, mert a könyv alapján teljesen rám ismert és szerette volna, hogyha én is felismerem benne önmagam. Sok időbe telt mire kinyitottam a művedet, de már bánom, hogy nem olvastam el hamarabb. Nagyon tetszett, hogy életszerű példákkal szemléltettél különböző szituációkat. Amiért külön köszönetet szeretnék mondani az az, hogy a könyved által sikerült nekem is elindulnom a fejlődés útján, és számos megoldást kaptam a kérdéseimre. Hálával és köszönettel tartozom!
  Diós Fruzsina

 12. Gardalits János

  Nekem szerencsém volt, mert amikor a vége felé kiárusították, akkor vettem 3 db-ot é s ismerőseimnek adogatom kölcsön nagyon rövid időre. Ha nem olvassák ael rövid idő alatt akkor is visszakérem. Nincs kegyelem, az értékekre nekem is szükségem van.

 13. Judit

  Kedves Csaba!

  A mostani élethelyzetemben nagyon betalált a könyv. Már másodszorra olvasom. Nagy segítségnek és bíztatásnak tartom. Eldöntöttem, hogy tudatossabbá válok, így jöhet a kemény munka!

  Judit

 14. Kovács Bence

  Szeretek önfejlesztő könyveket olvasni, de valahol a felénél mindig elveszik a lendület és csak később veszem elő újra az adott könyvet. Ezt a könyvet nem tudtam letenni, nem hogy félbe szakítani. Nagyon jó idézetek vannak benne illetve nagyon jó gondolatok amiket az ember könnyen tud hasznosítani.

 15. Hont Attila

  Nem tartom magamat elveszett embernek, kiváló mentorok vesznek körbe, szeretem vállalkozóként a munkámat, sokat olvasok önfejlesztő könyveket, de ez a könyv mégis más. A mindenkitől függő élettől a független életig tartó fejlődést ilyen egyszerűen, hasznosan és hasznosíthatóan bemutatni egyszerűen elképesztő. Én nem hittem volna, hogy találok új kedvenc könyvet!
  Köszönöm!

 16. Zita

  Kedves Csaba!

  Nekem abban segített a legtöbbet a könyv, hogy rájöjjek: megvalósítható minden álmom ha nem csak elképzelem őket és “vágyakozok”, de szisztematikusan a gyakorlatban elkezdem a megvalósításukat, mely során kiderül mi az ami reális elképzelés. Igazából minden rajtam múlik (kivéve persze olyan tényezők amikre nincs hatásom, de ezt meg el kell fogadni). Egy olyan életszakaszban olvastam a könyvet amikor pontosan erre kellett rájönnöm. Pont egy olyan dologra volt szükségem ami motivációt ad és elindít bennem egy “dinamikát”, először akár még csak gondolat szintjén: ez volt a könyved. Jelenleg diplomás pályakezdő vagyok de a kreatív hobbimat sose tudtam csak hobbiként kezelni és az a tervem, hogy “összeillesztem” a két területet és munka szintjén foglalkozok mindkettővel. Még messze a siker, de legalább elindultam az úton.

  Üdvözlettel: ZIta

 17. Sipos Barnabás

  A könyvet 1-2 hònap után tudtam beszerezni antikváriumbòl 10.000ft- ért de miután elolvastam rájöttem, hogy 3- szor ennyi pénzt is megért volna. Már a könyv olvasása közben is folyamatosan ajánlottam mindenkinek, most meg egyszerűen úgy érzem bárcsak minden ismerősömnek tudnék adni egy példányt. Magam is úgy találtam rá, hogy egy youtuber ajánlotta de olyan lelkesedéssel beszélt róla, hogy azonnal át ragadt rám és amint megláttam nem gondolkoztam mennyibe kerül megvettem, és elképesztően jò döntés volt.

 18. Várszegi Rita

  Nagxon tetszett a könyv,valószínű mégegyszer elfogom olvasni,hogy jobban megmaradjanak bennem a leírtak!
  Nekem is jól jönne egy “Mr Paradicsomlé” aki segiti rálátni a dolkokra.

 19. Király Dóra

  Mr. Paradicsomlé! A könyv letehetetlen (pedig jobb lett volna lassabban olvasni. :)). Érdekes, tanulságos történet. Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Kizökkent, új színben láttatja a világot, távlatokat nyit, erőt ad. Köszönöm.

 20. Nagy Renáta

  Kedves Csaba!

  Hónapok hosszas kutatásai után, sikerült beszereznem a könyvet. És azért mondom A könyvet, mert hiába volt más formában a telefonomban, valahogy nem tudtam rávenni magam hogy belekezdjek.
  Pár óra leforgása alatt kiolvasva, nem jön hogy elhigyjem, hogy ami birtokomban van tényleg egy kincs, minthogy mondták nekem előtte többen is. Kincs, maga a könyv, de hogy mekkora kincs minden szava….azt el sem lehet mondani. Nem egy száraz pszichológiai szakkönyv, hanem Az amire minden embernek szüksége van a mai világban.
  Mégegyszer nekilátok majd, hogy elmélyítsem azokat a gondolatokat, amiket szükségesnek érzek a mindennapjaim jobbá tételéhez.
  Ha beszerezhető lenne a könyv, mindegyik barátnőm ezt kapná szülinapi ajándékként!

  Köszönöm az élményt!!!
  Renáta

 21. Pàlosnè Buday Tünde

  Olvasmànyos törtènet soràn folyamatosan a magunk èletèn gondolkodunk, pàrhuzmot vonva a főhős és a sajàt èletünk közt. Remek, inspiràló idèzetekkel teli, elèrhető sikereket vetít elènk. Köszönöm!

 22. Marosváryné Detári Olga

  Kedves Csaba !
  Nagyon tetszett a könyv ! Az agyam ” biztonságérzet szolgáltatását ” még nem sikerült ki kapcsolnom .
  Ezért valószínűleg még egyszer a kezembe fogom venni . Köszönöm az élményt ! Olga.

 23. Hofmeister Renáta

  Kedves Braskó Csaba!

  Amikor hallottam a könyvéről, mindenhol keresni kezdtem. Sajnos sikertelenül.
  Ám e-könyv formájában megszereztem. Fantasztikus!
  Köszönöm!

  Renáta

 24. Szàmel Katalin

  Kedves Csaba,

  Màr kétszer is elolvastam a könyved. Nagyon szeretem,mert rengeteg motivációt ad szàmomra. Sokszor mosolyogva olvastam a soraidat,mert nagyon hasonlít az életem Éva életére,mintha belelàtnàl az én fejembe is
  Valóban nekünk kell tenni sajàt magunk fejlődése érdekében,mégha ez néha nehéz is,de nem lehetetlen.
  A Múzsa tökéletesen àtadja szàmomra ezt a pozitív energiàt és kitartást hogy igenis higyjek magamban és cselekedjek.
  Nagyon hàlàs vagyok Neked ezért a könyvért,óriàsi tàmogatást nyújt.

  Köszönöm,Kata

 25. Balogh Mariann

  Kedves Csaba! A könyv egyik ( ! ) nagy érdeme, hogy kinyitja az ember szemét. Ha eddig azt gondolta, hogy lassan is de halad a célja felé, a könyv elolvasása után átértékeli a dolgait. Amikor azt gondolja, hogy úszik a part felé, lehet, hogy csak kapálózik. Nem mindegy a könyv tükrében!!!

  Mariann

 26. Kardos Szabolcs

  Kedves Csaba!

  Egészen egyszerűen és tömören:
  Ha csak egyetlen egy könyvet ajánlhatnék mindenkinek elolvasásra akkor ez lenne az.

  Köszönettel,
  Szabolcs

 27. Várszegi Ferenc

  Köszönöm hogy megírtad ezt a könyvet, nagyon jól sikerült. Úgy érzem, sokat fognak segíteni a benne ovasottak a jövőben. Valószínűleg mégegyszer elfogom olvasni, hogy még jobban megmaradjanak bennem a leírtak. De már most is sokkal jobb a rálátásom a dolgokra.

  Mégegyszer Köszönöm!

  Üdvözlettel: Ferenc

 28. Melinda

  Tisztelt Csaba!

  Ma – holnap 40 éves leszek. Életem során nem sok könyvet olvastam ki elejétől a végéig, mert nem köt le az olvasás, azonban a Múzsa című könyvét már másodjára olvasom. Ez szerintem jelent valamit. Felmerül bennem számtalanszor, hogy nekem is sikerülhet, ha “Évának” sikerült! Köszönöm, hogy megírta ezt a könyvet, hatalmas élmény volt.

  Maradok Tisztelettel: Horváth Melinda

 29. Laura

  Nagyszerű konyv. Pár nap alatt kiolvastam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 30. Török József

  Kedves Csaba!
  Élvezettel olvastam a Múzsa című könyvedet. Az egyik legjobb motivációs könyv.
  Ajánlom mindazoknak, akiknek kell egy kis lökés, hogy elinduljanak abba az irányba, ahol jobban süt a nap.
  Kifejezetten tetszik az a gondolkodásmód, amivel leküzdhetővé teszed azokat az akadályokat, amelyekben emberként általában elakadunk.
  Nagyszerű könyvet írtál, amely jelentősen túlmutat a szokványos motivációs könyveken.
  Nem csak feltüzel, de el is indít.
  Ráadásul olyan ígéretekkel, amelyek tényleg megvalósulhatnak bármelyikőnk életében.
  Nem ígérsz hihetetlent, és nem ígéred azt, hogy nem lesz szükség erőfeszítésre, hiszen az nem is volna igaz.
  Ugyanakkor, olyan mértékben feltüzeled az emberben a tenni akarást, hogy erre szokták azt mondani, hogy “még a halott is kikel az ágyból”.
  Gratulálok, és köszönöm. Nagy élmény volt.
  Barátsággal: Török József

 31. Anita

  Eredetileg a férjem kapta ajándékba tőlem. 3 éve. Már birizgálta a fantáziámat egy ideje, de mindig volt mit olbasnom. Pár napja elkezdtem, és nagyon örülök, hogy megtettem. Szuper feltöltődés! Esténként úgy kell rávenni magam, hogy ne olvassak túl sokáig. Még jegyzeteltem is pár dolgot. Ajánlom mindenkinek, mert ez a pozitív szemlélet hiánycikk manapság. Jó szórakozást mindenkinek! Hála a szerzőnek!

 32. Silye Edina

  A könyvet kb. 4 éve vettem először a kezembe, amit kölcsön kaptam, és mivel alig bírtam letenni, nagyon rövid idő alatt ki olvastam.
  Amikor a végére értem szinte első dolgom volt beszerezni, hogy az én polcomról sem hiányozhat. A férjem is elolvasta.
  Az én, vagyis a mi életünkben is döntő változást hozott, annyira, hogy addig egy társasházi lakásban éltünk, a 2 gyermekünk egy szobában volt, de mostanra már egy kertes családi ház kényelmét élvezhetjük mindenkinek külön szobája lett.
  Van mindig hová fejlődni, és örülök, hogy megismerhettük Természetesen a Szemlélet Fejlesztés mondatai ahogyan azt az Éva is tette a hűtő szekrényen ki van azóta is függesztve.
  A legkedvesebb mondatom róla:
  “Nem az okos ember jut ki a partra, hanem az aki úszik”
  Boldog vagyok, hogy ezen az úton mehetünk tovább a családommal, és most hogy vissza tekintünk, most értettük meg mi a különbség az “Életét élni vagy Túlélni”
  Üdvözlettel: Edina.

 33. Kassainé Gál Helga

  Nagyon élveztem a történetet. A Múzsában az élet praktikáit nem csak mint száraz tanács és javaslatok tárházát kapja kézhez az ember. Éva esete a lelket szólítja meg és cselekvésre késztet.
  A könyv egyszerre leplezi le a téves gondolkodást és inspirál azok javítására.
  A paradicsomleves fiúval való találkozást kívánok minden Múzsa olvasónak!
  Köszönöm.
  Üdvözlettel:
  Kassainé Gál Helga

 34. Szabó Katalin Linda

  Kedves Csaba!

  Azt hiszem ezt nevezik úgy, megvilágododaás. Egy hölgy ajánlotta nekem a könyved aki ismer Téged. Először kétkedve vettem a kezembe és nem volt egyszerű beszereznem. De pont jókor jött az életembe. Keresem még mindig azt a munkát ami boldoggá tesz, de még nem találtam meg.. Viszont a könyved hatására egy ismerősömnek pont a Te gondolatod segít úgy néz ki kijönni a gödörből amit leirtam neki. Úgyhogy a nővérem kereshet egy új fodrászt magának, mert olyan motivációt adtam neki, hogy elköltözik, tovább tanul, 40 évesen 1 gyerekkel. Őszintén én nagyon boldog voltam tőle, de a nővéremről ez még nem mondható el…

  Még egyszer nagyon köszönöm Csaba!

 35. Kadritimi

  Nagyon tetszettek a fejezetek előtti idézetek, a könyv nagyon gyorsan áthangol “cselekvő” tettekre, és közben végig inspirálja az Olvasót! Köszönöm! :)

 36. Magyar Tiborné

  Elfelejtettem a szöveg utánán odaírni a keresztnevemet. Magyar Tiborné Gyöngyi

 37. Magyar Tiborné

  Nagyon sokáig ott volt a polcomon a könyved. De most nyáron rászántam magam, hogy elolvassam. Kellemesen csalódtam benne. Könnyen olbasható olvasmány volt. Alig tudtam lerakni. Sok hasonlóságot fedeztem fel Évával kapcsolatosan. Én sem tudtam mi lenne az amivel foglalkozhatnék. Így még egyszer el fogom olvasni azt a részt amikor erre kap tanácsot Éva. Ezt a könyvet mindenkinek ajánlom mert a munkához való hozzáálást és az emberekkel való kapcsolatok alakítására és a pénzzel való bánásmódot tanítja meg ez a könyv. Nagyon tanulságos történet! Ķöszönöm Csaba a munkádat! Gratulálok hozzá.

 38. Bedő Éva Emőke

  Üdvözletem. A Múzsa című könyvet elolvastam és mégegyszer megteszem papír és toll kíséretében. Pár nap alatt kiolvastam, és bearanyozta a perceimet minden mondata. Nem vagyok a szavak embere, ezt a könyvet kötelező háziolvasmányok sorába sorolnám, ezekről a pozitív dolgokról, a képességeink felismeréséről kellene szóljon az oktatás. Legkedvesebb könyvem-ún. “életkönyv”, életmentő olvasmány. Új értelmet nyert az életem:anyagiakban, boldogságban, őszinteségben.Egy biztos, hogy jobb és boldogabb élet vár rám és családomra, a munkahelyemre. Miben nyújtott segítséget a könyv? :a magunk felismerése, nincs lehetetlen, és lehet egyszerre gazdag és boldog az ember.

 39. János

  Kedves Csaba! Nagyon hasznosnak találtam a könyvet, tudatosítja azokat a dolgokat, amiknek a jó részét sokan sejtünk valahol mélyen, de alkalmazzuk rendszeresen. Nemcsak hasznos, hanem élvezetes olvasmány, így egy emberi sorsra felfűzve a mondanivalót. Köszönöm! U.I. ajándékba is vettem két példányt

 40. Katalin

  Nagy élmény olvasni a Múzsát,aki belekezd le sem tudja tenni.Háromszor sirtam el magam önkéntelenül.A történet izgalmas sodró,és alig vártam hogy a végkifejletet elolvassam.A történet hősnője Éva eléri célját rátalál a boldogság az élete egyenesbe jön.Számomra örömforrás volt olvasni.A történetben nem Éva jön rá hogy mi a szenvedélye hanem segítséget kap hozzá,úgy érzem ez rám is rám férne,mert ami nyilvánvaló azt nehéz meglátni.A könyv sikeresen vezet végig azon az úton amin az életünk megváltoztatható.Kívánom mindenkinek aki elolvassa hogy hasonló pozitív változáson essen át mint Éva.

 41. Ildikó

  Már több ezer oldalnyi önsegítö szöveg elolvasásán vagyok túl, söt több hónapon át egy személyiségfejleszö-vállalkozásfejlesztö trainer is foglalkozott velem, viszont érdekes módon az sem segített hogy ennyire világosan lásam azt hogy hol csúsztam el, és hogy mi lesz a végkifejlete ha követem Mr. Paradicsomlé által Évának adott jó gondolatokat. Azt hiszem ez az ami számomra megmutatja azt hogy eddig úgy jártam mint a csiga és a teknös, rossz irányba haladtam, és végig csak a rossz módszert használtam. Ez az a bizonyos klikk…. ami megváltoztatja a gondolkodásmódomat. Az optimizmussal nálam nincs gond, csak már éppen a vésztartalékaim utolsó morzsáit aknáztam ki, amikor a kezembe került ez a könyv, amelyet mindössze 5 óra alatt végig olvastam, és optimimzus tartalékaim újra töltödtek. Mindenkinek teljes szívemböl ajánlom.

 42. Katalin

  Jó a könyv.sokat segìt,erőt ad.Jó lenne egy Mr paradicsmlé fiú az életembe aki meglepne a tanácsaival.

 43. OROVEC ÉVA

  IGEN! IGEN! IGEN! SZÁMOMRA NAGYON INSPIRÁLÓ ÉS CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK EL KELL OLVASNIA!

 44. Viki

  Teljesen magával ragadott a könyv. Szinte egy ültömben elolvastam, nem tudtam egyszerűen letenni. Miközben könnyű és érthető olvasmány, mégis nagyon mély mondanivalója van és elolvasása után bőven van mit átgondolnia az embernek. Sok párhuzamot találtam a saját és a könyvben szereplő Éva élete között, így sokat segített abban hogy kicsit másképp lássam a saját “jó” problémáim. Ajánlom mindenkinek, nagyon motiváló könyv.

  Nagyon szépen köszönöm Csaba!

 45. Reni

  Kedves Csaba,

  Nekem nagyon tetszett a könyv, kicsit talán túl könnyed, de más szempontból meg pont az a jó benne, hogy rávilágít arra, hogy nem feltétlen olyan nagyon nehéz megoldani bármit is az életünkben. Nagyon jó ötletek vannak benne. Tisztelettel és üdvözlettel,

  Balogh Reni

 46. Visnyai Klaudia

  A könyvet ajánlom mindenkinek akinek egy motiváló történetre van szüksége, annak akinek az élete épp rossz pályán fut és annak is egyaránt aki úgy érzi minden a helyén van. A történetet biztosan másképp olvassa el az ember attól függően hol tart épp az életben, de a szemléletfejlesztéshez ninden esetben hozzájárulhat.

 47. Balázs Csaba

  Elolvasni egy könyvet, azt jelenti hogy a betükböl szavak, a szavakbol mondatok, a mondatokbol töténet lesz.
  A Múzsa nem történet. Itt Te éled a szerepeket, és ahogy olvasod kezdessz rájönni, hogy veled (is) történhet mindez.
  Eljutsz a végére, és már csak gondolkodsz, hogy miért nem igy volt ami eddig történt veled.
  Én emberekkel foglalkozom több évtizede, és öröm volt tapasztalni, hogy még mindig lehet többet megismerni.
  Élmény volt, köszönöm!

 48. István

  Ez az a könyv, amit az ember nem csak egyszer fog elolvasni. Szerintem szinte mindenki talál párhuzamot a saját élete és a könyv története között. A könyvről csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni, de helyette csak annyit írok, mindenki olvassa el, akinek van rá lehetősége, tuti, hogy nem fogja megbánni.

  Nagyon szépen köszönöm Csaba!

 49. Sára

  Kedves Csaba!
  Én most kaptam meg a könyvet a nővéremtől.
  Jelenleg az életem azon periodusába vagyok, hogy az adóságaimat már ki fizettem,sok munkával
  és kitartással. Most jön az a rész ahonnan nem tudtam hogyan tovább. Szeretem a tanult szakmámat amit szinte csak hobbiként üzök ( bár ez segített ahhoz hogy az adósságaimat ki tudjam nullázni) és szeretem azt is amit a munkahelyemen csinálok.
  Ezért különösen örültem a könyvnek. Megmutatja az utat ahhoz hogy hogyan is legyen tovább.
  Azt hiszem nállam is eljött az a pillanat hogy el kezdjem felírni egy lapra mi az amit szeretek és mi az ami boldoggá is tenne.
  Úgy érzem legalább még egyszer el kell olvasnom ,hogy közbe magamnak tegyem fel azokat a kérdéseket amiket Éva kapott :)
  Nagyon köszönöm, hogy megírtad és hogy meg adod a lehetőségeket.

  Sára

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.