Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 661 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Bea

  Amikor ajánlották nekem a könyvet, nem gondoltam, hogy ennek a könyvnek az üzenete lesz az egyik legfontosabb azok közül, amit eddig olvastam.
  Sokszor vissza fogok térni még e sorokhoz és Mr. Paradicsomlé szemléletét elkezdem beépíteni az életembe.
  Azt gondolom, hogy bárki veszi a kezébe e könyvet, gazdagodik általa.
  Köszönöm.

 2. Adrienn

  Nagyon sokat tanultam ebből a könyvből! Élvezettel olvastam minden egyes sorát. Szinte olyan volt az egész könyv ,mintha énis átéltem volna mindazt amit a szereplői. Köszönöm ezt a fantaztikus élményt !

 3. Csilla

  Nagyon rég fogott meg ennyire egy könyv. Alig vártam, hogy olvassam Mr. Paradicsomlé példáit, remek ötleteit. Annyira jó érzés töltött el olvasása közben, hogy túl hamar véget ért Még szívesen olvasnék hasonlót egy olyan szereplővel aki nem tudja, hogyan valósítja meg álmát a vírus okozta szabályzások miatt.
  Szívből ajánlom mindenkinek , aki úgy érzi, hogy egy helyben toporog, aki nem örömmel és szenvedéllyel dolgozik. Sorsfordìtó üzenete volt számomra . Köszönöm

 4. Bognár Adrienn

  Kedves Csaba!

  Nagyon szèpen köszönöm,hogy megírtad ezt a könyvet egy èlmèny volt az olvasàsa egyszerűen imádtam!
  Mindenkinek csak ajánlani tudom,tele volt tanulsággal, motivációval amivel sok ember élete jobbà válhát!
  Nekem is sokat segített!

  Üdvözlettel:
  Adrienn

 5. Bakonyi Nikolett

  Nagyon imádtam a könyvet, konkrétan letehetetlen volt számomra. Nagyon nagyon sok dologgal tudtam azonosulni. Január elsején olvastam ki a könyvet, amit egy “jelnek” tekintek, abból a szempontból hogy érzem, 2022 az én évem lesz és a felismerés amit a könyv által szereztem fog segíteni abban, hogy igazán BOLDOG évem lehessen.
  Köszönöm! Üdv, Nikolett

 6. Richárd

  Nagyon remek kis könyv. Sokat segít ha elakadtunk az életben, add egy kis lökést a tovább haladáshoz.

 7. Névtelen

  Nagy ötlet volt a könyv megírása, és nagy élmény volt olvasni. Sok okos gondolatot ébreszt, és letehetetlen olvasmány is. Még sokszor kézbe fogom venni.
  Rögtön vettem két ajándék könyvet, úgy gondolom ennél hasznosabb ajándékot nem tudtam volna adni. Sok sikert és nekünk még sok hasznos olvasnivalót!

 8. Teti

  Szia!
  Imádtam a könyvet. Odaadom részben felnőtt gyerekeimnek is, mert érdemes elolvasniuk. A felépítése jó rendszerezettséggel végigvezet az életünk fontos kérdéseinek tisztázásán. “ Mr. paradicsomlé “ coach- ként támogatja a főszereplőt aki nyitott és bátor. Az élethez jó kiindulási példa ez bárkinek. Minden fiatalnak ( és akárhány évesnek, aki elakadt) megfontolandó kérdés: mit szeretek csinálni , miben vagyok jó? Abból kihozni a legtöbbet és nem fordítva próbálkozni ( vagyis mivel lehet sok pénzt keresni, s ha.nem is szeretem, azert csinálom, megéri ??)
  Köszönöm és a leveleidet is. Mert érvényes, valid , mert benne van a segítés ingyenessége is, hogy nem kérsz cserébe semmit, csak adsz, az olvasó választhat, sokat tanultam tőled ! Ksznm.

 9. Varga B. Árpád

  “Sorsrontó-sorsfordító” volt találkozni – Mr. Paradicsomlé szájából hallva – azzal a kikerülhetetlen ténnyel, hogy “sorsunk tol minket előre egy meghatározott irányba, és az legtöbbször nem egy kellemes irány”. Sorsunk mintája múltunkból való. Tanulságos volt újra és újra elővenni magam dokumentum-filmsorozatának egy-egy részét, megnézni, elemezni és a jelenemmel összevetni, végiggondolni (a jövőm érdekében). “Ha nincs változás, ha csak azt teszed, amit tegnap, az maga a halál!” (Mr. Paradicsomlé) S míg a múlt motívumain merengünk, ne féljünk kilépni a képből, mert igaz a következő megállapítás: “Egyszerűen nem tudsz rosszabb helyzetbe kerülni, mint amilyenben vagy. Akármi is történik, azzal Te csak nyersz.” (Mr. P.) Ráadásul: “Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni.” (Walt Disney) Köszönettel a kiapadhatatlan gondolatokért!

 10. Kiss Szilvia

  Kedves Csaba!
  Megmozgatott a könyv, nagyon elgondolkodtatott. Én is ott tartok az életemben, ahol a főszereplő az elején, persze más problémákkal. A könyv segítségével sikerült megértenem dolgokat, cselekvésre motivált. Mindenképpen hasznos volt a könyv, és szórakoztató olvasmányi. (Már csak a paradicsomleves srác hiányzik. :-)) Ajánlom mindenkinek, aki elakadásokkal küzd. De annak is aki nem. :-)
  Köszönöm, hogy megírtad!
  Üdvözlettel:
  Szilvia

 11. Salamon Anikó

  Bennem nagyon sokmindent indított el a könyv olvasása, egy novemberi hétvégén olvastam el és a saját életemre vonatkoztatva ráláttam dolgokra, és azóta is dolgozik bennem. Évekkel ezelőtt kaptam az ajánlást, most érkezett meg hozzám a könyv, és jókor jött. Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál benne egy-egy hasznos gondolatot, de ami még fontosabb: társául szegődik a gondolataiban a paradicsomleves srác, és néha-néha feltesz egy fontos kérdést. Köszönöm.

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.