Vélemények

A könyv megírásának célja az volt, hogy erőt, pozitív gondolatokat és jó példákat adjon. Ha úgy érzed, attól, hogy elolvastad, az életed bármilyen szempontból kellemesebb vagy könnyebb lett, kérlek, írd meg a véleményedet itt lent ide kattintva.

1 544 hozzászólás a(z) “Vélemények” bejegyzéshez

 1. Peter Eva

  Mielott el olvastam volna a Muzsa cimu konyvet, nagyon rossz allapotomban voltam, hisz veget ert a kapcsolatom. Rengeteg olyan dolgott vonzzott maga utan ami meg nehezitette a napjaimat es elegge el voltam szomorodva… Egy kolleganom ajanlasara el olvastam a konyvet es csodak csodajara helyre allt minden az eletemben. Ugy erzem , hogy meg tanultam mas szemmel latni a vilagot es meg tanultam a problemakat Jo problamaknak fel fogni. Szamomra ez a konyv volt a Mr. Paradicsomle :) En mindenkinek ajanlanam , hogy olvassak el, meg olyanoknak is akiknek rendben van az eletuk mert csak jo dolgokat tudnak tanulni. Koszonom , hogy meg irtad ezt a konyvet es nem utolso sorban a kolleganomnek is, hisz o ajanlotta. :)

 2. Kati

  Kedves Csaba! Én a könyvedet egy barátomtól kaptam, nagyon tetszik már az elején rá jöttem rólam is szólhatna. Most kezdtem másodszor az olvasását, bízom benne még többet tanulhatok belőle. Azt már biztosan tudom hogy először is megtanulom magamat szeretni. Amióta a kezembe vettem könnyebben ébredek reggel, boldogabb és türelmesebb vagyok másokkal is. Nagyon köszönöm hogy megosztottad velünk ! A végén arra gondoltam bárcsak én is össze futhatnék a”paraddicsomlé fiúval” nekem is lenne sok kérdésem :). Még egyszer köszönöm! !!

 3. Mona

  Az élet nem habostorta, de azt esszük, amit kifőzünk belőle!
  Köszönöm az embernek aki megírta, az embernek aki kezembe adta, és az embernek aki lépten nyomon kísér.
  Köszönöm Istennek is, akit valószínű ugyanezen történet egy másik aspektusából, de gyönyörűen lehetne ábrázolni.

 4. Wágenhoffer Teréz

  Kedves Csaba!

  Boldog vagyok, hogy elolvashattam a Múzsa c. könyvedet. Köszönöm, hogy megosztottad velünk a tudásodat. Megváltoztatta a gondolkodás módomat és az életemet. Lelkesít és kitartásra késztet. Nagyon tanulságos, érthető, egyszerű és nagyszerű ez a könyv, gratulálok. Rengeteg tudás van benne. Olyan, mintha egy bölcs idős ember tapasztalatait osztanád meg velünk. Nekem is egy ilyen múzsára lenne szükségem! Csak ajánlani tudom mindenkinek, többek között útkeresőknek. Csaba csak megköszönni tudom.
  (A szemléletfejlesztő programodhoz is csak gratulálni tudok.
  Tisztelettel: Wágenhoffer Teréz

 5. Rita

  4 este alatt kétszer olvastam el. Nagyon sok dologról megváltozott a véleményem. Kedvencem: ki kell rakni a téglákat a hátizsákból. Azóta mosolygósabb vagyok és az emberek is vissza mosolyognak.

 6. Sándor Tivadar

  Az ideális állapot nem érhető el csak közelíteni lehet hozzá. A magasabb energiaszintekhez befektetett munkára van szükség. Tegyünk a saját boldogságunkért!
  A könyv tanulságos, ösztönző, minden vele töltött perc élmény számomra. Köszönöm!

 7. Bognár József

  Jobb lett a hangulatom ,türelmesebb lettem.Nagyon jó.

 8. Kállai József

  Elolvastam! A szokásosnál gyorsabban. Nem érzem úgy, hogy megváltozott volna az életem általa – legalább is egyelőre – de hogy a gondolkodás módomra, a viselkedésemre észrevehetően hatással volt, van, tehát valamiféle változás jelentkezni fog.
  Egy pillanatig se bántam meg, hogy időt szántam a könyv elolvasására, sőt.
  Kedvet kaptam, hogy “kóstolgassam” a szemlélet fejlesztés mélyebb bugyrait!
  Köszönöm!

 9. Ujházi Adrienn

  Pozitív érzésekkel töltött el csupán a könyv olvasása. Cselekvésre ösztönző és elgondolkodtató mű. Ajánlani tudom csak mindenkinek.

 10. J. Ildikó

  A kedvencem: “Nincsenek életre szóló hibák. Azonban nagyon fontos, hogy ha nem követed el őket, akkor tanulni sem tudsz belőlük. Ha azt veszed észre, hogy nem követsz el hibákat, akkor az azt jelenti, hogy nem is próbálsz ki új dolgokat, megálltál a fejlődésben. Én azt javaslom, inkább örülj a tévedéseidnek, mert ezeknek a tanulságaiból tudsz a legjobban fejlődni.”
  Csaba, kedves! Külön köszönöm Önnek az általam kiemelt idézet első, számomra megkönnyebbülést és felmentést hozó mondatát és az utolsót is, mert az előre mutat, irányt jelez!
  Kiváló élmény volt a könyve éjszakánként és hajnalonta való olvasása. Kérem, írjon még!
  Egy barátságosabb, szebb világba vetett hittel üdvözlöm: J. Ildikó

 11. Dóra

  Kedves Csaba!

  Régóta foglalkozom önfejlesztéssel, számos könyvet, tanulmányt elolvastam és szinte mindegyikből tanultam valamit. A Múzsa c. könyv is rengeteget tanított, de ami sokkal fontosabb, hogy ez a könyv végre cselekvésre is késztetett és késztet nap mint nap. Ha problémát látok, eszembe jut Éva, aki mást sem tett, mint módszeresen, kemény munkával tette a dolgát, haladt a céljai felé. Az ő kérdései, kétségei bizonyították számomra, hogy senkinek sem könnyű, mindenki fél a változástól, a cselekvéstől, a kemény munkától, de csak az győzhet, aki ezeken a félelmein úrrá lesz, aki teszi, amit tennie kell. Minél többször sikerül, annál kevésbé lesz ijesztő, mert ez vezet el oda, hogy megtanuljon magában bízni az ember. Ha pedig ez megvan, akkor az akadályok már nem is akadályok többé, hanem valóban lehetőségek, “jó problémák”. Ez pedig a pozitív életszemlélet és a sikerhez vezető út alapja.:) Köszönöm Csaba!

 12. Döbrentei Dávid

  Regénybe csomagolt info-pack azoknak, akik az élet napsütötte csúcsaira tartanak. Walt Disney idézete jut eszembe a könyvről: “Inkább szórakoztatom az embereket abban a reményben, hogy tanulnak, mint tanítom őket abban a reményben, hogy szórakoznak.” Csaba könyve szórakoztat, tanít, és ami a legfontosabb: cselekvésre inspirál: Pénteken ajánlotta a Múzsát egy barátom, amit aznap megvettem, a hétvégén kiolvastam, és hétfőn már jelentkezett az első ügyfelem…

 13. Pegler Anikó

  Csaba!

  Nagyon professzionális a könyv! Lényegre törő, használható, illetve, aki elolvassa biztos abban, hogy van megoldás MINDENRE! Tanítani kellene a ezt a fajta szemléletmódot. A zsákutca a legjobb utca, erre a Te könyved a bizonyíték. Sokkal jobb lesz utána minden, mint előtte volt.

  Üdvözlettel
  Pegler Anikó

 14. Czinkóczky Menta

  Ez a könyv valami olyasmi, ami egyenesen Nekem szól, de mégis mindenki megtalálja benne magát. Már a könyv legelején kezdett bennem is megfogalmazódni, hogy mit szeretnék én valójában elérni, mi a vágyam, mik az álmaim, hogy nem akarok túlélni. Ez megérett a könyv végére, és eljött az idő, hogy tettekre váltsam. Az első könyv, ami után tényleg cselekednem kell! És már elindultam.
  Ez a könyv segít, ha rosszkor rossz helyen vagy. Kézbe veszed ezt a könyvet, és ezúttal az irányítást az életed fölött. Ekkor már csak a jókor jó helyen jöhet.
  Köszönöm Braskó Csabának, hogy kigondolta, megírta, és persze, hogy elküldte ezt az iránytűt az élethez.
  Címzés: “mindenki, bárki, Te” — és hozzám (is) idetalált.

 15. Metzger Beatrix

  A hozzászólásom lent olvasható, csak későn vettem észre, hogy hova kell a nevemet írni. A Kedves Csaba és Mindenki! megszólítással kezdődik. :)

 16. Névtelen

  Kedves Csaba és Mindenki!

  Elmesélem nektek azt, hogyan is került a kezembe a Múzsa című könyv.
  A párom megkért, hogy menjek be az egyik bevásárló központba, mert rendelt egy könyvet, melyet Braskó Csaba írt és a címe: Múzsa. Bevallom, arra gondoltam, hogy meglepetésként nekem szánja ezt a könyvet, amiről biztosra véltem, hogy egy verses kötet…Aztán legnagyobb meglepetésemre, mikor átvettem, kiderült számomra, hogy ez nem verses kötet és még csak nem is nekem szánta, hanem saját magának.Csalódott voltam, hisz tudtam, ő nem olvas könyveket én pedig dacból feltettem a polcra. Fél évet pihent ott, míg három nappal ezelőtt a kezembe vettem és el is olvastam az egészet. Szívtam magamba Éva történetét, magamra ismerve benne és végig azon járt az eszem, hogy miért is Éva a lány neve? Arra a következtetésre jutottam, hogy Éva volt az ősanya, az összes ember tőle származik.
  Van egy kis szépségszalonom Budán és annyira megihletett a könyvben olvasott egyik ötlet, hogy holnap megyek a nyomdába csináltatni kuponokat és kedves idézeteket és elviszem a környék virágboltjaiba és szendvicsezőibe:)
  Annyira lelkes lettem, hogy ma a Színház és Filmművészeti Egyetemet is felhívtam, mert azt olvastam, hogy tartasz ott órákat Csaba. Gondoltam bekéretőzöm egyre, de mondták, hogy már nem tartasz előadásokat ott.
  Izgatott vagyok, mert érzem a változás örömét magamban és vágyom az újabb és újabb gondolatokra.
  Olvasmányos és szeretetre méltó történet, legfőképpen azért, mert mindnyájunkról szól.Gondolatébresztő és inspiráló, belőlem a legjobbakat hozta ki.
  Kedves Csaba, köszönöm, hogy gondolataidat papírra vetetted és így én is részesülhettem benne(d). Továbbá köszönöm a páromnak, aki mindig felkútatja ezeket a jó kis könyveket, rám hárítva a feladatot, hogy olvassam el. Azt hiszem közel a part, a lábam lassan leér a fenékre.

 17. Krisztina

  Meglepetésnek szánta egy kedves barátom és egy fantasztikus könyvet kaptam tőle.
  Egyszerűen nem tudtam letenni.
  Bár csak én is találkozhatnék a “Mr Paradicsomlé” fiúval.

 18. MÓZES

  NAGYON JÓ KÖNYV EZT MINDENKINEK OLVASNI KÉNE,
  AZ ISKOLÁKBAN IS

 19. Szemes István

  Kedves Csaba!

  A Múzsa már Karácsony előtt felkeltette a figyelmemet. Hírleveleidből értesültem róla. Megjelenése után figyelemmel kísértem a véleményeket . Arra gondoltam, hogy ezt nekem is el kell olvasnom.
  Most csak azt mondhatom: érdemes volt!
  Hihetetlenül egyszerűen vezetett rá, hogy az én élethelyzetemben is nagyon sok hasonlóság van a főhős és saját sorsom között. A problémáim, ha nem is ugyanazok, de ugyanúgy nyomasztanak, és keresem a kiutat. A könyved ebben nagyon sokat segített. Olyan módszert kaptam, melyet alkalmazva már meg is tettem az első lépéseket. A közérzetem ettől rohamosan javul. És mindez néhány hét eredménye! Most már egyre nagyobb célokat tűzök ki magamnak. Látom az alagút végét!
  A könyv elolvasását mindenkinek csak javasolni tudom. Segít felismerni és megfogalmazni azt, hogy mi nincs valójában rendben velünk, mi az ami nyomaszt, és min kéne változtatnunk. Ez a könyv nem csodaszer. Inkább tükör, melyben mindenki így-úgy, de felismeri önmagát. Hogy ezzel mit kezdünk, az a saját döntésünkön múlik. A lehetőség adott, miért ne élnénk vele?
  Még sok ehhez hasonlót írj!
  Üdvözlettel:
  István

 20. Bojcsuk Szabina

  A könyv elolvasása óta tele vagyok energiával, ötletekkel. Hasonló könyvek elolvasása után csak a fejemben játszódtak az események, elgondolkodtam dolgokon. De a Múzsa az első olyan könyv, mely cselekvésre ösztönöz. A cselekvések pedig pozitív eredményekkel járnak, ami magabiztosságot ad. Így még több önbizalmam van, ami még több sikeres lépés véghez vitelében segít. Úgy érzem beindult egy folyamat, ami csakis pozitív dolgokat tartogat számomra.

 21. Szabina

  Kedves Csaba!
  Először véletlenül találtam rá a Minitréningre, végigolvastam, aztán nemrég megvettem a könyvet is. Nekem tetszett a Múzsa, mert rámutat, hogy sokszor a megoldás egyszerűbb, mint azt gondolnánk. Szerintem még újraolvasom mielőtt tovább adom :-), hogy minden részlet a helyére kerüljön, de mindenkinek ajánlom, ha lehetősége van rá olvassa el!
  Dolgozom a megvalósításon :-)
  Köszönöm.
  Üdvözlettel: Szabina.

 22. Éva

  A könyvet egy pár nap alatt olvastam ki, mivel a gyerekek mellett csak este fértem hozzá. Nagyon tetszettek a történetek és az idézetek. Olyan dolgokat feszegetett, ami mindenkit érdekel. Sok rész ismerős volt a korábbi szemléletfejlesztési leckékből. De így egybe egy kerek egész történetet adtak ki, rávilágítva arra a tényre, hogy csak mi magunk tehetünk magunkért valamit. Valóban igaz, hogy jobb élni, mint túlélni. De sajnos, van amikor muszáj túlélni. Én a harmadik gyermekemmel vállaltam azt, hogy otthon maradok vele ameddig, csak lehet. Irtó nehéz volt, mert a Gyes sajnos csak túlélésre elég, de nem bántam meg. Azokat az éveket senki nem veszi el tőlünk. De most már jöhet az ÉLÉS, amihez sok ötletet adott ez a könyv. Például, hogy a tanulás milyen kifizetődő. Eddig is sokat képeztem magam, de most célirányosabb leszek. Még egy gondolat: valahol olvastam, hogy ha nem csinálhatod azt amit szeretsz, akkor tanuld meg szeretni amit csinálsz. Remélem hamarosan rendeződnek a dolgaink, és a többi tudáshoz is hozzáférhetek. Én nagy rajongója vagyok a szemléletfejlesztési oldalnak. További jó munkát!

 23. Kerekes László

  Egy barátom ajánlotta nekem ezt a könyvet és hálás vagyok Neki érte.
  Ami igazán tetszett benne, hogy olyan, mintha a saját életemről szólna. Gondolom sokan vagyunk
  ezzel így az olvasók közül. Sokszor azt éreztem, hogy igen, értem miről beszél és nem mond
  újdonságot, de valahogy mégis azt gondolom, azokon a pontokon segít fejben túljutni, amit sokan nem
  lépünk meg kapcsolatunk, sikerünk érdekében.
  Már számtalan barátomnak oda ígértem a könyvet, de félek, mégsem adom oda, mert még egyszer
  el akarom olvasni. :)
  Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek.

 24. Évi

  A stresszoldasi tanacsok is nagyon tetszettek, a terpeszallast meg nem probaltam, a kovetkezo eloadasom elott megteszem!

 25. Évi

  Szia!
  Jelenleg en egy multinal dolgozom, aminek megvan a maga biztonsaga es bizonytalansaga is egyben. Mar regota gondolkodom azon , hogy mit tennek ha ez a bizonytalan piaci helyzet az utcara juttatna. A konyv erre adott tampontokat. Ossze kellett gyujtenem miben vagyok jo, altalaban ez nem jellemzo, hogy vegiggondoljuk. De nem volt eleg feluletesen atgondolni ezt, mert olyan keszsegeket kellett talalni amibol alaklom adtan meg is lehet elni. A jo idobeosztasra es a megfelelo kepzesekre is felhivta a figyelmet. Velemenyem szerint azert elengedhetetlen a konkret elkpzeles, amit megvalosithatunk, odáig eljutni kellenek az otletek..es a jo lenyeglatas…

 26. Boja Judit

  Nagyon tetszett a könyv. Jó ötleteket kaptam, s ami a legfontosabb erőt. Vállalkozó vagyok, s már ajánlottam is ügyfeleimnek. Igaz egyszer kiolvastam, de szerintem többször kifogom. A könyv olvasásakor kapott információ segítségével sikerült egy problémámat megoldanom. Nagyon örülök neki. Erősnek gondolom magam, de azért még én is megingok. Ezekben a megingásoknál mindig elolvasom Éva írását, amit a hűtőre tett ki. Sokat segít. Ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez a könyv.

 27. Szabolcs

  1. Lépj ki a saját komfortzónádból.
  2. Változtass, hogy változhass.
  3. Legyél nyitott minden új dologra.
  4. Felejtsd el az egót, inkább csak csináld a dolgokat.

  Sok mindent írhattam volna, de talán a legfontosabb: nincs lehetetlen.

 28. Kovács Tiborné

  Kedves Csaba
  Nagyon örülök,hogy elolvastam a Muzsa című könyvedet. Mindenkinek, életkortól függetlenül csak ajánlani tudom.
  Ma a világban, nagyon sokan élnek “fuldoklóként”,célt tévesztve, reményüket vesztve. Ehhez adsz erőt és mutatsz egy reménysugarat,hogy igenis van tovább! Köszönettel Kovács Tiborné

 29. Mónika

  Kedves Csaba!

  Én talán soha nem fuldokoltam, úgy érzem most valahol a hegy lábát elhagyva kapaszkodom felfelé életem hegyén a célom felé, amit tudom, hogy el fogok érni. Ez nekem nem volt kérdéses, nem ezért kaptam meg a könyvét. December elején volt egy lelki válságom, most már könnyen ki tudom mondani, elhagytak. Egy olyan kapcsolatban voltam, ahol én másztam, ő meg fuldoklott – fuldoklik azóta is, és rendes fuldoklóként fényképezi a halakat folyamatosan. Én azt szeretném megköszönni, hogy ennek a felismerése átsegített engem egy nagyon nehéz időszakon. Azóta még egyszer elolvastam a könyvet, még egyszer megerősítést kapva arról, hogy nem nekem kell a fuldoklót a felszínen tartanom, ha ő nem akar ott lenni.

  Nagyon köszönöm!

 30. Pócsikné Anka Klára

  Nekem nagyon tetszett a Múzsa, mindenkinek ajánlom, olvassa el.
  Sok új ötletem támadt, amelyeket már útjukra is indítottam. :)
  Csak gratulálni tudok.

 31. Királdi Jőzsef

  Kedves Csaba!
  Nagy élvezettel olvastam a könyvedet.Rá ébreszted az embert,hogy lehet vidáman,magabiztosan úszni az élet
  tengerén.Akkor is ha jó úszó vagy,vagy úszni nemtudó.A megoldás mindenkibe ott van te segítesz ebben rávilágítani.
  Tisztelettel Józsi

 32. Jónás Judit

  Hasznos és érdekes könyv nem csak a fuldoklóknak, hanem azok számára is, akik homokzátonyra futottak, és nem látják, hogy merre kell úszni a part felé. Csak sajnálkoznak, hogy hogyan történhetett meg mindez pont velük, ahelyett, hogy felnéznének a napra, meghatároznák a helyes irány önmaguk számára, és erős karcsapásokkal elindulnának a céljaik felé. Ez vagyok én is, de már bízom magamban, hogy megoldom ezt a helyzetet is.

 33. Linda

  Kedves Csaba!

  Nekem a könyvet apukám ajánlotta, amikor kértem, hogy “üljön le velem átbeszélni a jövőm további részét” – hiszen éppen felvételi előtt állok. Azt mondta, Ő ebben nem tud nekem segíteni, de mielőtt beadom a papírokat olvassam el ezt a könyvet. Ezért eleinte nagyon mérges voltam a könyvre, hogy “Miért nem apa segít!”, de ahogy egyre jobban ástam bele magam, olyat adott amit senki más nem tudott volna nekem megadni. Gondolatokat, életkedvet, elhatározást, egy új Világ kapuit nyitotta ki előttem. Jelentkezni felsőoktatásra? Ennyire még sohasem volt könnyű dolgom. A könyv elolvasása után tisztán láttam mit fogok kezdeni az a jövőmmel. Nagyon remélem egyszer felkereshetem személyesen is és elmesélhetem a történetemet, mint sikeres, boldog, kiegyensúlyozott Nő :)

 34. Guszti

  Kedves Csaba!

  Az első pár oldal után tudtam, Rólam szól ez a könyv. Évekig fényképeztem a halakat, míg rájöttem, mit is csinálok. Aztán az is évekig tartott, amíg arra rájöttem, hogy nekem ez nem jó így.További évek teltek el a felismerésig: senki nem fog partra vontatni, hiába várom.Aztán jött a nagy levegő, és belevágtam. Sikerült kiúsznom a partra. Nem volt könnyű, de megérte! Mindig megéri!Rengeteget tanultam közben. Elsősorban önmagamról.Most a parton állok, és keresem az utam.Miután elolvastam a könyved,rájöttem, hogy éveket nyerhettem volna, ha akkor, amikor útmutatásra lett volna szükségem, olvashattam volna ezeket az oldalakat!Persze most is jól jön a segítség, újra olvasom attól a résztől, amikor Éva kievickél a partra.
  Szóval Csaba, engem nagyon érdekel, hogy milyen érzés olyan embernek lenni, aki mások fejében lámpást gyújt?Szerintem Te néha a kapcsoló kattanását is hallhatod, amint a szemünkbe nézel!
  Köszönöm ezt a könyvet, jobbá teszi az embereket! Remélem nagyon sokan elolvassák majd!

 35. Kondics-Kámán Tünde

  Nagyon tettszett a könyv, kezdő vállalkozóként próbálom utánozni a könyvben leírtakat.

 36. Kitti

  Nagyon boldog vagyok, hogy édesapám megvette nekem ezt a könyvet, végre a mindennapokban is alkalmazhatok módszereket, gondolkodásformákat, amik segítenek jobb, pozitívabb emberré válni. Számomra nagyon sokat jelent ez a könyv, újra és újra fogom olvasni, hiszen annyi bölcsesség és tudás van benne, hogy egy olvasatra nem lehet mindet megemészteni. Köszönöm Braskó Csabának :)

 37. Biczóné Erika

  Kedves Csaba!
  Szombat este fejeztem be a Múzsát mely nem is tudom elmondani mennyi pozitív gondolatot ébresztett bennem. Hálával tartozom Neked ezért a rengeteg okos, inspiráló gondolatért történetért! Amikor megkaptam a könyved és belepillantottam, az volt az első gondolatom, hogy úristen, én nem egy regényt rendeltem! Mit vásároltam én? Ma már tudom, vagyis még csak sejtem milyen, számomra “kincset érő” értéket kaptam tőled.
  Amikor elkezdek beszélni a könyvedről a gyerekeimnek, barátaimnak, csak annyit mondanak, hogy nagyon felkeltettem az érdeklődésüket és biztosan elolvassák. A könyv háromnegyedét hangosan kellett olvasnom, mert a 22 éves lányom is hallani szerette volna, s államvizsga előtt kellett neki a feszültségoldás. A könyved most a szomszédban van a lányom barátnője olvassa, de már alig várom, hogy visszahozza, mert újra kell olvasnom, az oly sokatmondó, inspiráló idézetek, történetek, nagyon kellenek nekem.
  Amikor még csak a tőled online kapott leckéket elkezdtem olvasni, azt vettem észre magamon, hogy sokkal türelmesebb vagyok, kezdem másként látni magam és aki nekem nagyon fontos. Több nagy feladat áll előttem, az egyik különösen az, arra még nem tudom a hogyant, de dolgozom rajta. Ebben majd lehet kérem a segítségedet, amennyiben lesz rá lehetőség. Próbálom tanulni, magam és másokkal szemben is az inspirációt. Nagyon sokat kell még tanulnom, fejlődnöm és gyakorolnom. De az biztos te utat mutattál nekem, s én végig akarom járni ezt az utat.
  Nagyon köszönöm neked ezt a könyvet, s azt a sok bölcsességet, okosságot, segítséget, mely megkönnyítheti az életemet!
  Várom a folytatást!

 38. Evy

  Sok önfejlesztő könyvet olvastam már, komolyabb hangvételű pszichológiát is olvasok, de…
  Ez a könyv, a könnyen értelmezhető történetével teljesen magával ragadott!
  Nagy ötletnek tartom, hogy ilyen formában írta a szemléletfejlesztést! Sokkal könnyebben lehet ennek segítségével saját magunk és a főszereplő között párhuzamot vonni.
  Köszönöm :)

 39. Léna

  Gondolat ébresztő könyvnek tartom. Az olvasás kezdetén kis ablakot nyitott, ami a végére egy szélesre tárt kapuvá nőtte ki magát. A lehetőségek és ötletek tárháza mára már nyitva áll előttem……Köszönöm. És szeretettel ajánlom mindenkinek.

 40. Szilvia

  Kedves Csaba!
  Nagyon tetszett a könyv és mindenkinek ajánlom. Tényleg mindenkinek. Én a bátyámtól kaptam kölcsön, hogy hátha segít. Tényleg lelkesítő, és érdekes. Elgondolkodtatott. De nálam azt hiszem nem működne. Köszönöm azért a könyvet. Próbálkozom.

 41. derdak anna ilona

  kedves caba igazán örülök hogy tudásod közkincsé teszedd,,,, köszönöm sokunk nevében anna ilona további sik sikert kivánok néktek,,,,

 42. Móni

  Karácsonyra kaptam ajándékba a könyvet. Sok témába vágó könyvet olvastam eddig, de ez más volt mint a többi. Pár nap alatt végigolvastam, mert nagyon kíváncsi voltam Éva történetének végére. Egyszerű, mindenki számára érthető nyelvezete miatt, sokkal jobban megmaradtak bennem az olvasottak. Amióta befejeztem, azon jár az agyam, hogy miben vagyok jó, mi olyat tudnék csinálni amit szeretek és amivel pénzt is tudnék keresni. Nagyjából kezd is körvonalazódni bennem a jövőm, aminek nagyon örülök, mert úgy gondolom, ha képes voltam elképzelni, akkor megvalósítani és képes leszek.

 43. irmus

  Lehengerlő,oly annyira,hogy kiszálltam hajnal fél kettőkor az ágyból a párom mellől mert nem bírtam abba hagyni az olvasását:)nagyon mély nyomott hagyott bennem,nem beszélve,arról hogy pár óra olvasás meg változtatta a gondolkodás módomat amin persze van mit csiszolni és fogok is,hála a Múzsának:)Nekem ez lesz a Múzsám és az útmutatóm….Köszönöm

 44. Mária

  Kedves Csaba! A Múzsa című könyvével karácsonyra leptem meg magam. Olyan izgalmas volt, hogy nem tudtam letenni.
  Azóta kézről-kézre adjuk a családban, és mindenkinek nagyon tettszik. Köszönöm a sok hasznos tanácsot amivel a szemlélet-módomat is sikerült megváltoztatni.
  Üdvözlettel:Mária

 45. Nagy Bálint

  Én karácsonyra kaptam meg, nagyon sok olyan dologban elindított, amit húztam, halasztottam és sokkal jobb volt, mint a sok high profile nyugati nagynév könyvei. Sokkal kézzelfoghatóbb, megvalósíthatóbb egy magyarországi embernek. És nagyon szeretem ezt a regénybe rejtett fejlesztő irodalmat, ez eddig a második ilyen könyv, amit olvastam/+amiről tudok, remélem, egyre több ilyen könyv lesz, még ha ugyanaz is jórészt az üzenetük, a történet által elhitetik, hogy lehetséges. És át szoktam lapozgatni, hogy Éva hogyan csinálta és igenis azokat a konkrét dolgokat teszem én is (talán ezeket lehetne variálni leendő könyvekre, különböző szitukból jövő emberekre (Évának pl. volt munkahelye). Nagyon élvezetes könyv, ajánlom mindenkinek.

 46. hajdúné horváth edit

  nagyon sajnálom hogy nem évekkel ezelött találkoztam Braskó Csaba szemléletfejlesztő programjával ( bár hiszem, hogy még most sem késö) , a könyv pedig nagyon jó emlékeztetö. keresem a hasonló tartalmú könyveit. kedves Braskó Csaba ne hagyja abba amit csinál ! üdvözlettel Edit

 47. Gyopár

  Kedves Csaba!

  A könyved egy kisvárosi könyvtár polcáról került a nővérem kezébe.
  Egyik nap fellelkesülve telefonált, hogy elmesél nekem egy történetet. Éváról mesélt. Azonnal autóba tette a könyvet, hogy elküldje nekem – 25o km-re lakom tőle.
  A könyv azóta is járja a baráti körünket.
  Én azóta, hogy elolvastam, nekiláttam CV-t szerkeszteni, reggel korábban kelek, és minden napom lendülettel kezdődik.
  :)

Vélemény


A hozzászólások szabályai

Ezen a weboldalon más szabályok érvényesek, mint az interneten általában, kérjük tartsd be őket:
1. Használd a valódi neved
2. Ne sérts meg másokat
3. Ne SPAMelj
4. Légy optimista

Az élet nem habostorta, ezt mindannyian tudjuk. Ennek a weboldalnak és a könyvnek is az a célja, hogy ezt ellensúlyozza, megmutassa azt, amiből kevés van, de mégis létezik: a reményt, a derűt, az örömet.