Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 574 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Dóczy László

  Sziasztok!
  Bizonyára mások is érezték, hogy a könyv személyesen hozzájuk/róluk szól! Csaba élvezetes, könnyen olvasható stílusban adja át a tanítást a “Paradicsomleves Srác” száján át. Nagyon tetszik a fokozatosság a kezdő lépésektől az egyre nagyobb kihívást jelentő tenni és tanulni valók felé. Köszönöm ezt a fantasztikus regényt Csaba!

 2. Bodó Kata

  Igaz, hogy még csak most 2021-ben jutottam el odáig, hogy kapcsolatba kerüljek a könyvvel, de igazán hálás vagyok, hogy az olvasója lehetettem. Két nap alatt olvastam el, az is csak azért lett két nap, mert néha dolgozni is kell.
  Nagyon sok pontot tudtam azonosítani a saját életemmel kapcsolatban, párhuzamot vonni a már megélt és a jelenlegi helyzetre vonatkozóan is. Izgalmas a könyv és rengeteget lehet tapasztalni belőle, ha az ember nyitott rá.
  Köszönöm!

 3. Plauter Péter

  Kedves Csaba!

  Én most nem véleményt írok, hanem segítséget szeretnék kérni a könyv megrendelésével kapcsolatban, mivel a többi könyv nagy élményt okozott. Köszönöm!
  Plauter Péter

 4. Evelin

  Kedves Csaba!

  Nagyon tetszett a könyv, az egyik kedvencem lett. Nagyon sokat tanultam belöle. Szamomra oriasi elmeny volt olvasni, sokszor jokat nevettem olvasas közben es ugy ereztem van kiut, van megoldas. Engem a könyv nem csak egy izgalmas, erdekes törtenettel ajandekozott meg, hanem remennyel is. Többször is elolvastam, majd nekilattam rendbehozni az eletem az olvasottak alapjan. Azt hiszem mindannyiunk neveben köszönötet mondhatok hogy megalkottad nekünk ezt a nagyszerü könyvet, sajnalom, hogy mar nem lehet kapni.

  Köszönettel: Evelin

 5. Veszna

  Kedves Csaba!
  Egy barátom ajánlotta ezt a könyvet. Miközben olvastam a könyvet felismertem azokat a párhuzamokat amelyek megtörténtek az én életemben is. Tudtam azonosulni a főszeteplővel. Pozitív gondolatok fogalmazodtak meg bennem. Egy nap alatt kiolvastam a könyvet, nem tudtam abba hagyni. Nagyon tettszett. Úgy érzem újra el kell olvasnom, hogy erőt merítsek azokból a gondolatokból amit olvashattam a könyvben.

 6. Sinka Suzanne

  Kedves Csaba,
  Hosszú évek óta vadàszok a Múzsa című kònyvre,feliratkoztam màr antikvàriumokba, de nem született eredmény.
  Nagy sikere volt làtom most is sokan kerrsik nem is értem miért nincs egy újabb kiadàs.
  Ha valaki mégis segíteni tud, hogy megszerezzem nagyon hàlàs lennék.

  Köszönettel.
  Suzanne

 7. Szabó Beáta

  Kedves Csaba, Sógoroméktól kaptam meg ezt a csodálatos könyvet. Bevallom őszintén egy évig pihent az ágyam mellett néhány rész, de nem az egész könyv olvasását követően. Akkor még az első viccet sem értettem. Most megint válságban vagyok, ezért elkezdtem előlről olvasni. Értettem a viccet és az egész könyvet, mintha nekem írták volna. Egy nap alatt kiolvastam, úgy hogy közben jegyzeteltem is. Másnap a 19 éves lányomnak is ajánlottam, hogy ő megelőzze a problémát és tanuljon a könyv történetéből. Sokat segít a pozitív gondolkodásban, de még úgy gondolom hosszú út áll előttem. Rajta vagyok hogy szemléletet változtassak, sok erőt merítek írásaiból. Köszönöm, hogy van Nekünk

 8. György Kovács

  Kedves Csaba! Évek óta olvasom, megszívlelem a küldött probléma megoldó megállapításaid.
  Több alkalommal jeleztem, hogy szeretném megvenni, olvasni a MUZSA című könyvedet. Sajnos eddig nem sikerült.
  Talán most valaki segít?
  Üdv.: Kovács György ,
  margit.rendeszet@gmail.com
  2020. 12. 23.

 9. Haberle Diana

  Kedves Csaba!
  Először úgy olvastam a könyvet, mint egy regényt. Jó volt. Most úgy olvasom majd, mint egy tankönyvet. Kijegyzetelem, megtanulom, személyre szabom és felhasználom a benne rejlő infót. Köszönöm!

  Üdv: Dia

 10. Renáta

  Kedves Csaba,

  Csodálatos, inspiráló, gondolkoztató könyv! Sok ilyen kellene a polcokra. Remelem hamarosan újra nyomtatják! Halat adok annak az embernek aki a kezembe nyomta.
  Renáta

 11. Zoli

  Szia Csaba!

  Régóta nézegettem a honlapod és olvastam a minikurzust, de a könyv átütő hatással volt rám. Annyira kézzel foghatóvá teszi a problémák megoldását, hogy nem tudtam letenni. Megtalálható benne a változtatáshoz szükséges minden iránymutatás. Ebben a könyvben a legfontosabb tudás számomra az életstratégia felépítése lépésről lépésre. Alig várom a jövőteremtő program megérkezését :)

  Köszönöm!

  Üdv,
  Zoli

 12. Bozzay Ágnes

  Kedves Csaba!

  Nagyon tetszett a könyv! Maximálisan sikerült elérni a célt: “erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat” adni.
  Köszönöm az élményt!

 13. Horváth Zoltán

  Kedves Csaba!
  A Múzsa című könyved a teljes szemléletfejlesztés program elolvasása után került a kezembe. Klasszul végigvezet a könyv azon az úton, amit a programban is közvetítesz! Könnyen emészthető formában írtad meg a könyvet, amit bátran ajánlok mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy szeretne az életén változtatni.

 14. Szilágyi Zoltán

  Kedves Csaba!

  A könyv nagyon tetszett! Az egyik legjobb könyv amit valaha olvastam! Nekem sajnos csak E-book-ban van meg, de szeretném megvenni könyv formában is de sehol nem lehet kapni. Nagyon jó lenne ha újra lenne nyomva! Biztos sokan várják már. Érdemes lenne egy igényfelmérést végezni hogy mekkora igény lenne rá! Ha ezzel kapcsolatban van vagy lesz valami pozitív híred akkor kérlek tájékoztass róla. Segítségedet előre is köszönöm!

 15. Vecsei Ibolya

  Kedves Csaba!
  Véleményem szerint egy szenzációs könyvet alkottál. A boldog emberek csoportjába tartozom, de nyitott vagyok, és ahogy a mondás is tartja, “ jó pap is holtig tanul”. Nagyon tetszik, hogy üres frázisok helyett kész recepteket adsz az élet megoldandó feladataihoz. Érdemes lenne nagy kamaszoknak tanítani, hogy felkészüljenek az nagybetűs ÉLETre.
  Mindenkinek ajánlom.
  Üdvözlettel:
  Vecsei Ibolya

 16. Polohn Yvette

  Kedves Csaba!

  Ritka, hogy egy könyvet kétszer is elolvassak, a Múzsát viszont másodszorra is nagy örömmel olvastam. Mindkét alkalommal más és más fogott meg benne, nyilván ez is az élethelyzet és a személyiségfejlődés függvénye. A könyv olvasása lendületet ad ahhoz, hogy a mindennapi mókuskerékből kizökkenve gondoljunk az álmainkra és tegyünk értük apró lépéseket.

  Köszönet az élményért!
  Yvette

 17. Tóth Máté

  Kedves Csaba!

  Sok mindent elolvasok, ami rám nézve hasznos lehet. A könyvedet a barátomtól kaptam kölcsön. Voltak benne fejezetek, amik megérintettek, voltak amik nem annyira, hasznosítom belőle, amit tudok. Talán nekem egy kicsit az izgalom, olvasmányosabb írásmód, az ami hiányzott. De tudom, ennek a könyvnek nem ez a “célja”.

  Üdvözlettel,

  Máté

 18. Kriszta

  Kedves Csaba!

  Az ágyam mellett van, mint a Biblia. Ez mindent elmond.
  Hála!

  Maradok tisztelettel: Krisztina

 19. Diana Gardalits

  Kedves Csaba,

  Nagyon élveztem minden egyes oldalát a könyvnek, és teljesen azonosulni tudtam a karakterrel is. Mintha csak rólam szólna az egész történet. Sokat segített egy kicsit pozitívabban látnom a világot és a helyzetemet, és azóta én is sok apróságot tudtam változtatni magam körül. Csak reménykedni tudok, hogy én is eljutok majd arra a pontra az életben, hogy megihlessek másokat, de előbb ki kell úsznom a partra :)

  Szerintem iskolába való, legalább ajánlott irodalomként!
  Köszönöm az élményt!

 20. Alexay Nóra

  Kedves Csaba!

  Ritka eset mikor egy éjszaka alatt végzek egy könyvvel. A Múzsa esetében pedig pontosan ez történt.
  Óriási érzelmi feltöltődést jelentett végigkísérni Éva karakterfejlődését, és rádöbbenni hogy zsákutca, vakvágány és “kilátástalan helyzet” valójában nem is létezik.

  Millió köszönet a műért! Megy az ajánlás! :))

  Üdvözlettel:

  Alexay Nóra

 21. Ilona

  Kedves Csaba! Kétszer olvastam eddig, de szerintem nem utoljára. Nagyon tetszik, három szemléletfejlesztő programod is megvan. Ezeket is időnként újraolvasom. Segít a mindennapokban, ráismerek egy-egy helyzetre, ilyenkor arra gondolok, ezt a feladatot is könnyedén megoldom! Szerintem minden korosztálynak segít. Vagy megerősít, hogy jól csinálom, vagy helyes útra terel.Köszönöm, hogy önzetlenül is segítesz a minitréningekkel! Ezeket kellene tanítani már gyermekkorban! Remélem még sok terved van! A hűtőszekrényre persze kitettem az összegyűjtött instrukciókat.

 22. Szabó Gabriella

  Kedves Csaba!
  A könyv tetszett, mivel a történet manapság játszódik elsősorban a fiatalok (18-28) részére ajánlanám. Ők még a szülői háttér biztonságában könnyebben tudnak mozdulni a lehetőségek felé, mint Éva. Nekünk idősebbeknek is mindenképpen gondolat ébresztő, külön köszönöm a “hűtőszekrény” összegyűjtött szemelvényeit.

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.