Elfogyott a Múzsa!

Elfogyott a Múzsa!

A Múzsából az összes valaha kinyomtatott példány elkelt. Az olvasók minden fővárosi és vidéki könyvesbolt összes készletét elvitték.

A legutolsó példányt egy olyan vevő kapta meg, aki tényleg minden követ megmozgatott, hogy hozzá tudjon jutni a könyvhöz. Már nem volt kapható a kiadó weboldalán sem, ezért elment személyesen a kiadó székhely címére, majd a telephely címére, hogy hátha így sikerül szereznie még egy példányt, de nem járt szerencsével. Végül hosszas levelezésben mesélte el a könyvkiadó munkatársainak mindezt, és felajánlotta, hogy akár többet is hajlandó kifizetni érte, mint a hivatalos vételár, de nagyon szeretne egy könyvhöz jutni. Akkor alakult úgy, hogy a kiadó egyik munkatársa felajánlotta a saját példányát, amit a kitartó vevő természetesen az utolsó akciós kedvezménnyel kapott meg.

Ezúton is gratulálunk minden kedves olvasónak, és köszönjük, hogy ezt a könyvet választották!

Búcsúzik a Múzsa

Búcsúzik a Múzsa!

Öt évvel ezelőtt, 2013 szeptemberében jelent meg a Múzsa, és az 5. év lejártával a könyv augusztus végén eltűnik a könyvesboltokból és a webáruházakból. Ha nem szeretnél lemaradni az utolsó példányok egyikéről, vagy szeretnél rokonaidnak, barátaidnak, munkatársaidnak segíteni egy-egy kötettel, akkor érdemes megnézned a 21. Század Kiadó különleges, limitált idejű Múzsa-akcióját!

Kattints ide, ha érdekel az akció!

Szofisztikált Macska is elolvasta a könyvet

A Szofisztikált Macska bloggere is kézbevette a Múzsát, és idén elsőként ezt a könyvet olvasta el. Ha pedig elolvasta, akkor írt is róla egy kritikát.

“A Múzsa szerzője a megszokott megoldások helyett egy regényes alapot adott a történetnek, ezzel gyakorlatilag bebiztosítva azt, hogy az ember egy huzamban kiolvassa az egészet, és esetleg olyanok is a kezükbe vegyék, akik soha az életben nem olvasnának ilyesmi témakörben.

Azt vettem észre, hogy főleg az én generációm – a késő húszasok, korai harmincasok – problémája az, hogy nem találják a helyünket a világban, nem tudják, hogy mivel akarnak foglalkozni, túl sok minden érdekli őket, de ez a túl sok lehetőség bénító is számukra, és szépen beleragadnak egy boldogtalan mókuskerékbe. A történetben szereplő problémákat mind ilyen emberek valós problémáiból merítette az író.”

Ide kattintva olvashatod el Szofisztikált Macska teljes könyvkritikáját.

Egy kedves olvasó könyvajánlója

Megjelent Béla blogján egy kedves írás a Múzsáról.

“Rövid, könnyed könyv, két nap alatt olvastam el most utoljára. Ennek ellenére ilyen rövid idő alatt is rengeteg ötletet és motivációt adott. Nagyon sok kis taktikai tanács van benne, ugyanakkor mindig látod a mögötte lévő szemléletet is. Így akár a konkrét példák saját alkalmazásából is tanulhatsz, de könnyen át is tudod ültetni a saját életedre.”

Ide kattintva olvashatod el a teljes ismertetőt.

1000 olvasói vélemény a könyvről!

Megszületett az ezredik olvasói vélemény is a Múzsáról!

Kicsit kevesebb, mint három és fél éve jelent meg a könyv. A legtöbb könyv esetében az érdeklődés ennyi idő után elenyészik, ám a Múzsa olvasói ez idő alatt rendületlenül írták hozzászólásaikat a weboldalra. Ezren érezték úgy, hogy érdemes megosztaniuk másokkal is azt az örömet, amit ez a könyv jelentett számukra.

Ide kattintva tudsz beleolvasni a véleményekbe: Vélemények.

Megszületett a 600. vélemény a Múzsáról

Megszületett a 600. olvasói vélemény a Múzsáról!

Két hónap híján két éve jelent meg a Múzsa, és ez idő alatt már hatszáz olvasó érezte úgy, hogy érdemes megosztania másokkal is az élményt, amit a könyv olvasása jelentett neki. Ide kattintva tudsz beleolvasni a véleményekbe: Vélemények.

Hanna könyvajánlója

Hanna, az Életem Morzsái blog szerzője írt egy szívet melengető blogbejegyzést a Múzsáról:

“A könyvet nagyon ajánlom, nem csupán azért, mert szuper jónak találom, hanem mert annyira sok embernek, ma pont erre lenne szüksége. Magatok miatt és csakis magatokért, a saját jelenetekért és jövőtökért. Nem fogjátok megbánni egy cseppet sem.”

A teljes blogbejegyzést ide kattintva olvashatod el.

500 olvasói vélemény a Múzsáról

A weboldalon már 500 olvasó írta meg a véleményét a Múzsáról!

Ha az olvasók 500 hozzászólását könyvbe szerkesztenénk, akkor lényegében egy olyan terjedelmű kötetet kapnánk, mint maga a Múzsa. Érdemes ide kattintva beleolvasni, másoknak milyen élményt jelentett a könyv: Vélemények.

Újabb kedves írás a könyvről

A fruzscii művésznéven publikáló blogger így ír a Múzsáról:

“Sokszor nekiálltam, letettem, majd újra elkezdtem. Az első fejezet után elölről kellett kezdenem, mert nem értettem. A kezdeti nehézségek ellenére, azonban 2 nap alatt elolvastam. Azt nem mondanám, hogy megváltoztatta az életemet, de nagyon nagy hatással volt rám az írása.”

A teljes blogbejegyzést ide kattintva olvashatod el.

400 vélemény a Múzsáról!

Az olvasók már 400 véleményt írtak a weboldalra!

Úgy tűnik, a könyv nem csak a könyvesboltokban népszerű, hanem az olvasók között is. Ezt bizonyítja, hogy felkerült a weboldalra az olvasók által írt 400. vélemény is a Múzsáról. Ezeket ide kattintva tudod elolvasni: Vélemények.